Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Bringás lányok márpedig vannak #3

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
4668 hozzászólás a témában

vendég_rainman_*

vendég_rainman_*
  • vendég
sztem a szokásos vasárnapi kelly's tekerés most is meglesz, csak kérdés hova és hányan... Kboy-al beszéltünk arról h vmi kapu meg pap rét... de ez még nagyon csak ötlet szintû dolog...

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
Valeria: te tudsz valamit ;)

Szoktunk síkon is menni, de csak ilyenkor, év elején. Egyébkét inkább terepen járunk, mert ott sokkal jobb több szempontból is:
-nincs zaj (leszámítva a fûrészelést és CM-eseket)
- nincsenek idegesítõ autósok
- sokkal szebb a természet lágy ölén
- izgalmas a sok kiálló dolog (gyökér, szikla, stb...) miatt

De most, míg nem lehet terepezni, mehetnénk legközelebb akár együtt is. Mi egyelõre nem terveztünk túrát, bár tény, hogy jövõ hétvégén lesz valami kiruccanás, csak az egy másik társasággal. Ti mikor terveztek??
Kérlek SEGÍTSETEK!!! Ellopták Giant Anthem 1 (2008-as) 18 colos bringámat. Fekete/bronz színben - ebbõl csak ez az egy volt MO-on! Ez a bringa volt az: http://bikemag.hu/teszt/giant-anthem-1 Ha láttok ilyet apróban, légyszi szóljatok! Megtalálónak jutalom.

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás
Nektek se ártana majd elkezdeni a 0 %-nál nagyobb emelkedéssel bíró, nem aszfaltos túrákat, hiszen mtb-n ültök, és nem outin.:)
Nati meg szeret mászni, meg ereszteni, meg mindenhol menni.:D

vendég_rainman_*

vendég_rainman_*
  • vendég
Egyszer nézegettem nálatok képeket meg a mai túrából is gondolom h elég sokat másztok hegyet... sík túrákat is szoktatok csinálni? Mikor és hova terveztek legközelebb??

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
Hát legközelebb akkor köszönj rám, mert én csak utólag kezdtem gyanítani! :)
Kérlek SEGÍTSETEK!!! Ellopták Giant Anthem 1 (2008-as) 18 colos bringámat. Fekete/bronz színben - ebbõl csak ez az egy volt MO-on! Ez a bringa volt az: http://bikemag.hu/teszt/giant-anthem-1 Ha láttok ilyet apróban, légyszi szóljatok! Megtalálónak jutalom.

Kboy

Kboy

törzsvendég

• fórumtag
  • 308 hozzászólás

Rainman: 11-en, aztán Visegrádon még ketten csatlakoztak hozzánk. Az tényleg mókás lenne, ha legközelebb összejönnénk!
Ti voltatok azok akkor, akiknek köszöntem az UVH pesti oldalán? Ott állt egy nagyobb montis tömeg a Pedalománnal szemben reggel 10 körül.

Ja igen: én magányos lány voltam ezüst bicajjal és feljebb megálltam telefonálni, ekkor a tömeg (azaz ti) elindult a hid felé.

Igen azok mi voltunk ,és én egybõl beazonosítottalak hogy ki vagy :)
ÓÓ rain megelõztél :D

vendég_rainman_*

vendég_rainman_*
  • vendég
:) igen mi voltunk! Mi is visegrádon bõvültünk, sztory a kelly's klubban... vicces, bár olvasva nem de ti láttatok minket uh. tudjátok milyen 8 kelly's egy bojban (10en voltunk össz. csak avus a matával jött de sztem megbánta azóta a feeling miatt)

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
Ja, az új (buherált) lámpám fénye: http://img.tar.hu/tm...mg/20678129.jpg

Ez nem egy különleges darab, csupán a Cateye lámpát szétszedték és 85-ös kandelájú ledeket raktak bele. De a különbség nagy.

