Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Bringás lányok márpedig vannak #3

- - - - -

• Please log in to reply
4668 replies to this topic

Mellon

Mellon

törzsvendég

• fórumtag
  • 697 posts
Én is köszönöm a jókívánságokat, illetve örülök, hogy ilyen sokan eljöttetek személyesen is. Jó kis party volt sok ásványvíz fogyott, valaki még a virágok locsolóvizét is megitta (egy utántöltött ásványvizes üvegbõl) :)
Képeim
Mailt küldj, ne privit! Köszi

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13,254 posts
  • LocationSvájc
Trifo: kész a vellád

fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->

https://www.veloinfanger.ch/

_Alex_

_Alex_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,086 posts

Részemrõl talán a jövõhétvége lenne aktuális, már kész a kedvenc mátrai ösványekbõl összeállított köröcske, szóval talán... ;)

Úgy néz ki, ezen a hétvégén Bükkszéken leszünk. Neme lehetne-e jövõhétvégére tenni? ;)

Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,939 posts
Ezt nevezem bátorságnak!

konamano

konamano

vendég

• fórumtag
  • 175 posts
Thy, Mellon:Nagyon sok boldogságot kívánunk mindkettõtöknek, így utólag szülinapotok alkalmából.

Skiri és lldi

Ami meg a vihart illeti. Pénteken nekünk is kijutott a jóból. Annyi különbséggel, hogy mi sátraztunk a Duna partján, Tahiban, és mivel sok fa volt, nagyon erõs szél, így a parton esõkabátban a földre lapulva vészeltük át a történetet, hallgattuk ahogy süvít a szél, dörög az ég, figyeltük, hogy cikáznak a villámok.
Másnap Kiorosziban láttuk, hogy sok fa nem bírta ki a vihart. Kicsavart fák, elhasalt növények, egy részen, amerre a szél tombolt.

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6,344 posts
Köszönöm a jókívánságokat!

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5,944 posts
Mellon, még egyszer köszi a bulit és boldog tortát! (Thy-nak is).

Kex, engem érdekelne a móka, majd konzultálunk.
Kérlek SEGÍTSETEK!!! Ellopták Giant Anthem 1 (2008-as) 18 colos bringámat. Fekete/bronz színben - ebbõl csak ez az egy volt MO-on! Ez a bringa volt az: http://bikemag.hu/teszt/giant-anthem-1 Ha láttok ilyet apróban, légyszi szóljatok! Megtalálónak jutalom.

_Alex_

_Alex_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,086 posts
Mellon, Thommey boldog szülinapot nektek!

Alex: :) próba útra viszed a kicsikét? :) Részemrõl talán a jövõhétvége lenne aktuális, már kész a kedvenc mátrai ösványekbõl összeállított köröcske, szóval talán... ;)

Jaja, ideje lenne kipróbálni!
Van itt a város a szélén egy cross pálya, ott próbálgattam, elég jónak tûnik.:)
Azért mostmár kiváncsi vagyok, mit mutat a hegyen! Van már új váltóm is, így már kistányérra is tudok váltani, ami mondjuk nem hátrány. :)

Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,939 posts
Mellon-Thy sok boldogságot!

A viharhoz csak annyit, néhány alkalommal már belefutottam-tunk ilyen, vagy hasonló viharba túrázásaink során. Utólag visszagondolva izgalmas és klassz élmény, de ott és akkor, brrrr...Tudnék mesélni. Inkább kerülendõ az effajta élmény, és biztos helyrõl élvezendõ.

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7,001 posts
Ahoy!
Egy hét szünet után van mit olvasni...

Alex: :) próba útra viszed a kicsikét? :) Részemrõl talán a jövõhétvége lenne aktuális, már kész a kedvenc mátrai ösványekbõl összeállított köröcske, szóval talán... ;)

Ami a monszun-jellegû esõket illeti: tegnap elõtt épp egy ilyen jellegû viharnak tartottam, de ahogy az út kanyargott, mellém került. Hátborzongató nézni olyan közelrõl egy ilyet, hogy épp még száraz maradj. Ezen esetben lehetett vagy 2-3 km széles az a sáv, ahol ömlött a felhõbõl, szürke, enyhén hullámzó oszlopként összekötve mennyet és a földet. Frenetikus látvány és élmény volt... (persze 10perccel késõbb úgy fordult az út, hogy beleszaladtam...)

