Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Bringás lányok márpedig vannak #3

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
4668 hozzászólás a témában

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
Bruce: ezesetben én lejelentkezem a túráról, mert mi pont akkor indulunk Ciprusra.

Para: szar ügy, de legalább a kisképek megmaradtak emléknek, az is több, mint a semmi! :D
Kérlek SEGÍTSETEK!!! Ellopták Giant Anthem 1 (2008-as) 18 colos bringámat. Fekete/bronz színben - ebbõl csak ez az egy volt MO-on! Ez a bringa volt az: http://bikemag.hu/teszt/giant-anthem-1 Ha láttok ilyet apróban, légyszi szóljatok! Megtalálónak jutalom.

adamkg

adamkg

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.715 hozzászólás
Kex: nem olvastam mindent végig, de amibe belenéztem az rendben volt.

burce

burce

bentlakó

• fórumtag
  • 8.694 hozzászólás
jó lehetett ez a csapatás, legközelebb én is megyek (most tanulós hétvége volt....)

BükkiBarlangosBivakolós:
Thy-val beszéltem, és azt mondta, hogy nekik nem jó az a hétvége, így átraknánk az azt követõre: február 17-19. Felmerült, Thy-k kocsival jönnének, és ennek megfelelõen talán kicsit alakítani kéne a programot (thy: a tiszainál hagyni kocsit és egerbõl visszavonat, vagy éppen egerben hagyni és miskolcra elvonat mennyire jó/rossz?)

Napsütéses hátszeles idõt mindenkinek!
b.

"Milyen állat, aki bennem él?
Aki helyettem élvez, helyettem fél
Aki helyettem fázik, ha hideg a tél"

KeX

KeX

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.292 hozzászólás
tadam: http://kepz.terror.h...kxgal/janmatra/
"The faster you are, the slower your life goes by" - Lucas Brunel

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7.001 hozzászólás
EKKORA BARMOT MINT ÉN!!!!
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ

hogy az a k!+%!%/*** ilyet egy pályakezdõ csinál... rámentettem az ererdeti képekre a webre felrakott butítottakat...
16cm×12cm/150dpi az kösz hogy a redva......................................................

most elvonulok egy messzimesszig......................

edit:
nati pusszantás a hely meghatározásért...

PARAFEREE.HU # bakancsos és kerékpáros túrák

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
Tudtommal Livigno mellett.
Kérlek SEGÍTSETEK!!! Ellopták Giant Anthem 1 (2008-as) 18 colos bringámat. Fekete/bronz színben - ebbõl csak ez az egy volt MO-on! Ez a bringa volt az: http://bikemag.hu/teszt/giant-anthem-1 Ha láttok ilyet apróban, légyszi szóljatok! Megtalálónak jutalom.

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7.001 hozzászólás
Nati: :-* nagggyon jól szóltál... pusssszantás! (és töröld meg a kezed, mert szinte a számból vetted ki a szót ;-) )

egyébként annyira fellelkesedtem ezen a hétvégi havas tekerésen, hogy szívem szerint megint mennék ezen a hétvégén is, csak most végig a kéken, jóóó hosszan... :-/ majd látjuk...

single track freeride race: már lasssan két éve, hogy elhatároztam kijutok egy ilyenre, de jelenleg nem tudom, ez az az év-e számomra...

apropó evribádi!
tudja vki hol van alta rezia???

ahoy, és csõváz

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
Ja igen, a képekrõl.

Szammer, én azért nem használom, mert valaha, amikor még próbálkoztam vele, vagy tök lassú volt a feltöltés, vagy egyáltalán nem is lehetett feltölteni. Aztán az volt a bajom, hogy sose találtam meg a saját képtáramat.

Szóval, régebben még tök lassú, felhasználó-ellenes, kényelmetlen volt ezt használni, késõbb meg már nem tudtam belépni a saját belépési jelszómmal újat meg nem tudtam kapni.
A tar pedig - mióta megújult - nagyon jól kezelhetõ és gyors. És nagyon tuti rajta az ftp-s feltöltés.

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
Valeria! Légyszi szóljatok ha arra mentek, szeretnék majd veletek tartani, mert teljesen rá vagyok most már kattanva a helyre! És akkor természetesen szólok neked is, Dani!

Alex: szuperek a fotóid! Nagyon szép idõtök volt és terepetek is.

Era: örülök, hogy tekertetek, tök klassz lehetett, most már én is vágyom rá, csak sajna az van, hogy ha szabadnap van, akkor 11-ig alszom. Szörnyû. Zed rossz hatása. ;)

Egyébként ha már a slopestyle-ról esik szó...

Nos, az idei Bike'n Soul még nagyobb durranás lesz, mint tavaly. Ami engem nagyon lelkesít: lesz single track tour, amire bárki benevezhet. Ez hasonló a Les Gets-i -hez azzal a különbséggel, hogy itt az embert max. 1700m-re tudják fölvinni. Viszont vezetõvel visznek végig a single track-ken. Ja, a kategória pedig freeride, mielõtt bárki is cc-re gondolna.

Idõpont: június 15-18

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7.001 hozzászólás
Alex: Thx!

_Alex_

_Alex_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.086 hozzászólás
szammer: A képtér nem üzemel és ha jól értettem nem tudni mikor indul újra. Hogy meg tudd nézni(és mások is akik melóhelyrõl neteznek), felrakom ide nemsokára: http://www.cssandor.atw.hu/ Para, feltehetem a te képeidet is?

Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_

obsidian

obsidian

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.038 hozzászólás
KeX vigyem ma?
When the day is through, all I want to do is slow down...

KeX

KeX

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.292 hozzászólás
Szammer, nem esés, hanem mûugrás :) Énis feltolom ma a képeket, de sajnos olyan igazánjó nem lett egyikse.

Ádám: teher alatt nõ a pálma :) ps.: találtál hibát a honlapon?

Nati, rajta van a tudu listán a szingltrekked!
"The faster you are, the slower your life goes by" - Lucas Brunel

adamkg

adamkg

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.715 hozzászólás
Kex: látom már a jövõévi slope style versenyekre edzel, és extraként cc géppel nyomulsz majd!

Mi csak a jánoshegyi jégen törtük magunkat - a betonon is páncél jég van -, volt olyan szakasz, amelyet 5-bõl négyen fenéken/gerincvédõn vettük. Csak a turisták által nem használt szakaszok járhatóak. Élmény volt ilyen körülmények közt gyakorolni a kattintós pedál használatát.

ors

ors

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.533 hozzászólás
de a forumos nem is mûködik, most

:love1:

szammer

szammer

törzsvendég

• fórumtag
  • 878 hozzászólás

Szam:
az igazság az, hogy meg van már majd 6éve a képtáram... ennyi... :-/

vazze akkor használd mindkettõt...:-)

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7.001 hozzászólás
Szam:
az igazság az, hogy meg van már majd 6éve a képtáram... ennyi... :-/

szammer

szammer

törzsvendég

• fórumtag
  • 878 hozzászólás
Para & Alex:
mi az oka, hogy nem a bikemagos képtárat használjátok?
lassabban tudjátok felrakni a képeket vagy mi?
mer' így megvagyok fosztva a munkaidõ alatti képnézegetéstõl:(
de el tudom képzelni a tájat és az eséseket.
üdv
szammer

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6.344 hozzászólás
Ne tessék szekálni:P
Ma is bealudtam...hiába...ha nem te keltessz:(

ors

ors

fórumfüggõ