Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Bringás lányok márpedig vannak #3

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
4668 hozzászólás a témában

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
Igen, igen, én is most merengek róla éppen. A város a lábunk alatt olyan volt, mintha valaki gyöngyöket szórt volna szét nagy területen. A csillagok pedig ragyogtak felettünk. Gyönyörû este volt.

A jeges pakolásról nem sikerült utánaolvasnom a neten, de mikor hazaértem arcom nagyon egészséges pirospozsgás volt, úgyhogy úgy gondolom ez csak jót tehetett neki! :)
Akárki akármit is mond: a csúszka is sport és arra ugyanúgy fel kell készülni: speckó gatyával és siszemcsivel. :)

De a kamionbelsõ volt a leggyorsabb és a legveszélyesebb. Szédítõ élmény volt azon menni egy kört.
Kérlek SEGÍTSETEK!!! Ellopták Giant Anthem 1 (2008-as) 18 colos bringámat. Fekete/bronz színben - ebbõl csak ez az egy volt MO-on! Ez a bringa volt az: http://bikemag.hu/teszt/giant-anthem-1 Ha láttok ilyet apróban, légyszi szóljatok! Megtalálónak jutalom.

era

era

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.531 hozzászólás
Srácok, nagyon aranyosak vagytok! Köszönjük. :)
És a Zoltánokat is Isten éltesse!

A tegnapi csúszkálás eszméletlen jó volt az ezüstös holdfényben. Szédítõ porhóba burkolózó száguldás volt a sípályán.

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
Hú, megindult! A nemzetközi nõk nevében köszönjük ezt a sok felköszöntést.

Zolik, úgy mint Zed, Kahlesz és Zolle, nektek meg nagyon boldog Névnapot. :)
Kérlek SEGÍTSETEK!!! Ellopták Giant Anthem 1 (2008-as) 18 colos bringámat. Fekete/bronz színben - ebbõl csak ez az egy volt MO-on! Ez a bringa volt az: http://bikemag.hu/teszt/giant-anthem-1 Ha láttok ilyet apróban, légyszi szóljatok! Megtalálónak jutalom.

kahlesz

kahlesz

törzsvendég

• fórumtag
  • 369 hozzászólás
Csatlakozok én is! Boldog Nõnapot Minnyájatoknak!

sigi

sigi

vendég

• fórumtag
  • 97 hozzászólás
Csatlakozom az elõttem szólókhoz! Boldog Nõnapot minden bringás és nem bringás lánynak!!!!
"Amint elindul a verseny, már nincs gond. Azt csináljuk, amihez értünk, tekerünk. Nem esik ugyan jól az izmoknak, de fejben azért könnyebb, mint a rajt elõtt." (Julien Absalon, a hegyikerékpáros)

Ano

Ano

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.653 hozzászólás
  • LocationCsömör
Bizony-bizony ... Boldog Nõnapot kívánok én is minden bringás és nem bringás csajszinak!! ;)
Mert tekerni jó!

zolle

zolle

bentlakó

• fórumtag
  • 8.703 hozzászólás
pont 3 perce gondoltam hogy hova írjam
Boldog nõnapot minden kedves hölgy résztvevõnek.
Meg boldog névnapot minden druszámnak :)

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7.001 hozzászólás
Csatlakoznék az elõttem szólóhoz:

Boldog Nõnapot Minden Bringás Csajszinak! :-*

PARAFEREE.HU # bakancsos és kerékpáros túrák

zOrg

zOrg

exgépész

• fórumtag
  • 5.740 hozzászólás
Nõnap alkalmából fórumunk összes hölgytagjának küldöm ezt a tavaszváró képet!
"In idem flumen bis non descendimus"

burce

burce

bentlakó

• fórumtag
  • 8.694 hozzászólás
Megértelek Pix, én ugyan sokkal kevesebbet bringáztam még Bp-en, mint te/ti (meg máshol is, de ez most mind1:-)). Jó összefoglaló, amit csinálsz/tál, de kérdés, hogy hány olyan nagyfej lesz, akinek ha elküldöd nem rakja rögtön a spam mappájába, vagy nem törli rögtön. vagy ha meg is tartja, elolvassa-e. meg csinál-e valamit. És ha egyet is értenének a 'fõnökök', akkor is pokoli nagy meló lesz minden autóssal elfogadtatni a bringásokat. De vhol el kell kezdeni! :-) Esetleg lehetne a 'fõnököket' kikerülve az autósokat megcélozni. Vettem is pár gránátvetõt.... :P Szóval pl szórólapokat osztogatni a bringaúton parkoló autósoknak. vagy ez rossz ötlet?

