Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Bringás lányok márpedig vannak #3

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
4668 hozzászólás a témában

Balu1

Balu1

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.726 hozzászólás
Már kezdem bánni, hogy tegnap ilyen kényelmes voltam. :)
Nem kellett volna kint hagyva félteni a bringát, hiszen mindenki kint volt.

Sohasem az a fontos mit hogy szoktak, mert az a múlt és a jelen.

Egy a lényeg: mi hogyan mûködhet még jól, még jobban mert az a jövõ !

A találmányok már csak ilyenek..

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.939 hozzászólás
Még valami tegnapi naphoz.
Minden elismerésem a két lánynak, akik végigtekertek velünk az esõben, ködben, hidegben! Semmi rinya, semmi nyafogás - pedig szegény görögdinnye két defektet is elszenvedett - ráadásul még sárvédõjük sem volt! /Peti is áztatta a hátsóját.

Fejet hajtok a Rekettyés Büfé dolgozói elõtt!
Mikor felértünk esõben, ködben, ott egy zártkörû rendezvény fogadott minket! Bumm! (Peti, ezt megúsztad! :D)
Nos, túlléptek a szûklátókörûség békjóin, ami annyiszor szembejön velünk - de nem itt! - és kinyitották a fejünk fölé a terasz árnyékolóját, hogy ne essen ránk az esõ és forralt bort és forró teát szervíroztak nekünk, és ráadásként még meghívtak egy nagy tálca kõrözöttes kenyérre! :clap: THX és egy nagy pusza Nekik!
Máris jó hangulat lett úrrá rajtunk és már vidáma nevetgéltünk az esõben!

Szerintem akik a fenti rendezvény résztvevõi közül láttak minket, csak öt idiótát láttak akik kerékpárral jöttek fel, és kint boroznak/teáznak az esõben röhögcsélve! :D

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.939 hozzászólás
1. Kesztyû. Nem, már nem büdös! :D Kimosva illatozik a szárítón
2. Tortúra. Ebben a pillanatban tettem le a telefont. savanyugabival értekeztem. Lefújtuk a holnapi menetet. Gyakorlatilag napok óta esik az esõ a Bükkben - már két hete, mikor ott voltunk, akkor is volt sár bõven, és esett is de még járható volt - és hát nem azért mennénk, hogy a hátunkon vigyük 65 km-t a gépet. (Pedig én sem arról vagyok híres, hogy kikerülöm a dagonyás helyeket!)
Ráadásul én sem tudtam megoldani a gépkocsi mozgatását, mert mára egyedüli induló maradtam a tervezett társaságból. A MÁV meg ugye...:(
Mindegy, Gabival majd pótolunk év elején a Zemplénben.

görögdinnye

görögdinnye

törzsvendég

• fórumtag
  • 629 hozzászólás
Köszönöm, de ne csinálj belõle nagy ügyet (büdös mint az állat ugye :D-ezért akarsz tõle gyorsan megszabadulni), ráér míg ismét megyünk valamerre, ezért külön ne fáradj. Ügyesek legyetek e Tortúrán brrrrrrrrrrrr nem irígyellek benneteket.
:toad:Az élet olyan tragikus, az egyik nap még itt van az ember, a másik nap meg szintén.

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.939 hozzászólás
Beletrafáltál! :)
/Mire gondolhattak mások...!/:D
Hol-mikor tudom eljuttatni jogos tulajdonosának? (vasárnap?)

görögdinnye

görögdinnye

törzsvendég

• fórumtag
  • 629 hozzászólás
Nagyon titokzatos, csak nem a kesztyû?
:toad:Az élet olyan tragikus, az egyik nap még itt van az ember, a másik nap meg szintén.

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.939 hozzászólás
Drága görögdinnye! Olyan jól érezted magad, hogy nálam maradt két ruhadarabad is! :D
Nem hiányoztak? ;)
Egyébként meg, a tegnapi móka jó volt bzony! Rekord számú defekt igen rövid távon, a Rekettyés felé meg olyan köd, hogy az csak na.../felfelé sem volt semmi, de lefelé...!!!/
Vékony gumival a vizes aszfalton esõben...jippííííí, jó móka! Kilincsel elõrefle haladtam a Fenyõgyöngyénél! ;)

görögdinnye

görögdinnye

törzsvendég

• fórumtag
  • 629 hozzászólás
Én tartozom Óriási köszönettel mindenkinek, hogy nem hagytatok magamra!!! Tényleg írtó jó volt, és bár még sose voltam tortúrán, de bármilyen is a tegnapi este méltó bevezétse lehet!!! Külön köszönet illeti Zsizsit, hogy megengedte, hogy büdösen, dzsuvásan beszálhassak az autójába!!!

