Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Bringás lányok márpedig vannak #3

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
4668 hozzászólás a témában

Zed

Zed

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.693 hozzászólás

Nati, csak nem di meola?

Miért, ugyanakkor van Al di Meola koncserto is? Asszony, azonnal cseréld el a jegyeket!
Ausztria, Kenguruk földje!

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
Era! Nem fotóztunk olyan hú de sokat, de ha lesz idõm felrakom!
Kérlek SEGÍTSETEK!!! Ellopták Giant Anthem 1 (2008-as) 18 colos bringámat. Fekete/bronz színben - ebbõl csak ez az egy volt MO-on! Ez a bringa volt az: http://bikemag.hu/teszt/giant-anthem-1 Ha láttok ilyet apróban, légyszi szóljatok! Megtalálónak jutalom.

era

era

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.531 hozzászólás
S.O.S.
A kocsink vasárnapra nem készül el. Kõszeg maratonra vasárnap hajnali indulással kérnénk egy jótét lélek versenyzõt, aki le tud fuvarozni magával 3 bringás versenyzõt. (És persze vissza is Budapestre.)

Nati, élménybeszámoló? Képek? Alig várom!

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
Kex, most nem.
Egyébként tegnap mikor átüvöltöztem az úton, nem voltam benne biztos, hogy Pixel az, csak reménykedtem, hogy nem egy idegen srácnak integetek. Téged meg fel se ismertelek :D bocsesz.
Kérlek SEGÍTSETEK!!! Ellopták Giant Anthem 1 (2008-as) 18 colos bringámat. Fekete/bronz színben - ebbõl csak ez az egy volt MO-on! Ez a bringa volt az: http://bikemag.hu/teszt/giant-anthem-1 Ha láttok ilyet apróban, légyszi szóljatok! Megtalálónak jutalom.

KeX

KeX

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.292 hozzászólás
Nati, csak nem di meola?
"The faster you are, the slower your life goes by" - Lucas Brunel

zitinha

zitinha

vendég

• fórumtag
  • 94 hozzászólás

Sziasztok! Most jöttünk meg a nyaralásból, úgyhogy nem vagyok biztos benne, melyik szombatra gondoltál Zitinha, most szombatra? Sajna nem biztos, hogy el tudunk jönni, mert 8-tól koncertre van jegyünk, hánytól terveztétek a bulerájt? Mert szívesen benéznénk hozzátok, ha még csak egy fél óra erejéig is! Egyébként pont útba esnétek nekünk Visegrádról hazafelé menet!

Igen, most szombaton lesz, és jöhettek bármikor, koncert elõtt, után, csak kb. mondjátok mikor számíthatunk rátok!

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
Sziasztok! Most jöttünk meg a nyaralásból, úgyhogy nem vagyok biztos benne, melyik szombatra gondoltál Zitinha, most szombatra? Sajna nem biztos, hogy el tudunk jönni, mert 8-tól koncertre van jegyünk, hánytól terveztétek a bulerájt? Mert szívesen benéznénk hozzátok, ha még csak egy fél óra erejéig is! Egyébként pont útba esnétek nekünk Visegrádról hazafelé menet!

Oliv

Oliv

vendég

• fórumtag
  • 116 hozzászólás

Vasárnapra más elfoglaltságom van.

Értem:(

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás
Vasárnapra más elfoglaltságom van.

Oliv

Oliv

vendég

• fórumtag
  • 116 hozzászólás

Ha már DM: http://forum.bikemag...29&postcount=10

Nem lehetne ezt a pálybejárást vasárnapra rakni esetleg? Én annyira szeretnék menni, de a sajnos a szombat nem jó:((

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6.344 hozzászólás

Hûûûû Tomi, 350km?mit csináltál, le-fel szaladgáltál a HHH-n egész héten?:)

Nem:) Csak bringával járok minden nap dolgozni, az napi 50 km, meg van amikor Pilismarótról is, az meg 70km-csak oda:D

Oliv

Oliv

vendég

• fórumtag
  • 116 hozzászólás

Hali! Én terveztem Duna középtáv bejárást, de még nem tom lesz e energiám vasárnap is tekerni, mert ezen a héten eddig 350km...

Hûûûû Tomi, 350km?mit csináltál, le-fel szaladgáltál a HHH-n egész héten?:)

Oliv

Oliv

vendég

• fórumtag
  • 116 hozzászólás
Sziasztok!

