Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Bringás lányok márpedig vannak #3

- - - - -

• Please log in to reply
4668 replies to this topic

kahlesz

kahlesz

törzsvendég

• fórumtag
  • 369 posts
Van valakinek valami jó kekerõs progija hétvégére?
Criticalt kivéve, mert az evidens:)

_Alex_

_Alex_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,086 posts
Kissé megkésve: BMFT Bükkszentkereszt 2006 - 2006.02.24-26

Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_

HillEry

HillEry

törzsvendég

• fórumtag
  • 380 posts

Szia Cinti:) jössz hétvégén?

Szijaaa!! Persze hogy megyek, ott a helyem!! wooddal megyek, majd ha lesz vmi talihely szólhatnátok!
Boccs az offért ;)

_Alex_

_Alex_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,086 posts
Para: a februári talis képeket feltennén majd valahova, a tar-os galériádban nem találtam!

Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,355 posts
Szia Cinti:) jössz hétvégén?

HillEry

HillEry

törzsvendég

• fórumtag
  • 380 posts
Hali!
egyébként már régóta bicózom, csak ritkán fórumoztam, már tök régóta regelve vagyok, de hozzászólásom az nuku :)
aztán most beindultam, ha van idõm fórumozom picit, próbálok lépést tartani az eseményekkel :)

burce

burce

bentlakó

• fórumtag
  • 8,694 posts
Haló-haló!

Gondoltam, hogy elmegyek a Mátrabércre, csak béna voltam és ma akartam a buszra jelentkezni, ahova már nem volt hely...

Így titeket kérdeznélek: nincs valaki innen, aki szombaton menne a Mátrába, vagy céltudatosan Sirok/Kékestetõ starthelyekre, és lenne még egy hely az autóban?

b

"Milyen állat, aki bennem él?
Aki helyettem élvez, helyettem fél
Aki helyettem fázik, ha hideg a tél"

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5,944 posts
Hú, az nagyon klassz lehetett! Már várom a képeket.

1 méterre állt meg beszélgetni, jött az elsõ autós, megállt és integetett hogy menjenek át. Ha nem látom nem hiszem el. :) Ja és mindenhol Kerékpárutak vannak, még az autópályák mellett is.

Ezután ez jutott az eszembe: sikerült egybõl ezt a vezetõi stítust fölvenni, vagy sikerült felbosszantani valakit, aki egy méterre a járdától át akart menni, de ti ezt nem vettétek észre? :D
Kérlek SEGÍTSETEK!!! Ellopták Giant Anthem 1 (2008-as) 18 colos bringámat. Fekete/bronz színben - ebbõl csak ez az egy volt MO-on! Ez a bringa volt az: http://bikemag.hu/teszt/giant-anthem-1 Ha láttok ilyet apróban, légyszi szóljatok! Megtalálónak jutalom.

_Alex_

_Alex_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,086 posts
Svájci körúton voltunk. Két éjszaka Franciáknál, kettõ Svájcban, Lichtenstein érintésével. Bern, Zürich, Genf, Schaffhausen, Luzern, Lausanne, St.Gallen, Chillon, Vadúz. Mozgalmas 6 nap volt, rendesen elfáradtunk, de nagyon megérte. A legszebb ország ahol eddig jártam. Mindenfelé gyönyörû többerezméteres hegyek, gyönyörû városok(nem csak a belváros szép, eggyetlen romos házat nem láttam), kedves emberek. Ha csak megközelíted a gyalogátkelõt, tutira megáll az elsõ autó és elenged, Két csajszi a zebrától kb. 1 méterre állt meg beszélgetni, jött az elsõ autós, megállt és integetett hogy menjenek át. Ha nem látom nem hiszem el. :) Ja és mindenhol Kerékpárutak vannak, még az autópályák mellett is.

Picasa _Alex_

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5,944 posts
Alex, ti merre jártatok? Képek természetesen érdekelnek!
Kérlek SEGÍTSETEK!!! Ellopták Giant Anthem 1 (2008-as) 18 colos bringámat. Fekete/bronz színben - ebbõl csak ez az egy volt MO-on! Ez a bringa volt az: http://bikemag.hu/teszt/giant-anthem-1 Ha láttok ilyet apróban, légyszi szóljatok! Megtalálónak jutalom.

