legközelebb kipróbálom egy vékony zoknival alatta.
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
az , vaze.
szééép lila az egész. most cimbi mondott vmi fekete nadálytõ krémet, holnap veszek, s azzal beszutymákolom...
nem hallgatva a tapasztalt öregekre, vettünk ilyet.http://www.decathlon...75010-49644320/
Parancsolj:)
Szerintem ez a neoprém zokni rettentõ meleg lehet leginkább szerintem olyanoknak találták ki akik keveset vagy egyáltalán nem mozognak PL: vádász méla téli lesben.
Huhuhuhúúúúúú.....
jöttél volna szombaton hozzánk! Egész napos project volt a favágás! Mondd, miért csaptál rá, mert az fáj!
Nagy a baj?
Nem is értem zsizsit én nem mertem volna beszólni egy igazi koszacicának:scared:
De szeretnénk már meg is szerveztük és el is várunk Miskolcon találkozunk és Egerben forraltbikavérezünk december 20.-án:clap:
Tortúra vagy bortortúra:cheers:
Talán legközelebb lesz szerencsénk.Balu: nagyon szívesen jártam volna arra, de sajna nem...
Sohasem az a fontos mit hogy szoktak, mert az a múlt és a jelen.
Egy a lényeg: mi hogyan mûködhet még jól, még jobban mert az a jövõ !
A találmányok már csak ilyenek..
Te beszóltál?
Balu: nagyon szívesen jártam volna arra, de sajna nem...![]()
Viszont nem szeretne a társaság még kiskarácsony-nagykarácsony elõtt valami "csak" forraltborozós, dumcsizós, beülõs vagy/és valakinél iszogatós/eszegetõs megmozdulást??
:mybad:
istenkém ha én is ily közel laknék a pilishezinkább -ahogy megszáradnak a cuccaim- mindjárt megyek bringázni...
Ha már ennyire...kezd kilógni a lóláb... hát na nem tom Kószacica és Katica ( együttérzésem minden könyvelõnek így évvége közelében) mit csináltak... de én töredelmesen bevallom legurítottam néhány forralt bort- csak javasolni tudom jobb mint a redbull szárnyalás terén
Oszt terepen lesz a menet!?részemrõl egyformán undorító mind 2
inkább -ahogy megszáradnak a cuccaim- mindjárt megyek bringázni...
részemrõl egyformán undorító mind 2Ha már ennyire...kezd kilógni a lóláb... hát na nem tom Kószacica és Katica ( együttérzésem minden könyvelõnek így évvége közelében) mit csináltak... de én töredelmesen bevallom legurítottam néhány forralt bort- csak javasolni tudom jobb mint a redbull szárnyalás terén
Sajnáltatjuk magunkat, aztán meg dõzsölünk, mi!?De jó nektek, tekerni voltatok... Én nyomtam az ipart vasárnap is, nehéz a könyvelõk élete mostanság
Azért hogy ne forduljak be teljesen, szombaton a Börzsönybõl vetettem egy pillantást a Pilisre
:mybad:Talán koszacica járt arra, hogy róla elnevezett hópelyhek hullottak?
Talán koszacica járt arra, hogy róla elnevezett hópelyhek hullottak?.. fenn a pilisben már láttunk egy két kosza hópelyhet is szállingózni.
Sohasem az a fontos mit hogy szoktak, mert az a múlt és a jelen.
Egy a lényeg: mi hogyan mûködhet még jól, még jobban mert az a jövõ !
A találmányok már csak ilyenek..
Van humora! Ez jó...!Ne aprózzuk el, ha idejében elindulunk tavaszra talán Kínáig is eljutunk