Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Bringás lányok márpedig vannak #3

- - - - -

• Please log in to reply
4668 replies to this topic

era

era

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,531 posts
Charon, akkor tõled függ. Ha kegyeskedsz az esõfelhõket távol tartani, akkor mehetünk péntek du. a Fr-ba.

burce

burce

bentlakó

• fórumtag
  • 8,694 posts
Én sziklát sziklát sziklát szeretnéééék :)

Charon, nem tudod elintézni, hogy mégse essen? :-)

"Milyen állat, aki bennem él?
Aki helyettem élvez, helyettem fél
Aki helyettem fázik, ha hideg a tél"

ors

ors

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,533 posts
:) remek
Akkor jobban rá is érnék mert nem jövök bringával a városba.
(továbbiakban telefonon kereslek majd)

:love1:

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
Nem akartalak elriasztani, ha esik, mehetünk fedett helyre természetesen.

ors

ors

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,533 posts

Jövõ hét péntek délután kinek lenne kedve mászni?

Bruce én mennék, de Charon azt mondja esni fog...és ha õ mondja :)
gondolkozok még a boulder club-on is...

:love1:

pixel

pixel

törzsvendég

• fórumtag
  • 250 posts
Érdekelne valakit kb. július 19-augusztus 19 között egy skandináviát átszelő túra? Sokmindentől függ még a dolog, leginkább a gerincsérvem alakulásától, de játszadozom a gondolattal. Dánia-Norvégia-Svédország-Finnország, a fővárosok érintésével, kompokkal, minden országban kb. 1 hét túrázás sátorral, ahogy azt kell. A jelentkezéseket fényképes önéletrajzzal a szerkesztőség címére várjuk :)

burce

burce

bentlakó

• fórumtag
  • 8,694 posts
Jövõ hét péntek délután kinek lenne kedve mászni?

Dagi

Dagi

törzsvendég

• fórumtag
  • 836 posts

A hétvégére aszfaltozni megyünk a Mátrába.

A mi utcánkra is ráférne...
Bocsi! ;)
Már nem keresek 13-15 centi körül mozgó, könnyû, tekerhetõ össztelós vázat...íme;)

era

era

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,531 posts
A hétvégére aszfaltozni megyünk a Mátrába. Nem jár valaki arra, hogy csatlakozhassunk.

trifo

trifo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,175 posts
Hali: Nekem meg az, hogy elvittem a szervízbe a beteg gépet (más baja volt), szétszedték, mondták, hogy teljes optikacsere lesz, 60.000Ft értékben. Mondtam, hogy köszi, akkor nem kérem. Összerakták a gépet, visszakaptam ingyen, a baj meg megszûnt és azóta se jött elõ többet :)

--Trifo

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6,344 posts

Ha csak egy belsõ csatlakozó cseréje, akkor egy tizesbõl meglesz. Nekem hasonló tünetre ez volt a megoldás.

Para: van megoldás...ne fényképezz lila fekete csíkokat:D

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég

képek: köszönöm a dícséreteket. sajnos az a helyzet döglõdik a gépem, egyre többször lila-fekete csíkok jelnnek meg a kijelzõn, és nem tudok vele képeket csinálni... gondolni sem merek a javítási költségekre...

Ha csak egy belsõ csatlakozó cseréje, akkor egy tizesbõl meglesz. Nekem hasonló tünetre ez volt a megoldás.

koca

koca

bentlakó

• fórumtag
  • 5,107 posts
hohóóó ha jol látom a száraz szinva elején (avagy végén :D) volt a gyorsszerviz. én meg húsvétkor Jávorkutrol lefele szipkáztam be egy dekót.

_Alex_

_Alex_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,086 posts

lefelé lehet félni meg rombolni...:)
Parának most is sikerült rombolni!

