legközelebb kipróbálom egy vékony zoknival alatta.
Jelentkezz be Regisztrálj
Bringás lányok márpedig vannak #3
Írta 2008. december 15. - 19:56
legközelebb kipróbálom egy vékony zoknival alatta.
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
Írta 2008. december 15. - 19:38
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!
Írta 2008. december 15. - 19:36
Te vettél ez alá a decathlonos zokni alá valamit? vagy kívülre kamáslit?
Írta 2008. december 15. - 19:30
Koszacica reggel 6-kor elindulsz gyorsan lezavarod a 65 km-t lezavarod és már mehetsz is melózni:p
Egyébiránt én benne lennék egy ilyen pesti összeröffenésben pl lehetne a Trófea ott jókat lehet csipegetni:)
Írta 2008. december 15. - 19:29
az , vaze.
szééép lila az egész. most cimbi mondott vmi fekete nadálytõ krémet, holnap veszek, s azzal beszutymákolom...
A fekete nadálytövet csontforrasztónak mondja a népi gyógyászat. Zúzódásokra sokat használtam még anno karatéjos koromban.
Írta 2008. december 15. - 19:25
nem hallgatva a tapasztalt öregekre, vettünk ilyet.http://www.decathlon...75010-49644320/
Parancsolj:)
Szerintem ez a neoprém zokni rettentõ meleg lehet leginkább szerintem olyanoknak találták ki akik keveset vagy egyáltalán nem mozognak PL: vádász méla téli lesben.
már vasárnap reggel megvolt, de csak ma volt idõm kipróbálni.
4-6°C-ban mentem ki, felhúztam ezt, meg az országútis cipõm (ezen kívül semmi mást), de nem kellett radiátorra tenni a zoknit...
sõt egy kicsit fázott is a lábam a végére (2 órát voltam kinn).
mit rontottam el? legközelebb húzzak alá valami vékony zoknit vagy kívülre vegyek kamáslit?
Írta 2008. december 15. - 19:23
Huhuhuhúúúúúú.....
jöttél volna szombaton hozzánk! Egész napos project volt a favágás! Mondd, miért csaptál rá, mert az fáj!
Nagy a baj?
az , vaze.
szééép lila az egész. most cimbi mondott vmi fekete nadálytõ krémet, holnap veszek, s azzal beszutymákolom
melósbakancsba nerm megy bele, de szombatra összekapom magam
Írta 2008. december 15. - 18:38
Nem is értem zsizsit én nem mertem volna beszólni egy igazi koszacicának:scared:
De szeretnénk már meg is szerveztük és el is várunk Miskolcon találkozunk és Egerben forraltbikavérezünk december 20.-án:clap:
Tortúra vagy bortortúra:cheers:
Bizony, a Makkák nagyon veszélyes állatok......
És esetleg Bp-en, nem lesz? (egész picire összehúzza magát...) Az a baj h én másnap - sõt aznap is - melózok, így nagy kiruccanásokat nem tudok tenni.... (mindjárt meg leszek kövezve......)
Írta 2008. december 15. - 18:20
Talán legközelebb lesz szerencsénk.Balu: nagyon szívesen jártam volna arra, de sajna nem...
Még esetleg egy sötétben tekerõst kellene csinálni.
Tudom, könnyû nekem, épp most raktam össze egy tuti jó erõs lámpát.
Megjelent egy nagyon új led!
Zsizsi mester, ahhoz képest még jobb lett mint múltkor mondtam.
Már az elsõm kezd halványodni hozzá képest, pedig az nagy dolog. :lol1:
Sohasem az a fontos mit hogy szoktak, mert az a múlt és a jelen.
Egy a lényeg: mi hogyan mûködhet még jól, még jobban mert az a jövõ !
A találmányok már csak ilyenek..
Írta 2008. december 15. - 18:18
Te beszóltál?
Balu: nagyon szívesen jártam volna arra, de sajna nem...![]()
Viszont nem szeretne a társaság még kiskarácsony-nagykarácsony elõtt valami "csak" forraltborozós, dumcsizós, beülõs vagy/és valakinél iszogatós/eszegetõs megmozdulást??
