Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Bringás lányok márpedig vannak #3

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
4668 hozzászólás a témában

pixel

pixel

törzsvendég

• fórumtag
  • 250 hozzászólás
Tudja valaki, hogy hány kilcsi a budai rakparti bringaút a Lágymányositól addig a pontig, ahol az osan mögötti új út véget ér?

enté

enté

titanium freak

• fórumtag
  • 7.605 hozzászólás
A következõket csak azért írom ide, néhány napja már volt egy hasonló felhívás és talán a lányok fogékonyabbak rá.
Tehát van három 5 hónapos fiú macska (2 iromba, 1 fekete), teljesen eltérõ személyiséggel. Gazdát keresek nekik, legjobb ha egy ember csak egyet visz, de ha vállalja akkor mindet viheti, csak jó helyük legyen! A probléma csak az lehet, hogy a macskák Debrecenben vannak... Köszi, hogy elolvastátok!

"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."

"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]

kahlesz

kahlesz

törzsvendég

• fórumtag
  • 369 hozzászólás
Kissé pilletten, de itt dekkolok a munkahelyemen. Tényleg tuti volt a csúszkázás, de a palacsinta volt a hab a tortán.:)

Van valakinek kedve ma korizni a mûjégen?

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.272 hozzászólás

Azt mondták, hogy természetvédelmi terület és este már nem lehet ott kószálni.

ez meg szimplán nem igaz...
amúgy egészségétekre....:)
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

era

era

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.531 hozzászólás
Srácok!
Ez a tegnapi csúszkálás eszméletlen jó volt!
Sötétben mentünk fel. A fehér hó csíkja mutatta nekünk az ösvényt. Persze az nem látszott, hogy nem vízszintes, ezért többször is bukdácsoltunk a kerék nyomok miatt, meg a hó alatti jég okozott gondot a feljutásban. Fõleg egy bizonyos helyen, ahol felfelé baktatásunkat megtörve, elvágódva konkrétan métereket csúsztunk vissza.
De végülis felértünk a csúcsra, megszemléltük a csillagokat, a narancsszínû fényben fürdõ felleg várat és a Duna mentén gyöngyfüzérként kivilágított utakat, falvakat. Felfelé jól megizzadtunk, de a csúcson elõvettük a hóálló ruháinkat, a fejlámpákat felkattintottuk, a sejhajunk alá vágtuk a csúszkát és uzsgyi, nekimentünk a lejtõknek.
Láttátok volna, hogy mennyire élveztük azt a hosszú bob pályát! Az éj sötétjében, a csendes erdõ legmélyén 6 felnõtt ember, aki felturbúzott szentjános bogárként a éjszaka sötét szürke havát fehér fényfolttá változtatva, égbe emelt lábakkal óvodásokat meghazuttolóan kurjongatott, miközben a hátsóján száguldott lefelé, kerülgetve, olykor fennakadva a néma sötétben álló vastag fatörzsekre.
Nagy élmény volt.
Ja és a hangoskodás, meg a mozgó fények felkeltették az erdészek figyelmét, fel is jöttek egy terepjáróval megkérdezni, hogy mi a csudát csinálunk éjszaka az erdõben. Azt mondták, hogy természetvédelmi terület és este már nem lehet ott kószálni. Meg egyébként is vannak kint vadászok és veszélyes. Mondtuk, hogy nem tudtuk és köszönjük és battyogtunk tovább lefelé.
Aztán hazafelé volt még egy kis üldözéses játék, Pixel lerázhatatlanul tud tapadni, ha akar. :) A végállomás a Batyi palacsintázójában volt. Miután megtöltöttük a hasunkat és a fáradtságtól, álmosságtól már kókadoztunk a magas bárszékeken, szélnek eredtünk.
Ez akkora élmény volt számomra, mintha egy hétvége lett volna. Most tök jó, hogy 1 napos hét következik, és holnap megint hétvége jön.
Nagyon örülök, hogy végül elmentem, és ennyien ott voltunk!

burce

burce

bentlakó

• fórumtag
  • 8.694 hozzászólás
itt burce közlegény, a fõhadtesttõl.

jelentem a küldetést teljesítettük :-)

nagyon jaú volt ám biza! :-)

ember veszteség nem volt, viszont két eszközön maradandó, irreverzibilis sérülés megjelenését észleltük, a probléma: anyagfolyotonossági hiány keletkezett. mivel ezek az eszközök igen fontosak a csúszkázáshoz, kérjük ezek mielõbbi javítását!
:-)

"Milyen állat, aki bennem él?
Aki helyettem élvez, helyettem fél
Aki helyettem fázik, ha hideg a tél"

KeX

KeX

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.292 hozzászólás
Szam, havaspilis akkor legyen jövõ héten+
"The faster you are, the slower your life goes by" - Lucas Brunel

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég

OK, de hova?