_Alex_

_Alex_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,086 posts
Ez a hétvége a Bükkben gyönyörû lehetett, a Bükk fennsík az eggyik kedvencem. Csak azért nem irígykedem mert mi is gyönyörû helyen jártunk, igyaz csak gyalogosan. Majd teszek fel képeket ha kapok bõvítést! Hétvégén egy túra a Mártában??

Picasa _Alex_

vendég_rainman_*

vendég_rainman_*
  • vendég
Köszi! Így már megtudtam nézni a képeket!

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7,001 posts
a párzó békákat épp Györgyi kapta lencsevégre... és annyira tetszett neki az egész, hogy kb 20percet vártam rá emiatt :)

PARAFEREE.HU # bakancsos és kerékpáros túrák

burce

burce

bentlakó

• fórumtag
  • 8,694 posts
rainman! nekem így megy:
http://kep.tar.hu/paraferi/50266034#2

piros hangszóró: jesssz! :bananadan
:)

ja és ennyi gyerek hallatán: baby-sitter részmunkaidõs állást vállalok :)
(és gratula mindenkinek!)

"Milyen állat, aki bennem él?
Aki helyettem élvez, helyettem fél
Aki helyettem fázik, ha hideg a tél"

vendég_rainman_*

vendég_rainman_*
  • vendég
:( csak regisztráltaknak... diszkrimináció!! Pedig biztos szépek azok a virágok...

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5,944 posts
Klasszak a fotók Para! Gyönyörûek a virágosak, fõleg az a csodás hóvirág tenger. A párzó békák se semmik, látom nagyon megfogott a téma. Az egyik béka jóval kisebb, mint a másik. A kicsi (ami olyan bénán kapaszkodik a nagyobbik hátán), az a hím? :D

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7,001 posts
csekdiszát!
http://kep.tar.hu/ta...iaim/50266034#2

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5,944 posts
Nini, egy újabb bringás lány! :) Üdv itt a fórumon.

Trifó, jó ötlet, valamikor tényleg meg kéne csinálni!

Era: tök jó lehetett, kár, hogy nem találkoztunk. Bár Hori mesélte, hogy õ találkozott Lacival tegnap a hegyen.

Zita: nagyon meglepõdtem, mikor azt a hófoltot megláttam! Nem is gondoltam volna, hogy ápr.közepén ilyesmi lesz a Bükkben!

Kahlesz: na végre sikerült. Most már akkor felrakhatod a bringatúránkat is! Egyébként van ott egy olyan gomb, hogy "rendez" és hogy mi alapján. Válaszd ki azt, hogy "rendez A > Z" és akkor abc sorrendbe fogja neked rakni. Egyébként elõfordul, hogy a hátsókból lesznek az elsõk.

Muci: túrázós, mászós, tekerõs gyereket kívánok nektek! Sok puszi nektek!

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7,001 posts
bruce und everybody: nem a molnár szikla, hanem tényleg a kis fal :) úgy hogy piros pöttyös jár Bruce-nak.

idõjárás szerintem naon ott volt, annak ellenére, hogy vasárnap volt, hogy a fennsíkon látszódott a lehelletünk...

hófoltok furik voltak, de mégis kircsi...

a PIROS + jelzés a Savós-vgyben pedig nyammmnyammm... A hétfõn bokorba ugrasztott családtól utólag is bocccsi :) (bejótnevettem, amikor utánnam kiabálták: soklesz! soklesz!!!)

képek káminszún

trifo

trifo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,175 posts
Hurrá bringás lányok! :)

A mi leendõ bringás lánykánk holnapután lesz fél éves.

Akkor most kellene csinálni egy túrát, ahol részt vesz minden régebbi és újabb keletû aktív bringás leány. Bár ezt inkább a topicgazdának kellene :)

Charon: priviláda kitakarítva...

--Trifo