Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Bringás lányok márpedig vannak #3

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
4668 hozzászólás a témában

_Alex_

_Alex_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.086 hozzászólás
Vigyázz magadra Thy, ne hagyd magad kilapítani! :)
Én ma is átgurultam a szomszéd városba, és nagyívben kikerült mindenki, pedig volt forgalom rendesen. Vidék rulez! :)

Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
Para te nem a sárga álomautóval közlekedsz minden nap? Múltkor is rámdudáltál. :)

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7.001 hozzászólás
THy: hej milyen ismerõs... már többször számolgattam, naponta átlag egyszer tuti elütnének, ha az utolsó pillanatban nem vészfékkeznék, vagy rántanám ki a bicikli orrát a busz orra alól...
Népligeti szakasz, Kõbányai rulez...

PARAFEREE.HU # bakancsos és kerékpáros túrák

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás

Tegnap elütött egy autós...nekem volt elsõbbségem, meg zöldem...és még neki állt feljebb...úgy éreztem jogos önvédelem:D szerencsére a gépnek nem lett baja...nyomtam egy tigrisbukfencet:)

Ajjaj! Örülök, hogy megúsztad, sajna városban közlekedni igazi túlélõ túra néha.

Hotmaat: és még nem hallottad a rendõröset! :D
Kérlek SEGÍTSETEK!!! Ellopták Giant Anthem 1 (2008-as) 18 colos bringámat. Fekete/bronz színben - ebbõl csak ez az egy volt MO-on! Ez a bringa volt az: http://bikemag.hu/teszt/giant-anthem-1 Ha láttok ilyet apróban, légyszi szóljatok! Megtalálónak jutalom.

Hotmaat

Hotmaat

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.150 hozzászólás
Thy-tól mindig valami verekedös storyt lehet olvasni. Vicces multkor a szomszédok most az autós. Jobb lesz vigyázni vele :D

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6.344 hozzászólás

Thy: Bringának nem lett baja, de neked sem, úgye?
A képek jók, szép helyen jártatok.

Nekem kicsit lekopott a könyököm, meg oldalam, de szerencsére semmi vészes...az autós asszem kicsit rosszabul néz ki:) A bringának semmi baja...
Jövõ héten lesz két meglepi bringánk:)

era

era

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.531 hozzászólás
Thy: Bringának nem lett baja, de neked sem, úgye?
A képek jók, szép helyen jártatok.

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6.344 hozzászólás
Ausztriai képek:
http://pix.bikemag.h...at=2972&page=10

trifo

trifo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.175 hozzászólás
Alex: a Bükk azért egy picit messze van ehhez nekem most.

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6.344 hozzászólás
Tegnap elütött egy autós...nekem volt elsõbbségem, meg zöldem...és még neki állt feljebb...úgy éreztem jogos önvédelem:D szerencsére a gépnek nem lett baja...nyomtam egy tigrisbukfencet:)

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7.001 hozzászólás
Hollóstetõ > Lusta-vgy > Nagymezõ > Bánkút > Jávorkút > Létrástetõ > Lillafüred > Fehérkõ-lápa > Bükkszentkereszt > Hollóstetõ

ez az útvonal terv... :) nyamm

_Alex_

_Alex_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.086 hozzászólás

Hali!

Vasárnap a kedvezõ bolygóállásnak megfelelõen végre alkalmam nyílik biciklizni egy rendeset. Elsõsorban a Vértesbe mennék, de valójában bárhová, csak terep legyen, meg erdõ. Ki jönne velem?

--Trifo

Parával mi a Bükkbe megyünk valszeg. Ahhoz mit szólnál?

Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_

trifo

trifo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.175 hozzászólás
Hali!

Vasárnap a kedvezõ bolygóállásnak megfelelõen végre alkalmam nyílik biciklizni egy rendeset. Elsõsorban a Vértesbe mennék, de valójában bárhová, csak terep legyen, meg erdõ. Ki jönne velem?

--Trifo

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7.001 hozzászólás
Thy: ha a politikai helyzetre gondolsz, Écsanyámék' 2éve járkálnak ki, van hogy egészen a vizes partokig, de soha semmilyen atrocitás nem érte õket, sõt! általában ott-ahol-a-sötét-ér-minket elven kerestek szállást, és volt, hogy a megkérdezett átkisérte õket a falu másik végébe, mert ott tudott olyat, aki kiadó szobával rendelkezett...

ps:
Olív: info ment

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6.344 hozzászólás
Nyáron mi is Erdélybe megyünk bringával...Gyilkos tó-Békás szoros, és környéke...már ezer éve vágyunk oda, de most talán már jó a helyzet....

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
Para! Igen, Sirokra nagyon szívesen visszatérek!
Kérlek SEGÍTSETEK!!! Ellopták Giant Anthem 1 (2008-as) 18 colos bringámat. Fekete/bronz színben - ebbõl csak ez az egy volt MO-on! Ez a bringa volt az: http://bikemag.hu/teszt/giant-anthem-1 Ha láttok ilyet apróban, légyszi szóljatok! Megtalálónak jutalom.

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7.001 hozzászólás
:) kivonatosan:
Gyertek Velünk Felfedezni Pádist! - túrha. 2007.06.07-10. Boga-vgye. Flóra-panzió. Tervezett túrák Szamosbazárba illetve a Galbina-kitöréshez Csodavár érintésével.

Bõvebb és szebb leírást tudok dobni mailben (bárki másnak is, akit érdekel).
Írj pár sort a paraferee@fibermail.hu címre, és válaszban dobom a lényeget ;-)

Oliv

Oliv

vendég

• fórumtag
  • 116 hozzászólás
Para, milyen túrát szervezel Erdélybe? Mert kaptam egy fülest Káhlesz Zolitól és minket(Pít barátomat és engem) is érdekelne igencsak!!:)(mikor lenne, milyen formában, hány fõvel, satöbbi...)
Köszi elõre is!!!

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7.001 hozzászólás
Nati: :) íííígy igaz! nyamnyamnaonjóvoltottésakkor... idén újra! ;-)

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13.254 hozzászólás
  • LocationSvájc
Go to János hill topic ;)

fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->

https://www.veloinfanger.ch/