Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

Bringás lányok márpedig vannak #3
Indította
zOrg
, 2005. december 01. 10:53
Írta 2007. április 23. - 10:54

Írta 2007. április 23. - 10:51

máj 25-26
juni 2-án megyünk
juni 2-án megyünk

fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->
Írta 2007. április 23. - 10:48

Írta 2007. április 23. - 10:46

ezért fogok idén nagy hangsúlyt fektetni az egynapos Semmeringi tekerésekre
fuck me, i'm famous!
Írta 2007. április 23. - 08:31

Hát igen, mintha nem ugyanazon a bolygón lennénk. Ilyenkor mikor "hazaérek", úgy érzem, mintha Ufó lennék.
Kérlek SEGÍTSETEK!!! Ellopták Giant Anthem 1 (2008-as) 18 colos bringámat. Fekete/bronz színben - ebbõl csak ez az egy volt MO-on! Ez a bringa volt az: http://bikemag.hu/teszt/giant-anthem-1 Ha láttok ilyet apróban, légyszi szóljatok! Megtalálónak jutalom.
Írta 2007. április 23. - 08:27

Én is hazatértem a 4 napos Stájerországi tekergésbõl...nagyon más világ...és nem csak a hegyek...
A Graz-i politika egyik legnagyobb harca jelenleg, hogy fedettek legyenek a bringatárolók...
A Semmeringi bringakölcsönzõben csak 0km-es Speci Epic, meg Stumpik vannak...asszem még visszatérünk..
A Graz-i politika egyik legnagyobb harca jelenleg, hogy fedettek legyenek a bringatárolók...
A Semmeringi bringakölcsönzõben csak 0km-es Speci Epic, meg Stumpik vannak...asszem még visszatérünk..
Írta 2007. április 23. - 08:25

Para. Azért néha van kivétel, de akkor az teljesen extra hely. Mondjuk egy várrom tetején, ahol eltöltünk egy éjszakát!

Kérlek SEGÍTSETEK!!! Ellopták Giant Anthem 1 (2008-as) 18 colos bringámat. Fekete/bronz színben - ebbõl csak ez az egy volt MO-on! Ez a bringa volt az: http://bikemag.hu/teszt/giant-anthem-1 Ha láttok ilyet apróban, légyszi szóljatok! Megtalálónak jutalom.
Írta 2007. április 22. - 13:52

trifo: ó-kés, holnap dumálunk
nati: "...de ha találkozunk is, az se MO-on szokott történni!"
ez tény
pé
nati: "...de ha találkozunk is, az se MO-on szokott történni!"

pé
PARAFEREE.HU # bakancsos és kerékpáros túrák
Írta 2007. április 21. - 22:49

köszönjük
CM-en láthatjátok kedvesemet nagy pocakkal
Huh, en 8 honaposan tekertem a CM-n, ki lehet birni, meg voltam ejszakai tekeresen 5 honaposan. azt hittem mindent kibirok, es ezzel nem is volt gond.Hiaba mondtak, hogy nem kene, ido elotti burokrepedes lehet majd, de en csak mentem.
a lenyeg, idore szuletett, de megrepedt burokkal, ugyhogy en is tudom milyen hamar elpattan, tenyleg oda kell figyelni.
Csak lightosan, ovatosan az asszonynak. Amugy a szerelemgyerekek, sokmindent kibirnak am:))))
()_()
(. . )
. ° .
(. . )
. ° .
Írta 2007. április 21. - 14:02

Para: Mellon ötlete alapján a IX-kerben való randi tényleg alkalmasabbnak látszik. Hétköznaponként ott vagyok a Lurdytól 1km-re reggeltõl estig. Beviszem a masinát a melóhelyre, aztán majd egyeztetünk.
--Trifo
--Trifo
Gyermekeink képekben. Régebbi képek: ITT , pici Hanka itt és pici Ignác itt
Írta 2007. április 21. - 11:01

Nati: ezt gondolom Trifonak írtad, nem Tyitonak 
Tyito: Hát innen így hirtelen leruccani nem könnyû! Pedig valamikor majd mennünk kell Komlóra, és akkor tekerhetnénk egy jót együtt! De az nem most az 1 napos hétvégén lesz sajna, és nem tudom mikor jártok arra ismét?
Trifo: Te már nem itt dolgozol a IX.kerben? Mert Para rendszeresen a Lurdy mellett teker el munkába és vissza hazfelé, szóval elég könnyen összefuthatnátok???
Irigylem azokat akik ma tekereghetnek... Talán holnap sikerül nekünk is
, lesz valami akció?
Láttam, hogy a Crosskovácsi bejárás átkerült a mai napra...
Bár még lehet, hogy este kiderül, hogy költözünk Szentendrére 2 hónapra, és akkor pakolni kell...