Nem is értem zsizsit én nem mertem volna beszólni egy igazi koszacicának:scared:
De szeretnénk már meg is szerveztük és el is várunk Miskolcon találkozunk és Egerben forraltbikavérezünk december 20.-án:clap:
Tortúra vagy bortortúra:cheers:
Írta 2008. december 15. - 18:13
:mybad:
Te beszóltál?
Balu: nagyon szívesen jártam volna arra, de sajna nem...
Viszont nem szeretne a társaság még kiskarácsony-nagykarácsony elõtt valami "csak" forraltborozós, dumcsizós, beülõs vagy/és valakinél iszogatós/eszegetõs megmozdulást??
Írta 2008. december 15. - 17:41
istenkém ha én is ily közel laknék a pilishezinkább -ahogy megszáradnak a cuccaim- mindjárt megyek bringázni...
Szerintem görögdinnye szlalomozva kerülgette azokat a fránya forralt boros poharakat mikor a semmibõl az elsõbbségi szabályok be nem tartásával elõugrott a stoptábla:lol1:
Írta 2008. december 15. - 17:05
Ha már ennyire...kezd kilógni a lóláb... hát na nem tom Kószacica és Katica ( együttérzésem minden könyvelõnek így évvége közelében) mit csináltak... de én töredelmesen bevallom legurítottam néhány forralt bort- csak javasolni tudom jobb mint a redbull szárnyalás terén
Már tudjuk is a "becserkészett" stoptábla hiteles történetét!
Oszt terepen lesz a menet!?részemrõl egyformán undorító mind 2
inkább -ahogy megszáradnak a cuccaim- mindjárt megyek bringázni...
(Tudom, egy nagy frászt, de gondoltam, megkérdezem!)
Írta 2008. december 15. - 14:17
részemrõl egyformán undorító mind 2Ha már ennyire...kezd kilógni a lóláb... hát na nem tom Kószacica és Katica ( együttérzésem minden könyvelõnek így évvége közelében) mit csináltak... de én töredelmesen bevallom legurítottam néhány forralt bort- csak javasolni tudom jobb mint a redbull szárnyalás terén
inkább -ahogy megszáradnak a cuccaim- mindjárt megyek bringázni...
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Írta 2008. december 15. - 13:18
Írta 2008. december 15. - 11:52
Sajnáltatjuk magunkat, aztán meg dõzsölünk, mi!?De jó nektek, tekerni voltatok... Én nyomtam az ipart vasárnap is, nehéz a könyvelõk élete mostanság
Azért hogy ne forduljak be teljesen, szombaton a Börzsönybõl vetettem egy pillantást a Pilisre
:mybad:Talán koszacica járt arra, hogy róla elnevezett hópelyhek hullottak?
Írta 2008. december 15. - 11:11
Talán koszacica járt arra, hogy róla elnevezett hópelyhek hullottak?.. fenn a pilisben már láttunk egy két kosza hópelyhet is szállingózni.
Sohasem az a fontos mit hogy szoktak, mert az a múlt és a jelen.
Egy a lényeg: mi hogyan mûködhet még jól, még jobban mert az a jövõ !
A találmányok már csak ilyenek..
Írta 2008. december 15. - 10:12
Azért hogy ne forduljak be teljesen, szombaton a Börzsönybõl vetettem egy pillantást a Pilisre
Írta 2008. december 15. - 09:49
Van humora! Ez jó...!Ne aprózzuk el, ha idejében elindulunk tavaszra talán Kínáig is eljutunk
De "komolyra" fordítva, indulhatunk, utána úgy is onnan nem messze lenne dolgom!
Írta 2008. december 15. - 06:49
Szó szó arra felé melegünk nem volt:), de fenn a pilisben már láttunk egy két kosza hópelyhet is szállingózni.

Belépés
Felhasználó létrehozása

Ugrás az oldal tetejére