Uganda, Mnganhil alsó. Feltöltött kép

http://www.visituganda.com/what.html

era

era

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.531 hozzászólás
OK, de hova?

Zed

Zed

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.693 hozzászólás
Vegyetek nekm is jegyet plíz!!! Biztosan nem érek oda sokkal korábban.

üdv,
Z
Ausztria, Kenguruk földje!

XC_Rider

XC_Rider

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.218 hozzászólás
lehet automatából is jegyet venni, ott kisebb a sor. kb 5-10perc

:love: I Love Kolim!!!!!!!

Tüzes Paripám

era

era

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.531 hozzászólás
Hihihi! :)
Én mennék, és már ide a munkába is nejlonba búrkolózva érkeztem.
A találka a 16.55-kor induló vonatnál, ha jól tudom. Csak megjegyzem, hogy szerintem ilyenkor sokan vannak a pénztáraknál, fél órát lehet a jegyvételre számolni.
Ja és hova is megyünk?
És még annyit, hogy a lejöveteli utat ne tévesszük el, mert ha minden igaz Paul velünk szemben felkocog, mert csak késõbb tud jönni.

szammer

szammer

törzsvendég

• fórumtag
  • 878 hozzászólás

Adám, péntek akkor storno? Szam, Nati: szombat nektek jó lenne?

ha nektek gáz e hétvége akkor tegyük el késõbbre!
nekem csak a vasárnap lenne, jó de ha nem megyünk van mit csinálnom úgyis!
üdv
szam

Zed

Zed

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.693 hozzászólás
Az osztrák übermájer übermenschek vétlenek. Rajmi alezredes (Lensver zászlós felettese) hivatalos volt egy hivatalos látogatásra ebben a baráti országban, de megbokrosodott teendõi miatt (lapzárta) a hálátlan feladatot Lensver zászlósra osztotta. Lensver zászlós az elkövetkezõ napokban túrázni (elnézést, menetgyakorlatozni), síelni/sznóbordoni és lovasszánozni fog (szegény ország nem tellik ótóra). Természetesen mindezt szigorú kötelességtudattal, élvezni egyiket sem fogja.
Az I. számú Berettyó Béla csúszkacsapat tagjainak jelentem, személyemben megbízhatnak, és habár helyismeretem csekély, ha eltévedünk, az elesetteket megesszük, így kihúzzuk olvadásig. Az akció persze szigorúan titkos, így mentõosztagot nem küldenek, és bármelyikünk bajba kerül, az ügynökség letagadja, hogy bármi köze lenne hozzánk.

A disc 5 másodpercen belül megsemmisíti önmagát...

4..

3..

2..

1..

:rocketman

adamkg

adamkg

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.715 hozzászólás
Kex: hát nem igazán jó, ill. nem érnénk végig az útvonalon, mert fél háromig tanítok! Majd ma este hívlak!

burce

burce

bentlakó

• fórumtag
  • 8.694 hozzászólás
Brékó brékó itt a híd, üzenet Zed ideiglenes osztagparancsnoknak: és az jó nekem? :} ez jelenti azt, hogy a hadmûvelet elõkészítése rendben, a csapat felkészítése megkezdõdött? és mi történt Lensver zászlós, fõszervezõ nénivel? D-day T-órakor ott lesz, ahol megbeszéltük?

Figyelem-figyelem, achtung achtungn, attenzion bitte! Szolgálati közlemény! Figyelje mindenki nagyon az órát! Egyeztessük óráinkat: Hóember kisszék esõbeálló! T minusz 8 óra 8 perc!

Adás vége, burce közlegény kiszáll a csatornából.

kahlesz

kahlesz

törzsvendég

• fórumtag
  • 369 hozzászólás
Bivan???
Lenyúták Natinénit ezek antikomcsi überspriccenmachen beerencsuszíren oszt-rákok? Überpofátlanság. Az egész csúszkaidealismus szellemi szülõannyát nézik trombitának? Majd adok én nekik! De mit is?
.
.
.
Ja, egy übergroszennyekkenleveset, másodiknak meg egy csizmával töltött farpofirent. A kis késit.

Zed

Zed

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.693 hozzászólás
I. számú Berettyó Béla csúszkacsapat! Lensver zászlóst elõléptették és ideiglenesen osztrák állomáshelyre vezényelték, így én veszem át az osztag irányítását.

Bruce, csúszkád nálam.

burce

burce

bentlakó

• fórumtag
  • 8.694 hozzászólás
lensver has exceeded their stored private messages quota and can not accept further messages until they clear some space.

Nati, 4ig leszek suliban, aztán rohanok a pu-hoz, de nem tudom pontosan mikor érek oda és mekkora a sor. megtennéd, hogy veszel nekem egy diákjegyet?

KeX

KeX

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.292 hozzászólás
Adám, péntek akkor storno? Szam, Nati: szombat nektek jó lenne?
"The faster you are, the slower your life goes by" - Lucas Brunel