Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Bringás lányok márpedig vannak #3

- - - - -

• Please log in to reply
4668 replies to this topic

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10,714 posts

Nem tudom egyrõl van-e szó, de ez egyszer használatos talpbetét, ami több órán keresztül fût.
Szóval a DM-ben fél áron 1100 volt 2X2 pár akicósan.Volt kézmelegítõ is, az meg 5X2 pár hasonló árfekvésben.

hm. mikor láttad ezt a DM-ben?
akkor az úgy nézett ki, hogy 1100 Ft ért kaptál 4 párt? tehát egy bringázás került 275Ft-ba?

amúgy zsizsi asszem valami más fajtát említett, ami többször használható

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

görögdinnye

görögdinnye

törzsvendég

• fórumtag
  • 629 posts
Nem tudom egyrõl van-e szó, de ez egyszer használatos talpbetét, ami több órán keresztül fût.
Szóval a DM-ben fél áron 1100 volt 2X2 pár akicósan.Volt kézmelegítõ is, az meg 5X2 pár hasonló árfekvésben.

Zsizsi
jártál esetleg mostanában fûthetõ talpbetét boltban? :)

:toad:Az élet olyan tragikus, az egyik nap még itt van az ember, a másik nap meg szintén.

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10,714 posts
Zsizsi
jártál esetleg mostanában fûthetõ talpbetét boltban? :)

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,939 posts

Amatõrök... Csak meg kell várni amíg elmegy a vonat. Aztán van ott bringaút, kétoldalról sínnel határolva ;)
Na jó nem tudom, hogy az új hídon bringázható-e a vágány. A régin már csináltam... csúszásgátló acéllemezekkel volt kirakva végig.

Na tessék, itt a megoldás! Csak egy kellõen renitenst kell megkérdezni! :D
Zed, szerintem most már miattad csak azért is jó csúszós lemezekkel borították - ha borították - a vágányok közti részt! :)

Görögdinnye, mint troll...érdekes lesz. Nem baj, majd ez is egy Urban Legend lesz, a "fej nélküli bringás csaj", akinek a hátából egy STOP-tábla áll ki. :P

Zed

Zed

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,693 posts
Amatõrök... Csak meg kell várni amíg elmegy a vonat. Aztán van ott bringaút, kétoldalról sínnel határolva ;)
Na jó nem tudom, hogy az új hídon bringázható-e a vágány. A régin már csináltam... csúszásgátló acéllemezekkel volt kirakva végig.
Ausztria, Kenguruk földje!

görögdinnye

görögdinnye

törzsvendég

• fórumtag
  • 629 posts
Necces lesz..Demostmárcsakazért iseljutokazÚJPESTI ÉSZAKI összekötõig..lehet darabokban, fej nélkül de ott leszek, szóval ha láttok ott egy biciklis trollt..na az vagyok én :D
:toad:Az élet olyan tragikus, az egyik nap még itt van az ember, a másik nap meg szintén.

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,939 posts

A Cseresznyés völgy azért cseresznyés völgy...mert télen nyáron érik a cseresznye? Ha igen, akkor nem is fontos az a meleg TEJA.
Ha megengeditek és nem esik ÓNOS esõ (de csak mert féltem a közlekedési táblákat), megengednétek, hogy veletek tartsak, csak azért, nehogy túlhajtsátok magatokatFeltöltött kép?
Újpesti Északi Összekötõt megnyitották már??

1. Cseresznye van, most mirelit. :)
2. megengedjük, örömmel
3. sajnos a közlekedési táblákra Neked kell vigyáznod
4. UVH-Újpesti Vasúti Összekötõ-nincsen nyitva, idén már nem is lesz (a közlekedési táblák rizikó faktora ezzel együtt növekedett!) :D

görögdinnye

görögdinnye

törzsvendég

• fórumtag
  • 629 posts

Húú! Ez most egyszerre sok input nekem! Bemelegítés nekem is aszfalt lesz, aztán meg...olyan útvonalat válasszunk, ahol van olyan hely, hogy, egy meleg teát tudjunk nyelni. De hogy ha már dönteni kell, a Cseresznyés-völgyben jó rég jártam. Azt megcélozhatnánk. :)

A Cseresznyés völgy azért cseresznyés völgy...mert télen nyáron érik a cseresznye? Ha igen, akkor nem is fontos az a meleg TEJA.
Ha megengeditek és nem esik ÓNOS esõ (de csak mert féltem a közlekedési táblákat), megengednétek, hogy veletek tartsak, csak azért, nehogy túlhajtsátok magatokatFeltöltött kép?
Újpesti Északi Összekötõt megnyitották már??

