Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Bringás lányok márpedig vannak #3

- - - - -

• Please log in to reply
4668 replies to this topic

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,939 posts

De bizony :) két kecske két bari...és tényleg megesznek mindent :-s
Tomi tavaly kinn hagyta a papucsát, másnap már csak darabjait találtuk :D
... de még a ház földelését is lezabálták :D

Anyám!
Két kecske maga az istencsapása! Nálunk is van egy "házaspár", meg a hozzájuk tartozó gida. Nos, a kecsketejért megéri, de amúgy...fõleg a gidák, azok veszett kis ördögök! Fõleg mikor már próbálgatják az erejüket. Négylábú szkandergépek!
papucs vacsira?
Biztos nem volt eléggé elrettentõ bukéja azoknak a papucsoknak! :D

görögdinnye

görögdinnye

törzsvendég

• fórumtag
  • 629 posts
Kösz Dante! LEhet szükség lesz rá :(
:toad:Az élet olyan tragikus, az egyik nap még itt van az ember, a másik nap meg szintén.

görögdinnye

görögdinnye

törzsvendég

• fórumtag
  • 629 posts
Szia ORS!!!!!
:toad:Az élet olyan tragikus, az egyik nap még itt van az ember, a másik nap meg szintén.

ors

ors

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,533 posts

Nem mondod, hogy kecskét tartasz!? Az egy igen hülye állat. Minden szart megeszik, ami elé kerül. A bicódat ne hagyd elõtte, mert lezabálja a gumit róla! :D

De bizony :) két kecske két bari...és tényleg megesznek mindent :-s
Tomi tavaly kinn hagyta a papucsát, másnap már csak darabjait találtuk :D
... de még a ház földelését is lezabálták :D

:love1:

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,857 posts

Utóbbi. Nincs meg minden, ami egy hosszabb, hideg/havas téli túrához kell.

Ha felosztod 6db 10km-es távra, akkor megvan mindened ami egy rövid túrához kell, nem?:)

Jégen elcsúsztam a kapu elõtt

Aki nem takarítja el a saját kapuja elõtt a havat és a jeget......
Én a helyedben feljelentettem volna az ott lakókat!:lol1:

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7,199 posts

DAnte neked mitõl volt a térdszalag szakadás? szerintem nekem is a szalaggal lett valami...

Jégen elcsúsztam a kapu elõtt, s késve rántottam ki a lábam az SPD-bõl. Oldalra kihajlott a térdem, kifelé, azaz a belsõ oldalszalag sérült. Nekem hallhatóan reccsent, pedig csak részleges szakadás volt. Iszonyat fájt, s ultrahang derítette ki. Sajnos erre a megoldás az idõ, s abból is SOK. Ha a térdeddel van valami, pl ilyesmi, akkor Sportkórház, dr. Hidas Péter, szerintem a fél fórum odajár...
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,939 posts

Hah! Azt csak hiszed! Ha végig tekersz, nem lesz idõd fázni! :)
Na jó, a Vár-kúttól lefelé mondjuk fázhatsz. Az meg van engedve. :D

nem picit szakad a hó.... a kecske meg csak néz bambán, hogy ilyenkor mi van :D

Nem mondod, hogy kecskét tartasz!? Az egy igen hülye állat. Minden szart megeszik, ami elé kerül. A bicódat ne hagyd elõtte, mert lezabálja a gumit róla! :D

Görögdinnye!
Szalaggal robogás a vajákos emberhez! Kukkantsa meg, és mondjon ítéletet felette, de ne halogasd egy percet sem!

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6,344 posts
nem picit szakad a hó.... a kecske meg csak néz bambán, hogy ilyenkor mi van :D

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9,274 posts

A kiegészítõ alatt mit értesz?
Sítalpas mankó? Avagy megfelelõ ruházat, szöges gumi, stb...?

görögdinnye

görögdinnye

törzsvendég

• fórumtag
  • 629 posts
DAnte neked mitõl volt a térdszalag szakadás? szerintem nekem is a szalaggal lett valami...

