Jelentkezz be Regisztrálj

Bringás lányok márpedig vannak #3
Posted 2006. February 25. - 12:53

kedvenc játéka, hogy ha egyáltalán elöjön, ha van valaki nálunk, hogy dörgölözik, meg macskálkodik, majd ha valaki hozzányúl kiméletlenül lecsap és karmol.
SSajnos jómagam nem vállalom be azt a kockázatot, hogy a gyerek 5 éves koráig, (amíg nem olyan nagy meg eszes, hogy meg tudja védeni magát) napi 24 órás megfigyelésben részesítsem a macsekot.
És igazad van nem hallottam, de ha lehet ellene tenni, akkor te inkább a kockázatot vállalnál?
Ráadásul egy kis emberrõl beszélünk, nem egy állatról.
AZért tegyünk fontosági sorrendet.
Posted 2006. February 25. - 00:11

Allergia betegség nem zavarna, mert semmi rosszat nem kaphat el töle arra lehet vigyázzni,
Viszont nehéz elmagyarázni 18 éves korában, hogy ugyan oviban és a suliban végig nyerte a jelmezversenyt kalózként, de így nehéz találni olyan pasit-csajt aki elfogadja félszemmel, mert valamikor 15 éve volt anyádnak egy "hülye" macskája aki féltékeny lett.
Most öszintén láttál vagy hallotál már olyan esetrõl hogy bárkinek itt a földön, macska kikaparta volna a szemét? Ha igen akkor jogos a félelmed!
Amúgy meg grat a babához!
ui: Nem vitát akarok szítani csak egy kérdés volt!
Posted 2006. February 24. - 23:45

Viszont nehéz elmagyarázni 18 éves korában, hogy ugyan oviban és a suliban végig nyerte a jelmezversenyt kalózként, de így nehéz találni olyan pasit-csajt aki elfogadja félszemmel, mert valamikor 15 éve volt anyádnak egy "hülye" macskája aki féltékeny lett.
Posted 2006. February 24. - 21:23

OFF
Ors!
Látom frissítetted az aláírásodban a képtár címét.
Hogy szebb legyen csináld így esetleg:
Szerkesztõben beírod mondjuk: "Ors képtára" de lehet ezt is "pix.bikemag.hu/ors";
kijelölöd a linkelni kívánt szöveget;
a szerkesztõben katt a linkelésre;
és bemásolod a címet a felugró ablakocskába.
Az eredmény:
pix.bikemag.hu/ors
ON
Okké ,megtörtént , köszi

:love1:
Posted 2006. February 24. - 15:08

"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"
Posted 2006. February 24. - 14:53

vendég_Charon_*
Posted 2006. February 24. - 13:05

nem tanácsos macskát és kutyát tartani ha megjött a baba (allergia, betegségek miatt) tényleg jól teszítek ha barátnak odaadjátok.
allergia nem lesz, de betegségeket kaphat mama és baba - fõleg terhesség alatt
Posted 2006. February 24. - 12:34

Ors!
Látom frissítetted az aláírásodban a képtár címét.
Hogy szebb legyen csináld így esetleg:
Szerkesztõben beírod mondjuk: "Ors képtára" de lehet ezt is "pix.bikemag.hu/ors";
kijelölöd a linkelni kívánt szöveget;
a szerkesztõben katt a linkelésre

és bemásolod a címet a felugró ablakocskába.
Az eredmény:
pix.bikemag.hu/ors
ON
Posted 2006. February 24. - 12:30

a baba miatt nem tartjuk meg, sajna (fõleg a Rave nem akarja)
nem tanácsos macskát és kutyát tartani ha megjött a baba (allergia, betegségek miatt) tényleg jól teszítek ha barátnak odaadjátok.
más:
Jövõ héten vasárnap (márc. 05.) jó lenne ha szerveznénk egy fél v. egynapos tavaszi túrát -ha az idõjárás engedi és szikkad addig is a talaj-.
Mondjuk Pilis vagy Börzsöny?!
vélemény, jelentkezõk...
szam
Posted 2006. February 24. - 11:27

Posted 2006. February 24. - 11:23

Nekem mikor kiderült hogy allergiás vagyok a cicusomra sem tudtam és nem is tudnám megtenni ...
De remélem találtok valakit

:love1:
Posted 2006. February 24. - 11:19

Posted 2006. February 24. - 11:19

Posted 2006. February 24. - 11:18

Posted 2006. February 24. - 11:18

Ez nem igaz...én is megsimogattam egyszer...igaz utánna majdnem letépte a karom:DSajnos nehezen kezelhetõ cicáról van szó, antiszociális, és eddig a világból csak engem részesített abban a kegyben, hogy megsimogathattam.
Posted 2006. February 24. - 11:17

"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"
Posted 2006. February 24. - 11:13

Posted 2006. February 24. - 11:02

Segítségeteket szeretném kérni!
Szeretném elajándékozni a macskánkat (van aki ismeri), türelmes, határozott, macskabarát gazdit keresek neki. Sajnos nehezen kezelhetõ cicáról van szó, antiszociális, és eddig a világból csak engem részesített abban a kegyben, hogy megsimogathattam. De reménykedve szeretném megtalálni neki azt a gazdát, akinek van elég türelme, hogy magához szoktassa õt. Egyébként ivartalanított kandúrról van szó, vörös-fehér, átlagosnál hosszabb szõrû csudaszép cica, csak kissé barátságtalan. Ja és nem mai csirke, mert 8 éves. Szóval tudom, hogy nem lesz könnyû, de ha nem találunk neki megfelelõ gazdit el kell altatnunk õt! És ebbe belefájdul a szivem.
Köszi
Findli (egyébként ez a neve neki is)
Posted 2006. February 21. - 14:53

Posted 2006. February 21. - 11:26