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6,068 posts
Ja ja meleg tea az sohasem árt, ilyenkor meg mennyei áldás.
Amíg van más aki idegeskedjen helyettem, tegye meg az !
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,939 posts
Húú! Ez most egyszerre sok input nekem! Bemelegítés nekem is aszfalt lesz, aztán meg...olyan útvonalat válasszunk, ahol van olyan hely, hogy, egy meleg teát tudjunk nyelni. De hogy ha már dönteni kell, a Cseresznyés-völgyben jó rég jártam. Azt megcélozhatnánk. :)

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,272 posts

Persze, hogy laza tempót nyomunk. A paramétereket itt fogjuk pontosítani max. szombat este. ;)

Zsizsi mester, laza túraút javaslatok

kisrigó (oda vagy dömörkaputól vagy skanzentõl) piros+, hubi vagy prédikáló, kirkutnyereg, dömös , visegrád, pap rét, vértes mezõ, álló rét sztendre vagy jányfalu ,vagy pap rét, akácos árok, tahi, vagy kirkut nyeregbõl nem dms hanem dobkõ, szentkereszt hosszúhegyi.

vagy tahi cseresznyésvölgy akácos árok pap rét kisrigó.....és innen vmelyik ..ennek az a hátránya hogy jó sok acfalt mire tahi (nekem spec pont jó bemelegedni :) )
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,272 posts

Tök jó móka az Ónos esõ...csak biztos én vagyok bal..f..hozzáFeltöltött kép, a múltkor lefejeltem egy stoptáblát, és egy hétig sántikáltam..szóval többet nem kérek belõle, de ha mész ónos esõ áztatta úton -csápolni szívesen elmegyekFeltöltött kép

táblában keletkezett kárt kifizetted legalább ? :)
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

görögdinnye

görögdinnye

törzsvendég

• fórumtag
  • 629 posts

Nem értem mi a baj az ónos esõvel az csak vidámabbá teszi a mókát:w_morde: különben is már begyógyult a fenekem tehát ismét huppanhatok rá:lol1:

Tök jó móka az Ónos esõ...csak biztos én vagyok bal..f..hozzáFeltöltött kép, a múltkor lefejeltem egy stoptáblát, és egy hétig sántikáltam..szóval többet nem kérek belõle, de ha mész ónos esõ áztatta úton -csápolni szívesen elmegyekFeltöltött kép

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6,068 posts
Nem értem mi a baj az ónos esõvel az csak vidámabbá teszi a mókát:w_morde: különben is már begyógyult a fenekem tehát ismét huppanhatok rá:lol1:
Amíg van más aki idegeskedjen helyettem, tegye meg az !
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,939 posts
Persze, hogy laza tempót nyomunk. A paramétereket itt fogjuk pontosítani max. szombat este. ;)

görögdinnye

görögdinnye

törzsvendég

• fórumtag
  • 629 posts
Sziasztok!Ha vasárnap laza tempót mennétek, immár felgyógyult állapotban veletek tartanék, ha lehet (meg persze, ha nem szakad az esõ, ónos esõ....stb).

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,939 posts

Nekem még mindig nagy álmom Ford KAval bejárni Ámerikát :D vagy egy kispolákkal :P ...hihi.

Zsizs: terepen mennétek vasárnap?

Elvileg azt terveztük, de tényleg laza tempóban. Gyere nyugodtan, jó lesz az! :)

thommey: csak egy régebbi újságban olvastam - megvan még, ha érdekel, megkeresem.

koszacica

koszacica

vendég

• fórumtag
  • 127 posts
Nekem még mindig nagy álmom Ford KAval bejárni Ámerikát :D vagy egy kispolákkal :P ...hihi.

Zsizs: terepen mennétek vasárnap?

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6,344 posts
Hmmm..a Fordnak nem volt 10 literes blokkja ha jól tudom. Van linked hozzá?De lakókocsi trailereket már vagy 20 éve gyárt "személyautó" méretben. Ezekbe jellemzõen Cummins, vagy Cat motorok vannak, TD-k.
Mit vársz egy olyan néptõl, akiknek ez még családi autó a lakókocsihoz?:
http://www.lonestarh...GTL_Photos.html

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,939 posts
Sosem tudtam megérteni a yenkiket! Úgy 8-10 éve a Ford gyártott egy trailert, ami csak arra volt jó, hogy a túlméretes lakókocsikat lehessen vele vontatni. 3,5 tonna, 10,2 liter V8, 5 ülés, raktér zéró. Ez már nekem is fáj!
Egy tény, ha 8 bringa felfér rá...:D