Parának most is sikerült a rombolás!
Aztán meg csak nézett, hogy most mi van!?:D
Feltöltött kép

jó hely, szép képekkel...
Alex jó a sztárfotód oldalról..:D

Kösz!:)

Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7,001 posts
az éhezõ anyuka:
http://kep.tar.hu/pa...9178/29380705#2

:)

PARAFEREE.HU # bakancsos és kerékpáros túrák

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7,001 posts
burce: jaja... bár nem a Száraz-Szinván jöttünk le...:
Szombat késõ d.u miután kipakoltunk, Alex és Én gondoltuk legurulunk Lillára egy marlenkára, de alig 200méterrel a szállástól gusztusos ösvény indult hívogatóan rendesen lefele. Gyors térkép szemlézés után arra jutottunk, hogy a Száraz-Szinva aljába ér pont le, úgy h fogtuk magunk és belecsaptunk... bár ha igen pontos akarok lenni, akkor Én csaptam a lovak közé, még hozzá elég rendesen, míg szegény Alex csak csapogatott. Bár az elsõ rész még neki is tetszett. Aztán a második rész... a száraz-szinvát kifejezette rühellem... Na ez, egy fokkal volt enyhébb. Már látszott az aszfalt, lehetett vagy kábé 10méter, amikor két fej méretû kõ állt utamba...
Végül szegény Mellonnak kellett a sárga angyalt eljátszania, mivel Alexnál csak szingós pumpa volt, a lestoppolt országútis srácnál ugyan két pofájú pumpa leledzett, de a második nyomásnál szóüszerint lelökte a fejét a szerszám... innen is még eccer' bocsika. Szóval Mellonnak aznap volt egy plussz 24-25 kilcsije... innen is még eccer' köszönet érte :)

képek: köszönöm a dícséreteket. sajnos az a helyzet döglõdik a gépem, egyre többször lila-fekete csíkok jelnnek meg a kijelzõn, és nem tudok vele képeket csinálni... gondolni sem merek a javítási költségekre... :(

zita (és a többiek): ö... ö...nem tudom miért nem kerültek fel, de pótoltam õket! 26db kép...: http://kep.tar.hu/paraferi/50459178#2

PARAFEREE.HU # bakancsos és kerékpáros túrák

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13,648 posts
[quote name='burce']'Utsó' kép a Száraz-Szinva aljánál?

[quote]

Pontosan....a susnyásban van egy kis patakmeder baszott nagy kövekkel, nyomvájúkkal....lefelé lehet félni meg rombolni...:)
jó hely, szép képekkel...
Alex jó a sztárfotód oldalról..:D

zitinha

zitinha

vendég

• fórumtag
  • 94 posts

akkor nem értem a nagykabátokat :D

Nos: biztos nem vagyok elég kemény, de szerintem HIDEG volt, ahhoz képest hogy máshol 20 fok meg szánsájn. A hegyen kimondottan hideg szél fújt, és a nap is csak ritkán bújt elõ. Nekem legjobban egy rendes ujjú kesztyû hiányzott. A pulcsi és a széldzseki viszont jól jött.

Minden másban egyetértek az elõttem szólókkal: nagyon-nagyon jó volt a hétvégi tekerés :) A nagy csordákról viszont mindig lemaradtam, mire utolértem a lejtõkön elszáguldó srácokat, már elszaladtak...

A fotók nagyon szupcsik Para! ;) Csak néhányat hiányolok... (pl fehérkõ lápai kaptató?)

Rémhörcsög

Rémhörcsög

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,108 posts

Ilyen közelrõl még nem láttam vadonélõ õzeket, az biztos!
Ahogy 30-al jöttünk le a szerpentinen, kétoldalt meredek hegyoldal, jobbról elém vágtak. A csorda kettévált, eggyik fele átugrott az úton pár méterrel elõttem és futottak tobább velünk egy volanban, mindkét oldalon.
Fantasztikus élmény!

Csak szólok hogy a vadon élõ állatokkal vigyázni kell, ha legközelebb ilyet tapasztaltok, inkább álljatok meg, mert ha az a párhuzamosan futó õz, esetleg szarvas gondol egyet és irányt vált, annak rossz vége lehet... Egy szarvas elérheti akár a 600 kg-os súlyt... Én nem "futnék össze" vele az biztos...
Amúgy én is találkoztam ilyen szõrös erdei lényekkel mostanában, de gyorsan megálltam, biztos ami biztos...
High5 ->A világ leggyorsabb sportitala

burce

burce

bentlakó

• fórumtag
  • 8,694 posts
'Utsó' kép a Száraz-Szinva aljánál?

Jó képek!
(még mindig szép a Bükk)