Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Bringás lányok márpedig vannak #3

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
4668 hozzászólás a témában

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7.001 hozzászólás
Kedves Findli és RaveAce: itt is szeretnénk megragadni az alkalmat és lehetõséget, hogy gratuláljunk Nektek!!!

ParaBükk: a szokásos bükki egy hét idõpontja kialakulóban van. Azok akik kedvet éreznek csatlakozni hozzánk Lillafüredre, az augusztus 06-11 idõpontot tájolják be :)

Üdv, Péef

PARAFEREE.HU # bakancsos és kerékpáros túrák

Mellon

Mellon

törzsvendég

• fórumtag
  • 697 hozzászólás
100% topic bébi! :)
Gratulálunk mi is! :clap:

Egyébként megjöttünk Korzikáról bõ 300 fotóval, még válogatunk belõlük. Fantasztikusan jó hely, bár a kövekbõl egy kis idõre elég volt, mire lejöttünk gyalog 2700-ról, majd elfogyott a lábam.

Látom a jól megérlelt Vár túra jól sikerült, kár hogy kimaradtunk. Mászósütést tényleg lehetne újra szervezni, ha összedobunk egy kötélrevalót. (Bár szerintem ez nem csak a kötélen múlt, sok esõ, munka stb, meg öregszünk már...:( )
Képeim
Mailt küldj, ne privit! Köszi

KeX

KeX

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.292 hozzászólás
Óriásiak vagytok!! Isten éltesse a kis jövevényt!
"The faster you are, the slower your life goes by" - Lucas Brunel

Rave_Ace

Rave_Ace

Dömdödöm

• globális moderátor
  • 3.201 hozzászólás
Khmmm...

Balu1

Balu1

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.726 hozzászólás
..hogy a poénnál maradjunk, ezzel a bringával nem lát meg az erdész :cfaniak2:ha nem a kijelölt ösvényen Dh-zol.
Erdõben egészen jó rejtõszine van.

de van csak lusta vok....

de ez az :

Posted Image

Balu1

Balu1

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.726 hozzászólás

...szerintem én jobban tudom, hogy hol él a Föld szunyogpopulációjának 90%-a, de az nem magyarországon van.
Ilyesmire gondolok:
http://foto.c3d.hu/cgi-bin/yaweg?ShIMG:Kamcsatka-4:356.jpg

--Trifo

Megvan a megoldás!
Csak azok a szunyogok csípnek amelyiknek nem mosod meg a fogát.
Tehát este szunyog toborzás, sorbaállás fogmosáshoz.. vagyis amelyik szunyog odajön azt jól megsikálod..
Utána már nem csíp hanem megelégedetten a fogmosás gyönyörétõl elalélva lehullik. Posted Image

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7.001 hozzászólás
Húúúúúúúú De Pöpec

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.272 hozzászólás

Tigger: scannered nincsen?

--Trifo

de van csak lusta vok....

de ez az :

Posted Image
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.272 hozzászólás

Aha, akkor keverem azzal a heggyel, amin a Kiscell is keresztülment?

Apropó akkor Szentendrérõl lehet oda feltekerni?

szentendrérõl, leányfaluból, tahiból, papp rétrõl,dunabogdányból.
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
Aha, akkor keverem azzal a heggyel, amin a Kiscell is keresztülment?

Apropó akkor Szentendrérõl lehet oda feltekerni?

kis marketing: bikemag szúnyogos fogkrém!!!! :D

trifo

trifo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.175 hozzászólás
Tigger: scannered nincsen?

--Trifo

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.272 hozzászólás

ugyanmá, jó kis fábó'... oszt ennyi... :)

kerestem azt a rocky mountainnek farönkbõl összeácsolt bringát de csak papirképem van róla.....pedig szemléltetõ ábrának jó lett vón :)

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7.001 hozzászólás
ugyanmá, jó kis fábó'... oszt ennyi... :)

trifo

trifo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.175 hozzászólás
Para: elõbb egy kupac más cuccot is fel kellene találnod. Többek között pl az aluminiumot, az áramot, a hegesztést, valamint a számítógépet és utána a CNC maró és esztergagépeket, hogy jó kis Yoke-okat és szép papucsokat tudjál csinálni.

