Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Bringás lányok márpedig vannak #3

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
4668 hozzászólás a témában

_Alex_

_Alex_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.086 hozzászólás
Ilyen közelrõl még nem láttam vadonélõ õzeket, az biztos!
Ahogy 30-al jöttünk le a szerpentinen, kétoldalt meredek hegyoldal, jobbról elém vágtak. A csorda kettévált, eggyik fele átugrott az úton pár méterrel elõttem és futottak tobább velünk egy volanban, mindkét oldalon.
Fantasztikus élmény!

Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_

dit

dit

törzsvendég

• fórumtag
  • 441 hozzászólás

akkor nem értem a nagykabátokat :D

Nem csoda, hogy nem érted õket :)
Ez azért van, mert nem beszélsz "nagykabátul" :D
"Soha ne félj kimondani azt, amirõl egész lelkeddel tudod, hogy igaz." Márai Sándor

www.szaguldoviragok.hu

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
akkor nem értem a nagykabátokat :D
Kérlek SEGÍTSETEK!!! Ellopták Giant Anthem 1 (2008-as) 18 colos bringámat. Fekete/bronz színben - ebbõl csak ez az egy volt MO-on! Ez a bringa volt az: http://bikemag.hu/teszt/giant-anthem-1 Ha láttok ilyet apróban, légyszi szóljatok! Megtalálónak jutalom.

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7.001 hozzászólás
jaja... szarvasok rulez... nagy királéyság volt, ahogy arra lettem fogyelmes h a 30as tempóm zajai fölé kerekedik vmi más, pillanatra megfoghatatlan zaj... aztán balra tekint és egy 6-8fõs csorda vágtat velem párhuzamosan, úgy 10-12méterre az erdõben, majd hirtleen irányt váltzoztatva pár méterre elõttem át az úton és tova... ja, és ezt legalább 3szor, szerintem két különbözõ csordával eljátszottuk vasárnap...

hideg? nem, az nem votl, csak néha csípõsen hûvös szél, és árnyékos helyeken 14-15fok kábé, amúgy napon, szélcsendben kellemes idõ...

PARAFEREE.HU # bakancsos és kerékpáros túrák

Mellon

Mellon

törzsvendég

• fórumtag
  • 697 hozzászólás
Szombat délelõtt elég cudar idõ volt, nem is válaltuk be az aszfaltos lefelét Szilvásváradra. Viszont a Sárga majd sárga + Olaszakpu felöl egész jó kis út lefelé! Délutánra kisütött a nap, (nameg éppen másztunk vissza Szilvásról :-) akkor egész jó idõ lett. Vasárnap már végig sütött a nap, csak idõnkét feltámadt a szél, és a fennsíkon egyébként is 4-5 C fokkal hidegebb van.

Ja és további hétvégi tapasztalatok:
DHs pincér rulz, 60al fának menni, egyesületi karbon mongooset (600e értékben) lezúzni rulez, közben 14 csontörést begyûjteni rulez (koponya is sérülhetett talán?), aprót leamortizálni, és persze aggyal túlpörögni a testet leginkább királyság.

És persze gyerekek után sem áll meg a biciklis élet.
Találkoztunk a fennsíkon elõször egy csapat gyerekkel (biciklin). Aztán jött egy pár, a srácnál hátul gyerek is utazott.
Aztán jött még egy bicajos, kormányon (csak úgy szõrén megülve) gyerek, hátul gyerekülésben egy másik gyerek… Jó lehetett felfelé, bár legalább jó a súlyelosztás. Aztán jött még pár gyerek gyerekülésben, gyerekhordó hátizsákban, meg jött egy ürge, aki kis utánfutót húzott maga után, tetején bográccsal. A díjgyertes apuka (hátul természetesen gyerekkel, gyerekülésben) a kormányon keresztben fogva hozta fel a gyerekbiciklit…
Mentek számháborúzni…

Az erdõ a többi hegységhezképest egész éppségben van, és az utak nagyrésze, amerre voltunk egész jó állapotban van. Igaz, alapvetõen az egész védett NP rész, talán ezért jobb a helyzet itt, vagy csak jó felé jártunk.
Viszont rengeteg nagyvadat láttunk napközben, gyakran egészen közelrõl, így a vadászat itt is nagy biznisz lehet.
Képeim
Mailt küldj, ne privit! Köszi

_Alex_

_Alex_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.086 hozzászólás

Ahoy!
3) A szervíz költséget a feltüntetett árak nem tartalmazzák... :-P

Ez nagyon üt, még mindig röhögök ha eszembe jut! :D

Jó idõ volt, csak reggel volt hideg, illetve a fennsíkon eléggé fújt a szél.

Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
Szia Para! Tök jók a fotók, nagyon szép helyeken jártatok.
De észrevettem egy furcsaságot: több fotón van két ember, aki nagykabátban van. Ez hogy lehet, amikor most a hétvégén dögmeleg volt: 20 fok vagy afölött!

A Bükkben ennyire hideg lett volna?
Kérlek SEGÍTSETEK!!! Ellopták Giant Anthem 1 (2008-as) 18 colos bringámat. Fekete/bronz színben - ebbõl csak ez az egy volt MO-on! Ez a bringa volt az: http://bikemag.hu/teszt/giant-anthem-1 Ha láttok ilyet apróban, légyszi szóljatok! Megtalálónak jutalom.

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7.001 hozzászólás
Ahoy!

Nyuszi-kergetõ napokra mentünk fel a bükkbe, ha vkit érdekel képekben íme:
http://kep.tar.hu/paraferi/50458533#2

érdekes volt, h az enyhe télnek köszönhetõen a hóvirág mezõkbõl már nem találtunk semmit, szálanként is csak elvétve, azokból is a legtöbb már elnyilt... viszont rengeteg illat-felhõt gerjesztõ lila-fehér virágok no meg számos autós-túrista borították az erdõk mélyét... ez utóbbiaknak nem nagyon örültünk, mint inkább majd nem hánytunk (Alex :) )...

a hétévge tanulságai:
1) Hollóstetõ Fogadót mindenki nagy ívben kerülje
2) Kirándulni a természetben csak autóval, azzal is ameddig csak lehet vagy azon is túl
3) A szervíz költséget a feltüntetett árak nem tartalmazzák... :-P

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6.344 hozzászólás

Ors: gratulálunk! Láttátok a Blöff c. filmet? Ha igen, emlékeztek "Tony, the bulletproof" figurájára?

Feltöltött kép
...balról a második

--Trifo

Azzé õ másfél fejjel nagyobb:D

trifo

trifo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.175 hozzászólás
Ors: gratulálunk! Láttátok a Blöff c. filmet? Ha igen, emlékeztek "Tony, the bulletproof" figurájára?

Feltöltött kép
...balról a második

--Trifo

era

era

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.531 hozzászólás
Sziklamászás a Fr. bányában holnap du mondjuk 4 után, persze ha nem esik?
Szóval, ha valaki szól, hogy jönne, akkor felviszem a kötelet.

era

era

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.531 hozzászólás
Gratulálok a nagy eseményhez.
Köszi a képeket. Mintha a múlt században történt volna, vagy egy filmen látnálak titeket. :)
Nagyon szépek vagytok.
Sok boldogságot nektek!

ors

ors

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.533 hozzászólás
Üdv mindenkinek!
Beszkenneltem néhány képet arról, mi történt velünk legutóbb :)

http://pix.bikemag.h...ry.php?cat=2956

:love1:

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7.001 hozzászólás
AHoy!

2fõ s.o.s jelentkezését várjuk a szombat este-vasárnap-hétfõ bükki kirándulásunkhoz, szállás hollóstetõn 2.500,- perfõperéj

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6.707 hozzászólás
sajna, nem leszek otthon, szivesen ütköztem volna, de irány a felvidééék! :-)

_Alex_

_Alex_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.086 hozzászólás
Nyuszi kergetõ hosszú hétvége - Bükk - Április 6-9

Zita
Mellon
GYörgyi

Alex 7-9
? +2fõ
?YOcibro'
?Dzsí'

szállás: fehérkõ-lápai fogadóhoz mit szólnátok? kemencében sütött kenyér, babgulyás, tetõtéri szobák 1.600,- /éj /fõ

Picasa _Alex_

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég

Era: OK, úgyis szét vagyok esve szerda óta.

No de akkor végül lesz valami common eksön a hétvégén?

--Trifo

http://forum.bikemag...&postcount=2736
http://forum.bikemag...&postcount=2745

trifo

trifo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.175 hozzászólás
Era: OK, úgyis szét vagyok esve szerda óta.

No de akkor végül lesz valami common eksön a hétvégén?

--Trifo

era

era

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.531 hozzászólás
Trifo: én a mai mászást kihagynám. Hétvégén Várgesztesen leszünk tájbringa versenyen.

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7.001 hozzászólás
megkértem kedves lort, h tekerjen fel és személyes kontaktusban kérdezzen rá...

vasárnap este eredmény...

F