Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Bringás lányok márpedig vannak #3

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
4668 hozzászólás a témában

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
Monti: pedig jártam, igaz csak húsz percig. Hát akkor gratula Tominak, nagyon ügyes volt!!!

Én meg annyira nem vagyok, hiszen máshoz képest tényleg csak vánszorgok. Ezért se indulok sose CC-ben, mert csak akadály lennék a pályán, az meg nem szeretek lenni.

Al01: ne hari, de sehogy sincs idõm a képeket kicsinyíteni és feltölteni.
Kérlek SEGÍTSETEK!!! Ellopták Giant Anthem 1 (2008-as) 18 colos bringámat. Fekete/bronz színben - ebbõl csak ez az egy volt MO-on! Ez a bringa volt az: http://bikemag.hu/teszt/giant-anthem-1 Ha láttok ilyet apróban, légyszi szóljatok! Megtalálónak jutalom.

_Alex_

_Alex_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.086 hozzászólás
Engem is érdekelne szállás Szilváson, valakinél van még 2 hely?

Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_

vendég_rainman_*

vendég_rainman_*
  • vendég
lensver: Kérdezted h hány kelly's-essel tartom a kapcsolatot, ill. ismerek...
http://kellysklub.uw.hu/tagok.php
...és van aki nincs a listán csak levelezünk néha.

montini

montini

vendég

• fórumtag
  • 59 hozzászólás

Monti: kár hogy nem láttam azt a balettozást! :D Jól értem, hogy a Tomi 5. lett? Mert akkor gratula neki!

Én tegnap tekertem egy jót a Pilisben és Börzsönyben, a vége százas lett. Nagyon tuti volt, és végre megjött az erõm is (eddig csak vánszorogtam valamiért).

Igen. Tomi 5. lett ffi felnõtt rövid távban! :bananadan Tök büszke vagyok reája! Szuper izgalmas volt egyébként, kár, hogy nem arra jöttél!
Nagyon klassz lehetett, hogy zsebretetted a Pilist és a Börzsönyt is egy nap alatt!!!Bárcsak én is úgy vánszorognék, mint te!:)
Minél jobban fáj, annál jobban érzem, hogy élek!!!!.........Monti:)

al01

al01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.364 hozzászólás
Johogy nem felejtem el :)

Al01: szóval nem felejtetted el? Na jó, hamarosan felkerülnek!

Enyim Paripa

Excuses are like assholes... Everybody's got one, and they all stink

Let the people speak

era

era

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.531 hozzászólás
Hûû, Nati, hogy csináltad? Nekem is csak a vánszorgás megy idáig! :(

Jó volt a hétvége, sok bringás esemény és szép idõ! :)

Szilvás maratonra neveztünk végre mi is. A szállást szintén Skirivel szeretnénk intéztetni.

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
Monti: kár hogy nem láttam azt a balettozást! :D Jól értem, hogy a Tomi 5. lett? Mert akkor gratula neki!

Én tegnap tekertem egy jót a Pilisben és Börzsönyben, a vége százas lett. Nagyon tuti volt, és végre megjött az erõm is (eddig csak vánszorogtam valamiért).
Kérlek SEGÍTSETEK!!! Ellopták Giant Anthem 1 (2008-as) 18 colos bringámat. Fekete/bronz színben - ebbõl csak ez az egy volt MO-on! Ez a bringa volt az: http://bikemag.hu/teszt/giant-anthem-1 Ha láttok ilyet apróban, légyszi szóljatok! Megtalálónak jutalom.

montini

montini

vendég

• fórumtag
  • 59 hozzászólás

Skiri: van esetleg még egy hely nálatok??

Montini: a massza egyszerûen tök szuper volt!

Szia Lensver!

Nekem is tetszett a massza, bár csak az alagútig mentünk, mert utána irány volt a pilis pályabejárás Tominak. Konamanóékkal indultunk, de leszakadtak valahol, így páran még tolongtunk tovább..csak én érzem úgy, hogy mindig ott megyek, ahol rollerezni lehet a legtöbbet? Balett is volt közben az spdvel...láttad volna!:)bal lábbal roller, jobb láb spd..erõteljesebb rollermozdulat és elõttem torlódó tömeg hatására keresztbe bal láb váz alatt, kis hanghatás...és lám a jobb spd befelé is kiold! Nem estem, de pontozni lehetett volna!
Eráékkal taliztunk...láttam lett képecske rólam is:) (köszi!)
Ti merre voltatok?

