Sztem nyílt titok, hogy a komplett élmezõny doppingol..egyszer az oútis topikban kiszámolta valaki hozzáértõ, hogy képtelenség az egy nap alatt elégetett kalóriát "normál" kajával pótolni...
Ahogy a kommentár is mondta, nekem ne mondja senki,hogy tésztával, meg energiaitallal mennek 3000km-t...és igaza lehet...
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

Bringás lányok márpedig vannak #3
Indította
zOrg
, 2005. december 01. 10:53
Írta 2006. március 13. - 11:44

Írta 2006. március 13. - 11:41

Era: én csak nehezen tudom elhinni, hogy ekkora teljesítmény dopping nélkül kipréselhetõ lenne! De azért meg lehet gyõzni.
Kérlek SEGÍTSETEK!!! Ellopták Giant Anthem 1 (2008-as) 18 colos bringámat. Fekete/bronz színben - ebbõl csak ez az egy volt MO-on! Ez a bringa volt az: http://bikemag.hu/teszt/giant-anthem-1 Ha láttok ilyet apróban, légyszi szóljatok! Megtalálónak jutalom.
Írta 2006. március 13. - 11:25

Era: nekem megvan a második könyv. Oda ia tudom adni, ha gondolod. Nekem tetszett az is.
--Trifo
--Trifo
Gyermekeink képekben. Régebbi képek: ITT , pici Hanka itt és pici Ignác itt
Írta 2006. március 13. - 11:07

Jelentem szégyelje magát mindenki...több dh-s volt kint a felvonuláson, mint cc-s a fórumról..csak ZED meg én képviseltük a BMFT-t...
Írta 2006. március 13. - 10:42

A hétvégén kezembe akadt Paul Amstrong elsõ könyve. Le sem tudtam rakni. Nagyon tetszett. Ami igazán megdöbbentett: azt mondja a rák értékesebb esemény volt az életében, mint a Tour gyõzelme.
És nagyon tiltakozik az ellen, hogy bármilyen tiltott dopping szert használna. Csakis az edzés. (Én még akár el is hiszem neki.)
Sajnos a második könyv nincs meg. Az is ilyen érdekes?
És nagyon tiltakozik az ellen, hogy bármilyen tiltott dopping szert használna. Csakis az edzés. (Én még akár el is hiszem neki.)
Sajnos a második könyv nincs meg. Az is ilyen érdekes?
Írta 2006. március 13. - 09:22

Írta 2006. március 12. - 20:43

Réka,
ha "szabadulok" benne vagyok
Konamano és Findli utólagosan is boldog névnapot !
thy&ors
ha "szabadulok" benne vagyok

Konamano és Findli utólagosan is boldog névnapot !

thy&ors
:love1:
Írta 2006. március 12. - 18:27

Minden bringás lánynak Boldog nõnapot, az Ildikóknak meg Boldog névnapot kívánok.
Remélem még nem késõ...
Remélem még nem késõ...
-Fel kell szerelni egy légfüggönyt, hogy kisebb legyen a légcsere
-Ez a légfüggöny átlátszó???
/idézet egy Miskolci egyetemi kollégium mûszaki vezetõje és köztem zajlott beszélgetésbõl./ Kimentem a kocsiba röhögni)
-Ez a légfüggöny átlátszó???
/idézet egy Miskolci egyetemi kollégium mûszaki vezetõje és köztem zajlott beszélgetésbõl./ Kimentem a kocsiba röhögni)
Írta 2006. március 12. - 13:51

Szia Ors, csak beléptem és megláttalak!Remélem idén sikerül együtt bringázni!
Réka
Réka
Írta 2006. március 10. - 22:38

Nagyon sok Boldog Névnapot az Ildiknek! :impreziar
Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_
Írta 2006. március 10. - 22:23

md88: mi fõleg a Pilisbe szoktunk járni vagy a Börzsönybe. A terep nehézségi foka a kezdõtõl a hárdkórig változik.
Konamano és Findli: nagyon boldog névnapot kivánunk mi is.
Konamano és Findli: nagyon boldog névnapot kivánunk mi is.
Kérlek SEGÍTSETEK!!! Ellopták Giant Anthem 1 (2008-as) 18 colos bringámat. Fekete/bronz színben - ebbõl csak ez az egy volt MO-on! Ez a bringa volt az: http://bikemag.hu/teszt/giant-anthem-1 Ha láttok ilyet apróban, légyszi szóljatok! Megtalálónak jutalom.
Írta 2006. március 10. - 19:20