Mellon, Thy: boldog tortát!

PARAFEREE.HU # bakancsos és kerékpáros túrák

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
Mellonnak és Thynak sok boldogot!

KeX

KeX

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,292 posts
Arcok!

Jövõ kedden éjszakai túra a Rám-szakadékon keresztül. Bruce+én tuti megyünk a többi rajtatok múlik. Az uccsó busszal feldzsalunk dömösig, onnan pedig bebarangoljuk a pilist korom setétben, rémtörténeteket mesélünk egymásnak és addig csavargunk, amíg ránkhajnalodik, és életünk egyik legszebb naplementéje jelez, hogy ideje hazaindulni. na, ki tart velünk?
"The faster you are, the slower your life goes by" - Lucas Brunel

_Alex_

_Alex_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,086 posts
Hétvégén lenne kedve valakinek egy körre a mátrában?

Picasa _Alex_

trifo

trifo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,175 posts
Én csak otthonról néztem a vihart, onnan is eléggé lenyûgözõ volt. ...részben le is nyûgözte a falról a vadszõlõt a nyavalyás.

A kocsim me folyton ijedezett a villámoktól :) Egy villám - egy riasztás.

Volt már szerencsém tekerni ilyen viharban tavaly, meg egyszer idén is, bár az utóbbit megúsztam víz nélkül. Mindenesetre nagy kaland volt mindkettõ, így utólag örülök, hogy megvolt.

--Trifo

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5,944 posts
Egyszerûen fenomenális volt. A természet ereje határtalan és mi parányi porszemek vagyunk csupán. Ezt volt alkalmam megtapasztalni, amikor a szél majdnem nekikent egy parkoló autónak, pedig talán 15-tel se mentem! A HHH oldaláról elénk táruló látványról az jutott eszünkbe, hogy simán beillene egy villágvégérõl szóló filmbe.
Kérlek SEGÍTSETEK!!! Ellopták Giant Anthem 1 (2008-as) 18 colos bringámat. Fekete/bronz színben - ebbõl csak ez az egy volt MO-on! Ez a bringa volt az: http://bikemag.hu/teszt/giant-anthem-1 Ha láttok ilyet apróban, légyszi szóljatok! Megtalálónak jutalom.

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6,344 posts
Mi meg épp a tuskóból jöttünk haza...szerencsére kocsival...
Utánna meg a nappaliból néztük a Dobogókõ fölötti villámokat gyönyörû volt.

era

era

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,531 posts
Tegnap tekerni voltunk a HHH-n. A repülõtér fölött vettük észre a közelgõ feketeséget, amint sorban nyelte el a hegyeket. Tekertünk le, hogy még az esõ elõtt fedelet találjunk. Szerencsére jó hátszelünk volt. :)
A Virágos nyeregtõl lefelé, mikor beértük a házak mellé, igazi sivatagi homokvihar szakadt ránk, ott 5 m-re nem láttunk. Olyan volt, mint amikor az iparban homokfúvással csiszolnak le valamit. Aztán felkapcsoltuk a lámpákat, mert sötétség lett. A lakótelepen borogattak a kavargó széllökések. De tényleg, én is majdnem felborultam, de Olív valóban felborult. A cukiba nem értünk el szárazon, de a jeget az özönvízzel már a sütit majszolva csodáltuk.

hozé

hozé

bentlakó

• fórumtag
  • 5,747 posts
"Így megy ez."

"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5,944 posts
Zed, akkor mehetsz is, én meghívok valami helyes dzsigolót magammal. ;)

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6,344 posts

Miért, ugyanakkor van Al di Meola koncserto is? Asszony, azonnal cseréld el a jegyeket!

Igen, a margitszigeten ingyé:) nem kell jegy...