Jobbulást! Tiszta hülyék vagytok! Tavaly én egy térdszalag szakadás miatt 3 hétre ágybakerültem, remek volt, szóval a jéggel nagyon vigyázzatok. Én most indulok futni, azzal nem lesz gond, nomeg fel vagyok szerelkezve szöges cipõvel. ;)

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,355 posts
Picit esik megint... vízszintesen.. :) de megmaradhatna!

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,939 posts

Majd ha kiszedték a vasat és megvan minden szükséges kiegészítõ egy hosszú téli tekeréshez (jelenleg ez még foghíjas egy kissé), akkor természetesen benne vagyok.

A kiegészítõ alatt mit értesz?
Sítalpas mankó? :) Avagy megfelelõ ruházat, szöges gumi, stb...?

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9,274 posts
Majd ha kiszedték a vasat és megvan minden szükséges kiegészítõ egy hosszú téli tekeréshez (jelenleg ez még foghíjas egy kissé), akkor természetesen benne vagyok.

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,939 posts
Részemrõl a megtgiszteltetés!
Csavarok rendben? Minden ereszték stimmel?
Akkor mehetünk! :D
Ha már ennyire...ez nem érdekel?Tortúra
Én már nem tudok nélküle évet búcsúztatni! :)

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9,274 posts
Mehetünk idén is. Egy jó havas mókában mindig benne vagyok.:D

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,939 posts
Igen, ahogyan VV is írta, ha hó, akkor terepen a jó! :)
Tavaly azzal a lókötõvel felmásztunk Nagy-Hideg-hegyre, majd lezúztunk terepen. Jó móka volt.

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,355 posts
köszi az sms-t :)

én reggel - idõben -felkelve, kinézve az ablakon, viharos szél, meg friss hó, inkább átfordultam a másik oldalamra.. :)
biztosamibiztos.

jöhetne már rendes hó, akkor lehetne menni, a hegyek felé :)

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,939 posts

na akkor én meg a laza wellness reggeli után visszafexem aludni egy kicsit aztán délután lenyomom a kötelezõ napi 2-2,5 óra tekerést...:)

majd elmesélem milyenek az útviszonyok

rendelünk együtt ? :)

Rendelhetünk. Egy bicó már tuti befigyel. (A Paddy Wagon. Nem röhög!) :D
Délután én is tekerek egyet. Hiszen szép nap ez a mai. ;)

Elmentetek tekerni? Na azt hittem én vagyok extra béna, hogy tegnap este a Hûvösvölgybõl a 13. ker.ig kb. 4 X estem el a sík jégen... de teljesen kormányozhatatlan volt a bicikli. Vigyázzatok magatokra. Ariadne köszönöm az együttérzést és jótanácsot, remélem hamar helyre jövök, valami hülye zúzódás.

Nem, reggel nem indultunk el. Nagyon necces lett volna. Borogatás, lazítgatás, pihengetés, és jobbulás! ;)

Jobbulást! Tiszta hülyék vagytok! Tavaly én egy térdszalag szakadás miatt 3 hétre ágybakerültem, remek volt, szóval a jéggel nagyon vigyázzatok. Én most indulok futni, azzal nem lesz gond, nomeg fel vagyok szerelkezve szöges cipõvel. ;)

Nana! Te olyan helyeken és úgy tudsz esni, hogy az, na..:D

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7,199 posts
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

görögdinnye

görögdinnye

törzsvendég

• fórumtag
  • 629 posts
Elmentetek tekerni? Na azt hittem én vagyok extra béna, hogy tegnap este a Hûvösvölgybõl a 13. ker.ig kb. 4 X estem el a sík jégen... de teljesen kormányozhatatlan volt a bicikli. Vigyázzatok magatokra. Ariadne köszönöm az együttérzést és jótanácsot, remélem hamar helyre jövök, valami hülye zúzódás.