--Trifo

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7.001 hozzászólás
Trifo, Nati: ugyanmá' :) arra nem is gondoltok, hogy ez esetben feltaláltam volna már akkor a kerékpárt? :) sõõõõt... a jó kis déhát... hmmm... fincsa fakerekekkel lefele zúzás a várból, majd ökrös szekerek hátán felcammogás... höhö...

Trifo: bazzz, mindig is ilyen helyre vágytam túrázni... nem semmi módón irigy vagyok most :(

trifo

trifo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.175 hozzászólás
Ezek Kamcsatkán készültek pár éve. Ott ilyen az élet folyamatosan, sõt, mi még a vszonylag békés idõszakban jártunk ott. Amúgy meg furcsamód nem lehetetlen alkalmazkodni a körülményekhez. Mondom ezt azzal együtt, hogy ott az egyik nap gyakorlatilag totál letargiába estem a csípõs bizbaszok miatt.

--Trifo

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
Trifó: ááááááááááá Ezeket hol fotóztad? Oda biztos nem megyek, mivel minden szúnyog egybõl kiszúrja az édes véremet.

Pénzösszedobás jó ötlet. Bár én magam nem mászom és szerintem nem is fogok, de kétezret beleadok a jó ügybe. Ezzel megvásárolom a jogot, hogy legalább jelen lehessek a mászósütéseknél. ;)

Charon: Vöröskõ messze kimagaslik a Szentendrei sziget fölött. Az egész környezõ világ látszódik onnan (ti is), és végig lehet nézni, ahogy lenyugszik a nap a Börzsöny bal széle fölött. Igaz ehhez egy kissé lejebb kell mászni. De irtó vadregényes a hely, és úgy érzed messze vagy minden civilizációtól. (azt leszámítva, hogy a lábad alatt hevernek a városkák)
Kérlek SEGÍTSETEK!!! Ellopták Giant Anthem 1 (2008-as) 18 colos bringámat. Fekete/bronz színben - ebbõl csak ez az egy volt MO-on! Ez a bringa volt az: http://bikemag.hu/teszt/giant-anthem-1 Ha láttok ilyet apróban, légyszi szóljatok! Megtalálónak jutalom.

trifo

trifo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.175 hozzászólás
Charon: szerintem én jobban tudom, hogy hol él a Föld szunyogpopulációjának 90%-a, de az nem magyarországon van.
Ilyesmire gondolok:
http://foto.c3d.hu/c...satka-4:354.jpg

meg mondjuk:
http://foto.c3d.hu/c...satka-4:356.jpg

Ami meg a mászósütéseket illeti, simán összedobhatnánk egy kötélrevalót. Ahogy nézem, 30-40 rugó között van az ára, és a mászósütésre járó népesség pedig tíznél jóval több tagot számlál, ami viselhetõvé teszi a költségeket. Na?

--Trifo

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.272 hozzászólás

Vörös-kõ az az a hely, ahonnan bikmakkos fotók is vannak a bányával?
Azt nagyon szeretem, de szerintem ott él a Föld teljes szúnyogpopulációjának 90%-a.

szerintem nem

vöröskõ :

Posted Image

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
Vörös-kõ az az a hely, ahonnan bikmakkos fotók is vannak a bányával?
Azt nagyon szeretem, de szerintem ott él a Föld teljes szúnyogpopulációjának 90%-a.

A mászó téma azért hanyagolódott, mert Era kötele elöregedett és tényleg csak arra lenne jó, hogy eldöntsük, kit eszünk meg. (Az elsõ embert, aki mászás közben esik ;D) Boulderezni terembe jópáran járunk, bát tényleg jó lenne megint külsõ falra is menni.
Egy kötél ára viszont :-/