Holnap, kicsit módosítva a terven, nem Visegrádi-hg. hanem Pilistúra.
Gyülekezõ:
Római-fürdõnél, 10kor indulás
jön(eddig)
Trifó
Pít
Oliv

Várunk mindenkit szeretettel, akinek kedve van egy kis tekergõszéshez!(csak olyan lazább féléhez:)

Pussz,
Oliv

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás
Ha már DM: http://forum.bikemag...29&postcount=10

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13.254 hozzászólás
  • LocationSvájc
ez gyors volt :D
amugy ma is megyek olyan 6 után kicsivel befelé

fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->

https://www.veloinfanger.ch/

zitinha

zitinha

vendég

• fórumtag
  • 94 hozzászólás

legközelebb majd sikíts :D
akkor majd szolj ha aktuális a lakásavato, amugy most jöttem el elõttetek

jó, nekem is csak akkor esett le, hogy te vagy az, mikor már elmentünk egymás mellett :)
jövõ szombaton lesz a buli

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13.254 hozzászólás
  • LocationSvájc

Szerintem nem mostanság fog meglátogatni téged emberem, mert elég sokat melózik, utána meg rohan haza összerakni egy polcot, feltenni egy lámpát vagy karnist, és még sorolhatnám... elég strapás ez így az elején, de a remélhetõleg pár hét és túlleszünk a javán :)

Persze, kismamák is jöhetnek meg talán lesz egy pár baba is :)
Egyébként tegnap találkoztunk a bicajúton a faluban, tekertél velem szembe hátonfekve :) de szerintem te nem ismertél meg. Bordó Magellán hydraval járok a városban.

A pontos lokáció (Orsnak is):
A falu központjából Pomáz felé tartva a pomázi útról balra kell kanyarodni a Szentistvántelep megálló után (a sarkon a Müller fogadó van, illetve egy Cora reklámtábla a keresztezõdés elõtt). Az már a Taván utca, csak fel kell tekerni a kis dombon, és bele is ütközik az ember a kapunkba. Nagyon könnyû megtalálni!

legközelebb majd sikíts :D
akkor majd szolj ha aktuális a lakásavato, amugy most jöttem el elõttetek

fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->

https://www.veloinfanger.ch/

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6.344 hozzászólás
Hali! Én terveztem Duna középtáv bejárást, de még nem tom lesz e energiám vasárnap is tekerni, mert ezen a héten eddig 350km...

Oliv

Oliv

vendég

• fórumtag
  • 116 hozzászólás
Hali Mindenkinek!:)
Érdeklõdnék, nincs-e kedve valakinek véletlenül vasárnap egy kis visegrádi túrához?Akár úgy is, h. oda, vagy vissza vonat(pl.) és mondjuk végigtekerni a Duna-marci nyomvonalán?Én így edzenék a Dunára és örülnék, ha többen is velem tartanának!(megõrültem, a 70kilcsire neveztem:))

akit esetleg érdekel, jelezzen priviben, emilben(orbliv@gmail.com) vagy esetleg telcsin(20/960-65-33)!

Szép napot,
Oliv

zitinha

zitinha

vendég

• fórumtag
  • 94 hozzászólás

tényleg zitinha: én ugye itt melózom kalászon nézek a domboldal felé de kastélyt nem találok seholse. Mellon-nal meg véletlen futottunk össze a kedvenc kajáldámban akkor mondta, hogy ideköltöztök. Azóta igéri, hogy benéz hozzám bár biztos kecó ügyben serénykedik

Kismamák is jöhetnek lakásavatóra?

Szerintem nem mostanság fog meglátogatni téged emberem, mert elég sokat melózik, utána meg rohan haza összerakni egy polcot, feltenni egy lámpát vagy karnist, és még sorolhatnám... elég strapás ez így az elején, de a remélhetõleg pár hét és túlleszünk a javán :)

Persze, kismamák is jöhetnek meg talán lesz egy pár baba is :)
Egyébként tegnap találkoztunk a bicajúton a faluban, tekertél velem szembe hátonfekve :) de szerintem te nem ismertél meg. Bordó Magellán hydraval járok a városban.

A pontos lokáció (Orsnak is):
A falu központjából Pomáz felé tartva a pomázi útról balra kell kanyarodni a Szentistvántelep megálló után (a sarkon a Müller fogadó van, illetve egy Cora reklámtábla a keresztezõdés elõtt). Az már a Taván utca, csak fel kell tekerni a kis dombon, és bele is ütközik az ember a kapunkba. Nagyon könnyû megtalálni!