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
Rainman: 11-en, aztán Visegrádon még ketten csatlakoztak hozzánk. Az tényleg mókás lenne, ha legközelebb összejönnénk! :D:D
Ti voltatok azok akkor, akiknek köszöntem az UVH pesti oldalán? Ott állt egy nagyobb montis tömeg a Pedalománnal szemben reggel 10 körül.

Ja igen: én magányos lány voltam ezüst bicajjal és feljebb megálltam telefonálni, ekkor a tömeg (azaz ti) elindult a hid felé.

vendég_rainman_*

vendég_rainman_*
  • vendég

nem, szentedrétõl a sorompótól, olyan 300 méterig /kb 1,5 km/meredekebben emelkedik, mint visegrás felõl...

Te is voltál a mai túrán?
Gondolom már rengetegszer bejártad a hegyet mindenhonnan...

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.272 hozzászólás

Visegrádnál mentetek fel pap rétre? Az durvább mint szt.endrénél...

nem, szentedrétõl a sorompótól, olyan 300 méterig /kb 1,5 km/meredekebben emelkedik, mint visegrás felõl...
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

vendég_rainman_*

vendég_rainman_*
  • vendég
Visegrádnál mentetek fel pap rétre? Az durvább mint szt.endrénél...
A salamanderes srác írjon a topikunkba! Bár gondolom ha fórumozna akkor felfedezett vna már minket...
Tövábbra is mindenkit szeretettel várunk a túráinkra, és nagyon durva lenne ha a két csapat legközelebb együtt menne és kb 20an lennénk!!! Hányan voltatok??

Kboy

Kboy

törzsvendég

• fórumtag
  • 308 hozzászólás

Rainman: Valóban, mi is észrevettük. Meg ha jól sejtem, reggel az UVH-nál is...

Amúgy ûbernagyonjó kis túra volt ez :) A tipp kb bejött, UVH-UVH távon tényleg 80km a Pap réten át való visszajutással (a Dunaparton meglett volna 100 is).

--Trifo

Sziasztok !

Igen reggel is láttuk egymást csak mi pont forditva csináltuk ,és most kihagytuk Papp-rétet nekünk 100 körül volt a parton haladva .
Jó lett volna egy közös tekerés :)

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
Rainman! Na ja, bár a Kelly-seket nem is figyeltem. :)

Isteni jó volt a mai túra, fotók itt: http://www.kep.tar.h...muri/50250742#2

trifo

trifo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.175 hozzászólás
Rainman: Valóban, mi is észrevettük. Meg ha jól sejtem, reggel az UVH-nál is...

Amúgy ûbernagyonjó kis túra volt ez :) A tipp kb bejött, UVH-UVH távon tényleg 80km a Pap réten át való visszajutással (a Dunaparton meglett volna 100 is).

--Trifo

pixel

pixel

törzsvendég

• fórumtag
  • 250 hozzászólás
Thommey,
leveleid továbbra is nálam, állványcucc nálad. Mikor cserélünk?

vendég_rainman_*

vendég_rainman_*
  • vendég
sziasztok! ha minden igaz akkor találkoztunk (kelly's klub) veletek ma a visegrádi révnél!! :)

trifo

trifo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.175 hozzászólás
KeX: bravó az önszéttépéshez. Ezennel kihúztalak a halállistáról :)

--Trifo

KeX

KeX

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.292 hozzászólás
a holnap rám ne várjatok, teljesen kész vagyok fizikailag. ma nyomtunk thájjal, meg kgádámmal egy pilist, összekötve egy kis gleccserbringázással, plusz én még ráhúztam eg mocsaras-havas kéket is a végére, úgyhogy kész. aszem most alszom egyet ;) jó tekerést a holnapi különítménynek!

p.s.: jövõ héten - ha nem esik addigra túl sok esõ - simán tekerhetõ lesz a pilis.
"The faster you are, the slower your life goes by" - Lucas Brunel

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
De jó, holnap akkor találkozunk, és sokan leszünk, mint egykoron.