Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Bringás lányok márpedig vannak #3

- - - - -

• Please log in to reply
4668 replies to this topic

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5,944 posts
Felkerültek az én képeim is a tar-ra. Nézegetni innen lehet:

http://www.kep.tar.h...muri/50233979#2
Kérlek SEGÍTSETEK!!! Ellopták Giant Anthem 1 (2008-as) 18 colos bringámat. Fekete/bronz színben - ebbõl csak ez az egy volt MO-on! Ez a bringa volt az: http://bikemag.hu/teszt/giant-anthem-1 Ha láttok ilyet apróban, légyszi szóljatok! Megtalálónak jutalom.

yola

yola

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,555 posts
nagyon jók lettek a képek tisztár beleképzeltem magam hmm... ;)
...a legrosszabb, ha a hülyeség szorgalommal párosul!!!

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6,344 posts
Szép fotók:)
De jó lenne itt is egy kis meleg:(

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5,944 posts
Hát okulva a múlt tapasztalataiból, felvetem újra: kinek van kedve a héten egy esti csúszkához a Börzsönyben?

A dolog igy nézne ki:

Egyik délután az 5 órás vonattal indulnánk a Nyugatiból Nagymarosra. Ott megmásszuk a Hegyes-tetõt, majd lecsúszkázunk a túloldalon és hazamegyünk a 8 órás vonattal. 8:40-kor már a Nyugatiban vagyunk.

A rövid túra elõnyei:

- rájövünk, hogy sötétben sem kell lámpa, mert a hó világosságot csinál
- a félsötét erdõben csúszkázni nagyon klassz dolog, és más élmény, mint nappal.
- nem kell egy egész nap a túrához: simán lehet meló-suli után is mûvelni, mert maga a túra csak 2 órát vesz igénybe.

Hogy miért kell ilyet csinálni?

Azon kivül, hogy mert csúszkázni nagyon adrenalinnövelõ dolog, azért, mert még ha a látszat csal is, jön már a tavasz és ez a hótömeg bármikor elolvadhat.

Egyébként hacsak nem lesz nagy olvadás, ezt a túrát a hét bármely napján meg tudjuk ejteni. Tegnap Bp-n esõ esett, de fönt a Hegyes-tetõn kemény hó. Szóval amig max.6 fok van, nem kell aggódni, mert fönt jóval hûvösebb lesz.
Kérlek SEGÍTSETEK!!! Ellopták Giant Anthem 1 (2008-as) 18 colos bringámat. Fekete/bronz színben - ebbõl csak ez az egy volt MO-on! Ez a bringa volt az: http://bikemag.hu/teszt/giant-anthem-1 Ha láttok ilyet apróban, légyszi szóljatok! Megtalálónak jutalom.

burce

burce

bentlakó

• fórumtag
  • 8,694 posts
Hú Mellon...........

Hú Nati...........
/amúgy ahogy a képeken látom, bringás csajok márpedig vannak :-)/

Beírom ide, hátha Pigi nem haragszik érte, és hátha nem zavar senkit, sõt, hátha valaki így akad rá:
II. garadnai hét

"Milyen állat, aki bennem él?
Aki helyettem élvez, helyettem fél
Aki helyettem fázik, ha hideg a tél"

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5,944 posts
Ciprusi fotók elsõ rész (Zolié)

Sietõknek:

Ilyeneken is bringáztunk

Hátul a kis fehér mind virág!!!

Néha megejtettünk egy romantikus tekerést is

Egyik este Gizmo nagy mulatozást csapott

Elalvás elõtt csak ültem és gyönyörködtem

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5,944 posts
Sziasztok! Hát visszaértünk Ciprusról, ahol nappal 20-30fokos hõségben és csodálatos napsütésben bringáztunk. Képek hamarosan.
Nagy váltás volt tegnap leszállni a repcsirõl a hóba. Ma már a Börzsöny útjait tapostam. Ahol jártam a hó boka fölé ért, a csúszkán száguldva pedig néha jeges hózuhany verõdött föl a nyakamba.

Cicatémához: Findlit ismerve én se lennék benne biztos, hogy a kis maki épségben túlélné mellette elsõ évét!!! Findli egy borzalmas, veszélyes fenevad, aki még az erõs férfiakat is rettegéssel tölti el. :(

apa

apa

vendég

• fórumtag
  • 16 posts
Szasz kex!! Muszály volt, így hozta az élet. De ha megnyugtat már csak egy van az is 10- éves már. A többi sajnos már az örök vadászmezõkön szaladgál.

Rave_Ace

Rave_Ace

Dömdödöm

• globális moderátor
  • 3,201 posts
Apa, akkor nem férne el még egy macska nálatok? (Ildi)

KeX

KeX

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,292 posts
"Ezért kirakni egy állatot az embertelenség!!" embertelenség?

...és 68 nm-re 5 állat nem az?
"The faster you are, the slower your life goes by" - Lucas Brunel

Lovas_Gabi

Lovas_Gabi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,725 posts
Apa!
Nincs semmi gond, nem bántottál meg senkit.
A 9 fõ/68 nm miatt meg minden elismerésem!
Sajnálom, hogy a 21. században ilyen még elõfordulhat.
A gyereknem meg ha állatka kell, akkor meg kell vizsgálni a lehetõségeket, mármint allergia és egyéb (hely, gondozási igény stb) szempontból.
(A fiam hörcsögeivel én is szívesen elszórakozok!!!)
-Fel kell szerelni egy légfüggönyt, hogy kisebb legyen a légcsere
-Ez a légfüggöny átlátszó???
/idézet egy Miskolci egyetemi kollégium mûszaki vezetõje és köztem zajlott beszélgetésbõl./ Kimentem a kocsiba röhögni)

apa

apa

vendég

• fórumtag
  • 16 posts

Apa: ti is másfél szobás lakásban laktok?

