Jelentkezz be Regisztrálj

Bringás lányok márpedig vannak #3
Posted 2007. June 26. - 12:12

fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->
Posted 2007. June 25. - 21:27

Úgy néz ki, ezen a hétvégén Bükkszéken leszünk. Neme lehetne-e jövõhétvégére tenni?Részemrõl talán a jövõhétvége lenne aktuális, már kész a kedvenc mátrai ösványekbõl összeállított köröcske, szóval talán...

Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_
Posted 2007. June 25. - 09:11

Posted 2007. June 25. - 08:38

Skiri és lldi
Ami meg a vihart illeti. Pénteken nekünk is kijutott a jóból. Annyi különbséggel, hogy mi sátraztunk a Duna partján, Tahiban, és mivel sok fa volt, nagyon erõs szél, így a parton esõkabátban a földre lapulva vészeltük át a történetet, hallgattuk ahogy süvít a szél, dörög az ég, figyeltük, hogy cikáznak a villámok.
Másnap Kiorosziban láttuk, hogy sok fa nem bírta ki a vihart. Kicsavart fák, elhasalt növények, egy részen, amerre a szél tombolt.
Posted 2007. June 25. - 08:22

Posted 2007. June 24. - 08:27

Kex, engem érdekelne a móka, majd konzultálunk.
Posted 2007. June 23. - 20:06

Jaja, ideje lenne kipróbálni!Alex:
próba útra viszed a kicsikét?
Részemrõl talán a jövõhétvége lenne aktuális, már kész a kedvenc mátrai ösványekbõl összeállított köröcske, szóval talán...
Van itt a város a szélén egy cross pálya, ott próbálgattam, elég jónak tûnik.

Azért mostmár kiváncsi vagyok, mit mutat a hegyen! Van már új váltóm is, így már kistányérra is tudok váltani, ami mondjuk nem hátrány.

Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_
Posted 2007. June 23. - 12:38

A viharhoz csak annyit, néhány alkalommal már belefutottam-tunk ilyen, vagy hasonló viharba túrázásaink során. Utólag visszagondolva izgalmas és klassz élmény, de ott és akkor, brrrr...Tudnék mesélni. Inkább kerülendõ az effajta élmény, és biztos helyrõl élvezendõ.
Posted 2007. June 23. - 11:51

Egy hét szünet után van mit olvasni...
Alex:

Ami a monszun-jellegû esõket illeti: tegnap elõtt épp egy ilyen jellegû viharnak tartottam, de ahogy az út kanyargott, mellém került. Hátborzongató nézni olyan közelrõl egy ilyet, hogy épp még száraz maradj. Ezen esetben lehetett vagy 2-3 km széles az a sáv, ahol ömlött a felhõbõl, szürke, enyhén hullámzó oszlopként összekötve mennyet és a földet. Frenetikus látvány és élmény volt... (persze 10perccel késõbb úgy fordult az út, hogy beleszaladtam...)
Mellon, Thy: boldog tortát!
PARAFEREE.HU # bakancsos és kerékpáros túrák
vendég_Charon_*
Posted 2007. June 23. - 09:23

Posted 2007. June 22. - 22:29

Jövõ kedden éjszakai túra a Rám-szakadékon keresztül. Bruce+én tuti megyünk a többi rajtatok múlik. Az uccsó busszal feldzsalunk dömösig, onnan pedig bebarangoljuk a pilist korom setétben, rémtörténeteket mesélünk egymásnak és addig csavargunk, amíg ránkhajnalodik, és életünk egyik legszebb naplementéje jelez, hogy ideje hazaindulni. na, ki tart velünk?
Posted 2007. June 22. - 17:06

Picasa _Alex_
Posted 2007. June 22. - 14:10

A kocsim me folyton ijedezett a villámoktól

Volt már szerencsém tekerni ilyen viharban tavaly, meg egyszer idén is, bár az utóbbit megúsztam víz nélkül. Mindenesetre nagy kaland volt mindkettõ, így utólag örülök, hogy megvolt.
--Trifo
Gyermekeink képekben. Régebbi képek: ITT , pici Hanka itt és pici Ignác itt
Posted 2007. June 22. - 11:10

Posted 2007. June 22. - 09:10

Utánna meg a nappaliból néztük a Dobogókõ fölötti villámokat gyönyörû volt.
Posted 2007. June 22. - 08:48

A Virágos nyeregtõl lefelé, mikor beértük a házak mellé, igazi sivatagi homokvihar szakadt ránk, ott 5 m-re nem láttunk. Olyan volt, mint amikor az iparban homokfúvással csiszolnak le valamit. Aztán felkapcsoltuk a lámpákat, mert sötétség lett. A lakótelepen borogattak a kavargó széllökések. De tényleg, én is majdnem felborultam, de Olív valóban felborult. A cukiba nem értünk el szárazon, de a jeget az özönvízzel már a sütit majszolva csodáltuk.
Posted 2007. June 21. - 14:17

"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."
Posted 2007. June 21. - 12:30

Posted 2007. June 21. - 10:00

Igen, a margitszigeten ingyéMiért, ugyanakkor van Al di Meola koncserto is? Asszony, azonnal cseréld el a jegyeket!