Balu1

Balu1

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.726 hozzászólás

Sajnálhatja aki tegnap este nem volt ott. Nagy mókából maradt ki :D
Viszont én nagyon köszönöm azoknak akik ott voltak és mint mondani szokás, jelenlétükkel emelték az est fényét! Boldog, forralt boros/teás, körözöttes karácsonyt Neketek! :D

Meg foglak mondani a Fábri(k) bácsinak úgyis, hogy helyette mondod amit õ szokott! :D
Azt viszont bizonyítottad, hogy nem félsz az esõtõl!

..Neked is és mindenkinek további sok boldog forraltboros fínomságokat :wykrzykni

koszacica

koszacica

vendég

• fórumtag
  • 127 hozzászólás
Sajnálhatja aki tegnap este nem volt ott. Nagy mókából maradt ki :D
Viszont én nagyon köszönöm azoknak akik ott voltak és mint mondani szokás, jelenlétükkel emelték az est fényét! Boldog, forralt boros/teás, körözöttes karácsonyt Neketek! :D

Balu1

Balu1

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.726 hozzászólás

..az esõkabát az amiben esik az esõ?

Ebben nagy igazság van!
Abban nem az esõtõl ázol el hanem a saját izzadságodtól!
Akárhogy is nézegetem, kint csak esik.. :chin:
..akkor már inkább itthon a zuhany alá állok.

Netán nem kellene át tenni esõmentesebb idõkre?
Talán mindenkinek jobb lenne.

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.939 hozzászólás
Bocsi!
:D

Kati.ca

Kati.ca

vendég

• fórumtag
  • 42 hozzászólás
Na jó... hagyjuk, a ma estémet, ez van...

Pá, nektek jó mulatozást!

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.939 hozzászólás
Könyvelõ, mint éjszakai bagoly!? :chin:
Jobb ötletem is van esti elfoglaltság gyanánt, de hát kinek a pap, kinek a papné...:D

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6.068 hozzászólás

Sajnos nem fér bele :(
Most vettem elõ az utolsó kupac számlahegyet, ha nagyon ügyes vagyok, akkor 8-ra végzek vele. Aztán hazasétálok és alvás, mert holnapi nap is hosszú lesz...

Nekem is 1/4 6 kor kelés van és addig még meg kell csinálnom a havi elszámolást de hát az még rá ér 1/4 4.-ig csak haza érek:)
Amíg van más aki idegeskedjen helyettem, tegye meg az !
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!

Kati.ca

Kati.ca

vendég

• fórumtag
  • 42 hozzászólás
Az a vicc, hogy a melóra ez a pár esti óra kifejezetten remek :D
Nem zavar telefonnal, e-maillel senki, mert ugye a normális dolgozó nép ilyenkor már nem nyomja, no, ekkor jön el a könyvelõk ideje :bananadan

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.939 hozzászólás

Most vettem elõ az utolsó kupac számlahegyet, ha nagyon ügyes vagyok, akkor 8-ra végzek vele. Aztán hazasétálok és alvás, mert holnapi nap is hosszú lesz...

ez már nekem nagyon szuicid jellegû...bár nekem is van könyvelõm. :)

Tényleg igazad lahat Zsizsi az esõkabát az amiben esik az esõ?:chin:

Igggeeenn! :D

NEM!

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6.068 hozzászólás
Tényleg igazad lahat Zsizsi az esõkabát az amiben esik az esõ?:chin:
Amíg van más aki idegeskedjen helyettem, tegye meg az !
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!

Kati.ca

Kati.ca

vendég

• fórumtag
  • 42 hozzászólás

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.939 hozzászólás
Ha már látod a végét, akkor látod azt is, hogy bele fér-e egy kiruccanás a Rekettyésbe!? ;)