Háát nekem azért gáz ha nem vársz meg és így vágtatsz végig.Balu, Buki , ha nektek nem gáz ez a tempó túrázhatnánk is együtt valamikor...

Háát nekem azért gáz ha nem vársz meg és így vágtatsz végig.Balu, Buki , ha nektek nem gáz ez a tempó túrázhatnánk is együtt valamikor...
Sohasem az a fontos mit hogy szoktak, mert az a múlt és a jelen.
Egy a lényeg: mi hogyan mûködhet még jól, még jobban mert az a jövõ !
A találmányok már csak ilyenek..
Pénteken terveztük Kiarobbal, hogy megyünk egy rövidebbet, ha van kedved gyere nyugodtan. Neked biztos nem lesz durva a tempó, nekem egy életem egy halálom!!!
Balu, Buki , ha nektek nem gáz ez a tempó túrázhatnánk is együtt valamikor...
Kedves Dinnye azt a "szagot" mi öblítõ illatának hívjuk és a mosógépbe öntjük lehet hogy számodra ezek elérhetetlen és érthetetlen civilizációs vívmányok tudom hogy számodra ebbõl az egész világból csak két szó jelent valmit ezek pedig a Kona és a Stevens.Majd szétfagytam különben, de Zoli ideadta a felsõjét, így nem fagytam meg ugyan.. de olyan szaga volt, hogy utána bekábszerezve azt se tudtam, hogy hol vagyok
Ha o volt a leanyzo zold felsoben, Kona montival, akkor tanusithatom, hogy igy van
Nem volt konnyu utolerni.
Balu, mi asszem beszeltunk is par mondatot. Lefele te vilagitottal nekunk a hatunk mogul. Mi voltunk azok, akik utana meg mentek egy HHH-t, ha igy emlekszel
Bizony emlékszem! Azt viszont nem tudom ki volt az a lány aki ott ment elõttünk és külön megköszönte a világítást lefelé közben? Nem mertem az orcájába fényeskedni, hogy megnézzem ki õ.Balu, mi asszem beszeltunk is par mondatot. Lefele te vilagitottal nekunk a hatunk mogul. Mi voltunk azok, akik utana meg mentek egy HHH-t, ha igy emlekszel
Görögdinnye hangoztatja, hogy lassan megy, közben úgy teker mint egy versenyzõ, hogy így elöl jár fel is le is.
Az biza én voltam! A fejemen akkor nem világított semmi?Balu én egyszer azt hiszem láttalak mikor az alagutból jöttetek ki mi az elején voltunk és tippem szerint te voltál a 20-30cm széles kormánylámpával, csak aztán jött az emelkedõ és elkapott a gépszij:).
Valamit mondtak, hogy van még egy jó fény a társaságban, csak az nem illen erõs.Szia Balu!
Én sajnos még nem láttalak. De a fényt tekintve Zoli is a középpontban volt, neki is oda-vissza csavargatták a Hozé lámpáját. Mindenki megcsodálta. Esetleg így nem vagyunk ismerõsök?!
Te nem lehetsz álmos Kedves Görögdinnye tekintve hogy -60 km ben vagy az éjszakát illetõen ill hogy már ill még az Igazak:D álmát aludtad mikor én még tekertem haza ill már melóztam. Most meg ahelyett hogy aludnék 1 ösmerösöm bringáját próbálom életre kellteni.Szia Balu!
Én sajnos még nem láttalak. De a fényt tekintve Zoli is a középpontban volt, neki is oda-vissza csavargatták a Hozé lámpáját. Mindenki megcsodálta. Esetleg így nem vagyunk ismerõsök?! Ha lesz legközelebb ilyen, akkor menjünk elve együtt. Különben nagyon jó pofa dolog volt, csak most ne lennék ilyen piszok á-á-álmos!
Szia Balu!Görögdinnye, nem láttatok engem? Már arról is emlékezetes lehet, hogy mindenki nézegette a fényem csodálkozva, kérdezgettek róla. Alig tudtam átmenni a csoporton miközben kerestem ismerõst. Végül a CM túrásokra akadtam. Merre álltatok a mûjégpálya bejáratánál?
Ma már ezt hívják enduro kategóriának.
Le vagy maradva.
Tökéletes példája: http://www.yeticycle...es/ASR_7/WHITE/
Köszi! Voltunk ZeeZoltanoval.Ma lesz, ha valakinek van kedve éjszaka egy lazát tekerni nagyobb társaságban!
http://forum.bikemag.hu/showpost.php?p=865727&postcount=12325
Bástya elvtársat már meg sem akarják ölni?
Ma már ezt hívják enduro kategóriának.Ugyebár minden viszonítás kérdése
160+170-et mozgó gépet azért még ma sem neveznek enduronak sztem - bár valóban nem is igazi DH gép
ezért dh-tankocska