Era! Szuper képeket csináltatok pilis kupán és masszán!:)

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
Skiri: van esetleg még egy hely nálatok??

Montini: a massza egyszerûen tök szuper volt!

montini

montini

vendég

• fórumtag
  • 59 hozzászólás
Hi Zed!

Én, a "...bérenc" nagyon jól éreztem magam a Pilis kupán!!!!!:bananadanTuti volt minden, de sajna az eredményhirdetés másfél órás csúszása miatt nem voltunk túl boldogok. Nincs "véletlen" valami nekem készült fotó a ffi felnõtt rövidtáv 5. helyezettjérõl??? Neked mi a véleményed a szervezésrõl, tereprõl...?
Tök jó élmény volt, mikor az elitek közül páran megköszönték a drukkolást, pozitívan csalódtam!:clap:
Ti is voltatok a masszán szombaton????

Skiri!
Te vagy a szállásfoglalónk Szilvásra??? Írd be Zolikát és a barátnõjét is, ha kérhetlek....bár már nem tudom hányan vagyunk egy ágyra azon a szuper helyen, de ahogy hallom lassan 300%-os a kihasználtság!:) Legalább nõ az 1 m2-re jutó jófejek száma!!!!

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
Rainman: nem vagy semmi! :D Eddig hány fõre rúg a csapatod? Egyébként van a melóm közelében egy bolt, és gondoltam, hátha érdekel, ugyanis Kellys bringákat lehet benne kapni. Nem egy nagy szám egyébként, egy pincehelyiség és van benne néhány canga a falon. Ennyi. A Reitter Ferenc úton van, ha érdekel pontos cím majd megírom!

Al01: szóval nem felejtetted el? Na jó, hamarosan felkerülnek!

al01

al01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.364 hozzászólás
Lensver

Varjuk a CM-es fotoidat. :)

Enyim Paripa

Excuses are like assholes... Everybody's got one, and they all stink

Let the people speak

vendég_rainman_*

vendég_rainman_*
  • vendég
Van pár kelly's-es aki nem is fórumozik de én tartom velük a kapcsolatot. Most már csak azokat szólítom le akikbõl kinézem h eljönne velünk túrázni, de ha el tudok kapni egy athost (city kelly's) akkor szólok neki is...

raycoon

raycoon

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.206 hozzászólás

Nem félsz, hogy egy idõ múlva már nem fogsz tudni ennyi ember kordinálni? Annyi Kellizest foglalkoztatsz már, hogy nem semmi! :D

Lens, láttad volna amit a CM-en csinált! :) Jó-jó, mi is ráuszítottuk egy-két emberre.. :D

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
Nem félsz, hogy egy idõ múlva már nem fogsz tudni ennyi ember kordinálni? Annyi Kellizest foglalkoztatsz már, hogy nem semmi! :D

vendég_rainman_*

vendég_rainman_*
  • vendég
Hello!
A mai kelly's túránkon találkoztunk azzal a sporttárssal akinek a meridája defektet kapott a közös túránkon. Nem tom ki õ, vagy h fórumozik-e, de volt vele egy mobsteres kolega akit szeretettel várunk a klubba.

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.272 hozzászólás

Túrások;
Az egri vár replikájához hogy jutok ki legegyszerûbben keróval?

bécsi u, üröm-bkalász elág, ,kb 500 m balra pilisborosjenõ....
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

Paul Vitti

Paul Vitti

fróumfggüõ

• fórumtag
  • 2.025 hozzászólás

Túrások;

Üröm-Pilisborosjenõ-A templomnál (kb) balra fel, amíg el nem éred a kék jelzést. Azon nyomsz egy jobbost (Csobánka iránya kb), majd 1-2 kili után megérkeztél, bal oldalon lesz, de nehéz eltéveszteni;)
Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó.

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás
Túrások;

paul

paul

törzsvendég

• fórumtag
  • 383 hozzászólás
Buda maraton pálya bejárás?10-kor a hangárnál.