Tyito: Hát innen így hirtelen leruccani nem könnyû! Pedig valamikor majd mennünk kell Komlóra, és akkor tekerhetnénk egy jót együtt! De az nem most az 1 napos hétvégén lesz sajna, és nem tudom mikor jártok arra ismét?
Trifo: Te már nem itt dolgozol a IX.kerben? Mert Para rendszeresen a Lurdy mellett teker el munkába és vissza hazfelé, szóval elég könnyen összefuthatnátok???
Irigylem azokat akik ma tekereghetnek... Talán holnap sikerül nekünk is

Láttam, hogy a Crosskovácsi bejárás átkerült a mai napra...
Bár még lehet, hogy este kiderül, hogy költözünk Szentendrére 2 hónapra, és akkor pakolni kell...
Képeim
Mailt küldj, ne privit! Köszi
Mailt küldj, ne privit! Köszi
Írta 2007. április 21. - 09:34

Tyitó: a baj az, hogy mi Parával nem szoktunk túl sûrûn találkozni, de ha találkozunk is, az se MO-on szokott történni!

Írta 2007. április 20. - 21:21

Sziasztok!
Ha valaki kedvet érezne hozzá nem csak ott helyben tekeréshez, vasárnap 10 órakor a Fõtérrõl indulással lazulós pikniktekergõzést indítunk Szászvárról, valamerre. Érdeklõdés esetén, örülök! léccci jelezz, ha jönnél.
telszámom: +3670/3408719
Ha valaki kedvet érezne hozzá nem csak ott helyben tekeréshez, vasárnap 10 órakor a Fõtérrõl indulással lazulós pikniktekergõzést indítunk Szászvárról, valamerre. Érdeklõdés esetén, örülök! léccci jelezz, ha jönnél.
telszámom: +3670/3408719
Üdv.: tyito a nem hegylakó! Peace
Írta 2007. április 20. - 18:22

Para: ha Natival találkozol hamar, akkor odaadom neki szombat reggel az UVH-nál (ha már túrázni nem megyek, legalább odadugom a képem). Vagy ha Csillaghegyen jársz, akkor szinte bármikor.
--Trifo
--Trifo
Írta 2007. április 20. - 14:21

trifo: köszönöm, szerintem elfogadom az ajánlatod... mikor, hogy?
pé
pé
PARAFEREE.HU # bakancsos és kerékpáros túrák
Írta 2007. április 20. - 13:20

Írta 2007. április 20. - 12:34

Zoli: Én már rettenetesen mennék, de nem tudok. Pedig már a bringám is mûködik. Mellesleg neked nem munkanap az a szombat?
--Trifo
--Trifo
Írta 2007. április 20. - 10:12

de kár, hogy dolgozom

fuck me, i'm famous!
Írta 2007. április 20. - 00:15

Trifo, és mindenki akit érdekel:
Szombaton 11 UVH:
útvonal: Crosskovácsi pálya, és még amit Nati kifundál nekünk.
Eddigi kamikázék:
Nati
Cheesy
Kahlesz
Szombaton 11 UVH:
útvonal: Crosskovácsi pálya, és még amit Nati kifundál nekünk.
Eddigi kamikázék:
Nati
Cheesy
Kahlesz
Írta 2007. április 19. - 15:51

vana boltban faja pilács majd kölcsönveszem jól 
fekvõvel ér menni?
Multkor lefelé nagyon nagyot jöttem le paprétrõl

fekvõvel ér menni?
Multkor lefelé nagyon nagyot jöttem le paprétrõl
fuck me, i'm famous!