Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Bringás lányok márpedig vannak #3

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
4668 hozzászólás a témában

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7.001 hozzászólás
Alex: megnézted a dátumot? (pádis)

PARAFEREE.HU # bakancsos és kerékpáros túrák

_Alex_

_Alex_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.086 hozzászólás
Képek a vasárnapi Para"defektelõs" túráról :)

Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_

zitinha

zitinha

vendég

• fórumtag
  • 94 hozzászólás

Most lesz a hétvégén a Gázló TT. Mi Dittel a 90-en indulunk. Nincs kedve még valakinek jönni?

Ha nem jön közbe semmi, mi szívesen csatlakozunk. Ez ugyanaz amin tavaly is végigmentünk, Era?

_Alex_

_Alex_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.086 hozzászólás

Alex, csak egy mailt kell küldened zOrgnak, vagy abba a galériás topikba beírni, hogy kérsz még tárhelyet ésadnak.

Tavaly decemberben írtam hogy kéne, aztán valamikor februárban újra, de semmi eredmény.

Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_

era

era

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.531 hozzászólás
Alex, csak egy mailt kell küldened zOrgnak, vagy abba a galériás topikba beírni, hogy kérsz még tárhelyet ésadnak.

A Rákóczi TT olyan volt, amilyennek vártam. Csodálatos idõ, vadregényes táj és sokat tologatós, bringaemelgetõs, 10 méterenként leszállós ember nem járta túristautas. Nagymértékben megkönnyítette a helyzetünket a GPS. Ez egyébként meglepõ módon nem bizonyult elégnek, idõnként elõ kellett vennünk a térképet is, hogy követni tudjuk az itiner adta útvonalat. (A felfestett túristajelzések nem adnak elég támpontot.) Mikor egy Y-útelágazásban az Y közepére festik fel a jelzést, elgondolkodom, hogy direkt csinálják-e...
De nagyon klassz volt. Magamhoz mérten jól teljesítettem. Úgy éreztem, hogy nem pihentünk semmit, az adatok alapján pedig mégiscsak 3 órát töltöttünk ácsorgással és 8-at haladtunk. 5 km/ó átlagsebesség jött ki.
Ez adódhat abból is, hogy felfelé húztuk vontuk a bringát, lefelé meg nem lehetett csak óvatoskodva lejönni, a félméteres nyomvájúk miatt, ami között 20-30 cm-es bakháton kellett egyensúlyozni. Nem volt semmi!

Nati egyetlen nõként teljesítette a hosszú távot és ezért szép elismerést kapott.

Dit térdmûtéte óta most elõször indult a hegyek közé és egybõl végig ment a 25 km-es távon. Szép teljesítmény, fõleg, mert egyedül tette meg azon az ismeretlen területen, ahova olyan nélkül nem is érdemes menni, aki nem ismeri az útvonalat.

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7.001 hozzászólás

HALLÓ HALLÓ!

JÚLIUS 22. ÉS 26. KÖZÖTTI PÁDIS KERÉKPÁROS TÚRÁRA KERESÜNK TÁRSAKAT!

Istenek havasára (1670m), a Pádis fennsíkra tekergõznénk, szállás Boga-vgyben 1800/éj/fõ

jelentkezõk:
Csubee
Burce
Skiri

még vki?

_Alex_

_Alex_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.086 hozzászólás
Hogy sikerült a Rákóczi TT Era?
Ti már nagyon felcombosodtatok, én gyenge vagyok mint a harmat, ennyi km-t nem merek bevállalni. :)

A vasárnapi túráról hamarosan teszek fel képeket, csak még nem tudom hogy hova. A bikemag.pix már régen betelt, keresnem kell más helyet.

Picasa _Alex_

era

era

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.531 hozzászólás
Most lesz a hétvégén a Gázló TT. Mi Dittel a 90-en indulunk. Nincs kedve még valakinek jönni?

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.939 hozzászólás
Hi Paraferee!
A Mátra szedi az áldozatait!? :D Örülök a találkozásnak. Jó arcok vagytok!

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7.001 hozzászólás
Na tegnap meg volt a mátra-karika is... igaz nem a teljes útvonal, de a keleti szakaszt (mátrafüred-kékes-hurok út-pisztrángos-mátraháza-máriácska-mátrafüred) sikerrel abszolváltuk.

Tudom, Kahlesz Úrnak kevés volt a km, de azért Alexnek, és Nekem is (otthon már Én is éreztem) elég volt abban a melegben ez...

Nyáriboboztunk (nagyon ügyesen kiépítették a volt kõbányát), összeismerkedtünk Zsizsivel (ahoy!), nyomtunk két nagggyon fincsi lejtõt, és véglegesen elkereszteltük a Máriácskát Mumus-szakasznak, miután a multkori Alex borulás után most Én defekteltem el rajta... háromszor is...

Ja igen! Aki Gyöngyösön jár, tekerésbõl, után, vagy csak... és megéhezik, ajánlom figylemébe a Pzzéria a Búboskemencéhez pizzériát! Tökéletes kiszolgálás, nagyon jó árak, rengeteg pálinka (ahhh málna...), mennyei tálalás, és finom kaják... A vasútállomás lámpás keresztezõdésénél a vasúttal ellenkezõ irányba kell fordulni, majd 100méter és balra egy szûk utcában benn van.

ennyi...

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7.001 hozzászólás
siroki vár túr(h)a: augusztus 11-12
Nati
Zed
Burce
Györgyi

:angel:

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7.001 hozzászólás
Thy: cool... Majd hívlak, és megbeszéljük. Thx!

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6.344 hozzászólás
Két céges Thule tetõtartót fel tudok ajánlani!

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7.001 hozzászólás
MTB opcionálisan fullys elõny, de hiánya nem óriási hátrány...
TELEPORT ha szerzek vagy tudsz tetõcsomihurcolót, meg...

burce

burce

bentlakó

• fórumtag
  • 8.694 hozzászólás

HALLÓ HALLÓ!

Istenek havasára (1670m), a Pádis fennsíkra tekergõznénk, szállás Boga-vgyben 1800/éj/fõ

Én!

MTB?

Teleportálásom vhogy megoldható?

"Milyen állat, aki bennem él?
Aki helyettem élvez, helyettem fél
Aki helyettem fázik, ha hideg a tél"

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13.254 hozzászólás
  • LocationSvájc
Trifo: 6ezer magyar forint lesz a javitás

fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->

https://www.veloinfanger.ch/

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7.001 hozzászólás
HALLÓ HALLÓ!

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7.001 hozzászólás
ehh :(

_Alex_

_Alex_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.086 hozzászólás
Boldog szülinapot Zed!

Para, nekem sajna nem jó az a hétvége. :(

Picasa _Alex_

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7.001 hozzászólás
akinek kedve van, csatlakozzon hozzánk vasárnap, egy kellemes mátra-körre... sok lefele, lankás felfelékkel összekötve :)