"Milyen állat, aki bennem él?
Aki helyettem élvez, helyettem fél
Aki helyettem fázik, ha hideg a tél"

pixel

pixel

törzsvendég

• fórumtag
  • 250 hozzászólás
Köszi mindenkinek a véleményeket a bringautas cuccról, különösen Trifónak.
Szinte minden útról lehetne ilyet csinálni, kezdve a Retek utcai 2 éve betemetetlen gödörtől a Kacsa utcai, parkolóhelybe vezető bringaúton keresztül az Andrássy útig, ahol az autósok 90%-ának halvány fogalma sincs arról, hogy a járdán lévő bringaútnak elsőbbsége van (azaz, hogy ott van egyáltalán bringaút, mert semmi sem jelzi). Ma is majdnem ledaráltam ott egy Octaviát, a sofőr meg "te meg mit biciglizel a járdán öcsi" kifejezéssel nézett rám.
Ma már kezdtem magam levegőnek érezni, annyian kanyarodtak ki elém a Wesselényi utcában is, mintha ott se lennék. Már azon gondolkodtam, megállok ellenőrizni, nem maradt-e rajtam az invisibility cloak. De nem.

marton

marton

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.688 hozzászólás
Burce + PARA : Az izlandi autóbérlést meg lehet úszni, hiszen tekerni mennétek. Haveromék tavaly elött voltak 4 hétre bringázni. ÛÛÛÛberdrága az ország !!! Ha kell tanács, összehozlak titeket a haverommal.
Marci

era

era

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.531 hozzászólás
Lensverrel fél 7-kor találkozunk a Moszkva órájánál.

Remélem fent még nem olvad.

burce

burce

bentlakó

• fórumtag
  • 8.694 hozzászólás
Lens-el egyeztetve én most csúszka nem, jövõ héten esetleg, hacsak nem jön a madárcsicsergés és a finom tavaszi illatok :-)

Para az nagyon jó dolog, majd mutassatok sok-sok fotót! nekem nincs 'kedvem' menni, de majd ha diplomás fõbácsi leszek sort kerítek rá :-)
(még régebben nézegettem, hogy egy minimál út is igen borsos, mert repülõ + autóbérlés (autó kell ott), vagy autóval kimenni egyaránt húzós... no meg az sem egy lehet piac.... de szép, szép biza....)

Napsütést mindenkinek, az sosem jön rosszul! :)

"Milyen állat, aki bennem él?
Aki helyettem élvez, helyettem fél
Aki helyettem fázik, ha hideg a tél"

zitinha

zitinha

vendég

• fórumtag
  • 94 hozzászólás

AHoy, sziasztok!

Csak megemlíteném, még ugyan nem 100, de rajta vagyok, hogy jövõre szeretnék eljutni Izlandra, és 2hét tekergõzést megejteni......... hátha vkit érdekelne még :)

ez most komoly? nem hangzik rosszul :)

Mellon: Mi lehet, hogy benne lennénk... ;-)

Szuper lenne! Dönteni gyorsan, mert a héten akarunk szállást foglalni!

Kahlesz már jelentkezett, még valaki esetleg?

trifo

trifo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.175 hozzászólás
Pixel: elolvastam én is a veszélygyüjteményt, tök helyén is van.

Csak egy-két kis hozzáfûzni való a problémák száma alapján:

14. Bizonyos esetekben... (helyesírási hiba)

20. Szerintem inkább a lépcsõ beláthatatlansága a veszélyes

32. Az valójában nem használaton kívüli sínpár, sajnos.

Ja, és van ezen a szakaszon még egy: az az S-kanyar, aminek az északi felének a Duna-felõli oldalán hiányzik egy darab aszfalt. Ha itt találkoznak szembe bringások, akkor a délrõl jövõ könnyen a lyukban találja magát.

33. Szerintem pont a növények kikerülése miatt lett ilyen az út. Ettõl persze még simán veszélyes...

41. A keresztezõdésben nem sokat ér a kerékpárút kiemelése, amúgy is annyira trágya állapotban van a Tímár utcának az a vége (macskakõ), hogy szinte észrevehetetlen az ujjabb bukkanó. Amúgy ebben a keresztezõdésben nekem volt már "eseményem".

Egyéb:

A tükrök használata nem teljesen egyértelmû azoknak, akik nem tanultak autót/motort vezetni. Szerintem sokan egyszerüen nem is tudják, hogy mi az...

A kerékpárút szintbeli kiemelését nem nagyon hiszem, hogy az illetékeseknek eszébe jutna akár csak megfontolni is, de vannak azok a kis szögbelövõvel rögzíthetõ fényvisszaverõs kis bizbaszok, ami szintén zajt csap amikor az autós áthajt rajta.

--Trifo

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6.344 hozzászólás
Velem túl sok minden nem törénik...ma megvan a Speckó Allez,P3,és S-works HT vázam, így a hét további részében szerelek:)
Így talán a 18.-ai debreceni amatõr idõfutamra készenj lesz mindkettõnk országútija...ha nem jön közbe semmi...

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7.001 hozzászólás
AHoy, sziasztok!

Sírni tudnék, ahogy itt olvasgatom lassacskán vissz aaz elmaradt egy hetet... csúszkálások, tekerések... :,-[

Egy jó kis napsütéses, 20fokos tekergõzésre vágynék már, de nagyon... :(

Fõleg most, hogy se hangom, se szabad légutak :-P

Csak megemlíteném, még ugyan nem 100, de rajta vagyok, hogy jövõre szeretnék eljutni Izlandra, és 2hét tekergõzést megejteni......... hátha vkit érdekelne még :)

Mellon: Mi lehet, hogy benne lennénk... ;-)

PARAFEREE.HU # bakancsos és kerékpáros túrák

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
Karintiai élményeimet itt lehet megtekinteni:

http://www.kep.tar.h...muri/50238773#2

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
Kex: sajna oda most nincs, de jó lenne veled tartani.

Viszont este megyünk csúszni a Jani-hegyre, aki akar csatlakozni, az hívjon föl a 20-3139176-os számon.
Kell hozzá: csúszka, vízhatlan (többé-kevésbé) ruci. Esetleg lámpa.