Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Bringás lányok márpedig vannak #3

- - - - -

• Please log in to reply
4668 replies to this topic

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6,344 posts
Sztem nyílt titok, hogy a komplett élmezõny doppingol..egyszer az oútis topikban kiszámolta valaki hozzáértõ, hogy képtelenség az egy nap alatt elégetett kalóriát "normál" kajával pótolni...
Ahogy a kommentár is mondta, nekem ne mondja senki,hogy tésztával, meg energiaitallal mennek 3000km-t...és igaza lehet...

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5,944 posts
Era: én csak nehezen tudom elhinni, hogy ekkora teljesítmény dopping nélkül kipréselhetõ lenne! De azért meg lehet gyõzni.
Kérlek SEGÍTSETEK!!! Ellopták Giant Anthem 1 (2008-as) 18 colos bringámat. Fekete/bronz színben - ebbõl csak ez az egy volt MO-on! Ez a bringa volt az: http://bikemag.hu/teszt/giant-anthem-1 Ha láttok ilyet apróban, légyszi szóljatok! Megtalálónak jutalom.

trifo

trifo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,175 posts
Era: nekem megvan a második könyv. Oda ia tudom adni, ha gondolod. Nekem tetszett az is.

--Trifo

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6,344 posts
Jelentem szégyelje magát mindenki...több dh-s volt kint a felvonuláson, mint cc-s a fórumról..csak ZED meg én képviseltük a BMFT-t...

era

era

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,531 posts
A hétvégén kezembe akadt Paul Amstrong elsõ könyve. Le sem tudtam rakni. Nagyon tetszett. Ami igazán megdöbbentett: azt mondja a rák értékesebb esemény volt az életében, mint a Tour gyõzelme.
És nagyon tiltakozik az ellen, hogy bármilyen tiltott dopping szert használna. Csakis az edzés. (Én még akár el is hiszem neki.)
Sajnos a második könyv nincs meg. Az is ilyen érdekes?

konamano

konamano

vendég

• fórumtag
  • 175 posts
Köszönet mindenkinek a névnapi köszöntõkért. Igazán aranyosak vagytok!

ors

ors

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,533 posts
Réka,
ha "szabadulok" benne vagyok :)

Konamano és Findli utólagosan is boldog névnapot ! :)

thy&ors

:love1:

Lovas_Gabi

Lovas_Gabi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,725 posts
Minden bringás lánynak Boldog nõnapot, az Ildikóknak meg Boldog névnapot kívánok.
Remélem még nem késõ...
-Fel kell szerelni egy légfüggönyt, hogy kisebb legyen a légcsere
-Ez a légfüggöny átlátszó???
/idézet egy Miskolci egyetemi kollégium mûszaki vezetõje és köztem zajlott beszélgetésbõl./ Kimentem a kocsiba röhögni)

görögdinnye

görögdinnye

törzsvendég

• fórumtag
  • 629 posts
Szia Ors, csak beléptem és megláttalak!Remélem idén sikerül együtt bringázni!
Réka

_Alex_

_Alex_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,086 posts
Nagyon sok Boldog Névnapot az Ildiknek! :impreziar

Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5,944 posts
md88: mi fõleg a Pilisbe szoktunk járni vagy a Börzsönybe. A terep nehézségi foka a kezdõtõl a hárdkórig változik.

Konamano és Findli: nagyon boldog névnapot kivánunk mi is.
Kérlek SEGÍTSETEK!!! Ellopták Giant Anthem 1 (2008-as) 18 colos bringámat. Fekete/bronz színben - ebbõl csak ez az egy volt MO-on! Ez a bringa volt az: http://bikemag.hu/teszt/giant-anthem-1 Ha láttok ilyet apróban, légyszi szóljatok! Megtalálónak jutalom.

zitinha

zitinha

vendég

• fórumtag
  • 94 posts
Konamanónak boldog névnapot kívánunk!!! :impra:
Zita&Mellon

Ma este indulunk síelni :bananadan Megnézzük magunknak a Mont Blanc-t, remélhetõleg lesznek szép fotóink.
Húsvéti tekerésre még jelentkezhettek, szállás foglalást eltoltuk síelés utánra.

md88

md88

törzsvendég

• fórumtag
  • 469 posts
Túrákra szívesen, versenyekre már nem biztos, mivel még kezdõ vagyok... Még most szokom az alap dolgokat, mint Spd, és az új biciklim is...:D:D

És csak 18 vagyok... ez már a társkeresõ része volt...

Szóval merre szoktatok tekerni, milyen tempóban, milyen terepen???

era

era

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,531 posts
md88: Jó helyen vagy. Ez ugyan nem egy társkeresõ topik, de a lényeg az, hogy itt tényleg vannak bringás lányok! Sõt tényleg bringázunk. Gyere el velünk túrákra, versenyekre!

md88

md88

törzsvendég

• fórumtag
  • 469 posts
Még ilyen fórumot...
Én valójában azért írok ide, mert ismerkednék... lehet kicsit gáz, de mivel nekem is, mint itt mindenkinek, a biciklizés a hobbim...
Így a kellemest a még kellemesebbel kötném össze:D

na jó nem ragozom, én vagyok...:D

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6,344 posts
Köszi:)
Igen, én csináltam a képeket...a mérleg pontos, és nem tartom a vázakat:)
Lassan komplett bringaképek is lesznek...

era

era

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,531 posts
Thy: Nagyon szépek a képek, ezeket TE csináltad?
A bringákat még kerekek nélkül nem tudom elképzelni.
A mérleg számait látom, de a kezedet nem, amivel tartod a vázat. ;)
Tényleg profik a képek.

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6,344 posts
Hát az SX-Trail csúszik a legjobban, meg nem tudom, hogy mennyire lesz rá keret, mert az országúti építése nem volt tervben, de Ors meggyõzött:)))

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5,944 posts
Idén nem lesz össztelósod??? Vagy ez a 3 váz csak a tavaszi felkészítést szolgálja és a nyáriak késõbb érkeznek?

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6,344 posts
Végre megvannak a vázaim, és épülnek a bringák gõzerõvel...persze probléma minden nap akad...hol a fejcsapágy nem jó, hol egy szerszám hiányzik...stb
http://pix.bikemag.h...ry.php?cat=2473
ezek a képek a vázaimról..
Üdv:Thy