Hali!! Bocsi ha megbántottam valakit!!! Mi szükségbõl 9!!-en laktunk 68 nm-en. +3kutya és 2 macska!! De már van saját lakásunk. De 13-évíg fizetni kell a törlesztést, nem vagyunk etnikum!! Azért kell a gyereknek egy kiss állatka is. Pás: Zoli

emil6

emil6

vendég

• fórumtag
  • 104 posts

Amíg nem ismered Findlid, addig ez csak költöi kérdés.
kedvenc játéka, hogy ha egyáltalán elöjön, ha van valaki nálunk, hogy dörgölözik, meg macskálkodik, majd ha valaki hozzányúl kiméletlenül lecsap és karmol.
SSajnos jómagam nem vállalom be azt a kockázatot, hogy a gyerek 5 éves koráig, (amíg nem olyan nagy meg eszes, hogy meg tudja védeni magát) napi 24 órás megfigyelésben részesítsem a macsekot.
És igazad van nem hallottam, de ha lehet ellene tenni, akkor te inkább a kockázatot vállalnál?
Ráadásul egy kis emberrõl beszélünk, nem egy állatról.
AZért tegyünk fontosági sorrendet.

Igy kissé más a baba fekvése:) ! Nekünk van két 10-en éves macsek egy 7 éves kiskrampusz mellet. Hát voltak ídõszakok mikor nem szívesen lettem volna macska nálunk. Persze õk békésen türték a megpróbáltatásokat.
Ja meg volt két madár a házban, 1 kutya és további 2 macsek az udvaron + halak:)

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11,799 posts
Apa: ti is másfél szobás lakásban laktok?

"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"

Lovas_Gabi

Lovas_Gabi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,725 posts
Apa!
Nem kirakják, csak gazdit keresnek neki.
Nálunk a fiam allergiás az állati szõrre, ennek ellenére van két törpe hörcsögünk. (igaz, az allergia csak a hörcsögök beköltözése után derült ki)
Attól függetlenül én is azt támogatom, hogy ha baba jön, akkor nem igazán szerencsés egy szõrõs,vagy tollas kedvenc a lakásban. Nem árt, ha van ideje kitisztulni a lakásból a macsek szõrének.
Rave, Findli!
Kitartás!!
Majd szóljatok, ha a sörös poharat már lerúgja az apróság a mama hasáról!!
:-)))
-Fel kell szerelni egy légfüggönyt, hogy kisebb legyen a légcsere
-Ez a légfüggöny átlátszó???
/idézet egy Miskolci egyetemi kollégium mûszaki vezetõje és köztem zajlott beszélgetésbõl./ Kimentem a kocsiba röhögni)

apa

apa

vendég

• fórumtag
  • 16 posts
Hali!! Nekem 3 gyerekem van!! 2- fiú és 1-lány. Mindíg volt kutyánk és macsek is. Semmi bajuk nem eset (mármint a gyerkõcöknek) pedíg van rotink is. volt amikor 3 kutya 2 macska volt egyszerre. Inkább az állatot kell félteni a gyerektõl!!!!!! Ezért kirakni egy állatot az embertelenség!!

Mellon

Mellon

törzsvendég

• fórumtag
  • 697 posts
Szegény Findli, nem lesz könnyû neki új gazdát találni..

Várjátok már a tavaszt?
Pedig még tél jön. Múlt hétvégén megnétük milyen a sok méter hó egyben.
Mondjuk a 4m havat a hegy tetején nem néztük meg, de a 2m a völgyben elég jól nézett ki.
Mondjuk így.
ide legalább be tudtak menni.
Itt balra akartunk menni, mert fel akartunk menni egy várromhoz, oda föl De aztán inkább mégsem... Ez egyébként bringa út volt, de most egy darab bringással sem találkoztunk.

Azért síeltünk is, meg sífutottunk is, és tök jó volt. Bizony.

Mi majd még elmegyünk 1 hétre síelni, és mire visszajövünk itt tök jó tavasz lesz, ugye?
Képeim
Mailt küldj, ne privit! Köszi

Endroo

Endroo

bentlakó

• fórumtag
  • 7,030 posts
azaz, tudtam hogy valami toxikus neve van :) akkor tényleg bukta. :(

ja és beelõztünk: júni 21. :D

Rave_Ace

Rave_Ace

Dömdödöm

• globális moderátor
  • 3,201 posts
Speciel sem a macska sem az Ildi nem volt még toxoplazma-s.
És egyébként pedig max az ötnapos macskaszartól lehet elkapni, és amióta terhes az Findli, azóta én takarítom az almot.
Ha minden jól megy Jul 17-én lesz a buli..

Endroo

Endroo

bentlakó

• fórumtag
  • 7,030 posts
hozzátenném, hogy amennyiben már 8 éve megvan a macska, akkor a kismama már valószínûleg túl van azon a fertõzésen (ildikó tudja a pontos nevét), ami miatt veszélyes. kutyától meg nem lehet elkapni ilyesmit. az más kérdés megint, hogy újszülött mellett én se szívesen tartanék állatot, ezért is marad az eb anyáméknál.

rave, findli: gratula egyébként. mikor jön az utánpótlás? kaptok spd cipõcskét :D