Konamanónak boldog névnapot kívánunk!!! :impra:
Zita&Mellon
Ma este indulunk síelni :bananadan Megnézzük magunknak a Mont Blanc-t, remélhetõleg lesznek szép fotóink.
Húsvéti tekerésre még jelentkezhettek, szállás foglalást eltoltuk síelés utánra.
Zita&Mellon
Ma este indulunk síelni :bananadan Megnézzük magunknak a Mont Blanc-t, remélhetõleg lesznek szép fotóink.
Húsvéti tekerésre még jelentkezhettek, szállás foglalást eltoltuk síelés utánra.
Írta 2006. március 10. - 18:09

Túrákra szívesen, versenyekre már nem biztos, mivel még kezdõ vagyok... Még most szokom az alap dolgokat, mint Spd, és az új biciklim is...
:D
És csak 18 vagyok... ez már a társkeresõ része volt...
Szóval merre szoktatok tekerni, milyen tempóban, milyen terepen???

És csak 18 vagyok... ez már a társkeresõ része volt...
Szóval merre szoktatok tekerni, milyen tempóban, milyen terepen???
Írta 2006. március 10. - 14:28

md88: Jó helyen vagy. Ez ugyan nem egy társkeresõ topik, de a lényeg az, hogy itt tényleg vannak bringás lányok! Sõt tényleg bringázunk. Gyere el velünk túrákra, versenyekre!
Írta 2006. március 10. - 13:08

Még ilyen fórumot...
Én valójában azért írok ide, mert ismerkednék... lehet kicsit gáz, de mivel nekem is, mint itt mindenkinek, a biciklizés a hobbim...
Így a kellemest a még kellemesebbel kötném össze:D
na jó nem ragozom, én vagyok...
Én valójában azért írok ide, mert ismerkednék... lehet kicsit gáz, de mivel nekem is, mint itt mindenkinek, a biciklizés a hobbim...
Így a kellemest a még kellemesebbel kötném össze:D
na jó nem ragozom, én vagyok...

Írta 2006. március 10. - 10:31

Köszi:)
Igen, én csináltam a képeket...a mérleg pontos, és nem tartom a vázakat:)
Lassan komplett bringaképek is lesznek...
Igen, én csináltam a képeket...a mérleg pontos, és nem tartom a vázakat:)
Lassan komplett bringaképek is lesznek...
Írta 2006. március 10. - 10:26

Thy: Nagyon szépek a képek, ezeket TE csináltad?
A bringákat még kerekek nélkül nem tudom elképzelni.
A mérleg számait látom, de a kezedet nem, amivel tartod a vázat.
Tényleg profik a képek.
A bringákat még kerekek nélkül nem tudom elképzelni.
A mérleg számait látom, de a kezedet nem, amivel tartod a vázat.

Tényleg profik a képek.
Írta 2006. március 10. - 10:24

Hát az SX-Trail csúszik a legjobban, meg nem tudom, hogy mennyire lesz rá keret, mert az országúti építése nem volt tervben, de Ors meggyõzött:)))
Írta 2006. március 10. - 10:22

Idén nem lesz össztelósod??? Vagy ez a 3 váz csak a tavaszi felkészítést szolgálja és a nyáriak késõbb érkeznek?
Írta 2006. március 10. - 09:37

Végre megvannak a vázaim, és épülnek a bringák gõzerõvel...persze probléma minden nap akad...hol a fejcsapágy nem jó, hol egy szerszám hiányzik...stb
http://pix.bikemag.h...ry.php?cat=2473
ezek a képek a vázaimról..
Üdv:Thy
http://pix.bikemag.h...ry.php?cat=2473
ezek a képek a vázaimról..
Üdv:Thy