Jelentkezz be Regisztrálj

Bringás lányok márpedig vannak #3
Írta 2006. október 25. - 08:37

Írta 2006. október 25. - 08:00

Tényleg: hóban jó a sárgumi?
Porhóban minél ballonosabb annál jobb, friss, ropogós letaposotton szinte mindegy, ami meg már megolvadt, vizes, na oda jó a sárgumi.
Írta 2006. október 24. - 16:17

Sielássel nekem is ez a bajom - sajnos bõven elég (sok is) két technikai sport (bringa / hegymászás), nem bír el a kassza egy harmadikat is...
és egyébként is öreg Ferjáncz +mondta hogy a "sielés veszélyes, se gáz, se fék, se kormány "

Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Írta 2006. október 24. - 16:05

Charon - szerintem azért nem, mert nem elég ballonos. Sosem próbáltam még, DE - nyáron a sárgumi extraprecíz kanyarodást és manõverezést kíván, nem lehet vele mindent csak úgy telibeverni. A hó alatt meg sok meglepi lehet.
Téli Mátra tényleg nagyon jó. Sielássel nekem is ez a bajom - sajnos bõven elég (sok is) két technikai sport (bringa / hegymászás), nem bír el a kassza egy harmadikat is...
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás

Írta 2006. október 24. - 15:42

Lensver: Nagyonszép helyen voltatok. Szerencsétek volt az idõvel is!
Ezt a képet viszont nem értem, minek lánc a vízszintes úton?
vendég_Charon_*
Írta 2006. október 24. - 14:45

Van olyan is, hogy a megolvadt, visszafagyott régi hóra ráesik az új, és elég meglepõ lehet.... ..hacsak nincs szögesed.
Na ez az amit nagyon gyorsan és fájdalmasan saját kárán tanul meg az ember. Ezért nem merek olyan helyre menni télen, ahol nem ismerek minden falevelet a hó alatt...

Tényleg: hóban jó a sárgumi?
Írta 2006. október 24. - 14:40

Amúgy hóban semmit nem számít a szöges, csak jégen ér valamit, ott viszont elég hatásos. Van olyan is, hogy a megolvadt, visszafagyott régi hóra ráesik az új, és elég meglepõ lehet.... ..hacsak nincs szögesed.
vendég_Charon_*
Írta 2006. október 24. - 12:59

Írta 2006. október 24. - 12:26

8 kilcsi alatt megtett szint 1045m volt meg hasonlók. A Sasok útjából másztunk meg egy darabot, valami hihetetlen és meghatározó élmény volt!!!
Téli Mátra TT-ben szerintem benne lennék. Sieléshez meg nincs elég pénzem.

Írta 2006. október 24. - 11:36

Kircsi 5let a mászás, de szerdán spinning.. Hétvégén lenne csak jó nekem. Vki jön velem spinningre??
![]()
Na az engem télen érdekelne majd - azaz nagyon hamarosan, mert lámpával nem tutkó edzeni. Most még határeet van, kimegyek simán. De a görgõ baromi unalmas, tehát ki kell majd találni valamit. Sokba kerül?

GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás

vendég_Charon_*
Írta 2006. október 24. - 11:31

leesik a hó idén is ott leszek a mátrában ;-)
Egy pillanatra azt hittem, hogy már van hóa Mátrában :-/
Írta 2006. október 24. - 11:29

Tudtátok, hogy a Száguldó Virágok immár nemzetközivé lett? Ezt a szingapúri példányt Indiában lõttem:[/IMG]
Szia Pixel. Nagyon csinos a lány, a bicaj is tetszik.

Megjöttetek már? Mikor lesz beszámoló?
Írta 2006. október 24. - 10:46

Mindenki: megmozdulni, ha lenne kedvetek, egy kis síelés topik beinduláson lenne!
Ha össze tudnánk röffenni páran, síelhetnénk egy jót valahol?
Hajrááá. Van már topik?
Vigyázat! Nagyfeszültség!
evvagyokén,
Írta 2006. október 24. - 09:18

AKkor most már hivatalosan is meghírdetem most vasárnapra az õszi/téli szezon elsõ MÁTRA túráját. Útvonal terv Galyatetõ és a Szén-patak érintésével Gyöngyös vagy Mátrafüred kiindulási és érkezési pontokkal.
Start 10:00h
Jelentkezni csak folyvást és folyvást...
Tyito: ha leesik a hó idén is ott leszek a mátrában ;-) (tavaly is voltunk Alex és KeX társaságával...)
PARAFEREE.HU # bakancsos és kerékpáros túrák
Írta 2006. október 24. - 08:48

Ne máár. Szabálytalan elõnyhöz jutsz így.
Egyébként az a szöges gumi hogy mûködik?
Gombnyomásra kidugja a karmait, mint a macska? Vagy az aszfaltnál lecserélitek a külsõt?
Lehet ezzel aszfalton menni?
Srácok, a vasárnapi 24 ökrös hegyi túra tök jól sikerült. Nagyon jól éreztem veletek magam. Az útvonal nagyon szép volt, jó sok single track-kel, (sajnos nem mindig a jó/gurulós irányból). Nem mentünk 50 kilcsit, de annyi szint volt benne, hogy belepusztultam. Mikor hazaértünk megint a 100 éves nagymama szerepét alakítottam.
Örülök, hogy együtt bringáztunk Skiri, Trifó, Warpig (Marci), Gergõ!
Írta 2006. október 23. - 21:36

Mindenki: megmozdulni, ha lenne kedvetek, egy kis síelés topik beinduláson lenne!
Ha össze tudnánk röffenni páran, síelhetnénk egy jót valahol?
...... vagy a BMFT talit szervezzünk? keróval a sípályán?.....
Mátrás, régi, téli túra emlékére?
Már 2pár szöges gumim van!!

Üdv.: tyito a nem hegylakó! Peace
Írta 2006. október 23. - 08:59

Orsi: szeretném kívánni, hogy Névnapod alkalmából a hosszú életed minden napja örömteli és vidám legyen!
Révi: köszönöm a linket! Errõl az egyoldalas kerékfelfüggesztésûrõl írtak egy német újságban... Jugóban néztem Marionál! Kicsit húzós az ára (1600 Eur)
Majd kitalálódás...
Kedves Tyito, ha rám gondoltál köszönöm :openarms:
:love1:
Írta 2006. október 22. - 15:55

Ráadásul haverom is a minap felhívott, hogy nem mászunk e valahol falat, mert jön valami külfödni kollegája akit pesztrálni kéne. Szóvallehet,hogy többen is lennénk.
Írta 2006. október 22. - 11:45

Írta 2006. október 22. - 11:09