On:
Montini, a Dunamarci valóban nagyszerû szervezés, rengeteg a rendezõ a pályán, jó a kijelölés, de ott nem is akarta Harang megváltani a világot. És már az elsõ DM is nagyon jó volt, a rendezvény gyakorlatilag azóta hibátlan. Az egyetlen szokatlan megoldás az egymástól távoli rajt-cél volt, ebbõl akadtak is bonyodalmak, pl: amikor Melts Andris bejött a 65-rõl, nem állt még a célkapu, nem volt hangositás, Andris 5 perc múlva odament Bíró Ádámhoz, hogy hello, valaki észrevette, hogy megnyertem a versenyt? Nem, senki nem vette észre...
A 24 órás pályáját csak addig véded, amíg nem láttál igazit, amiben van szint, mégis sokkal többet lehet pihenni. Az nem igaz, hogy "aki akarta kikerülte az elõtte menõt", ha még emlékszel, NJoy-t majdnem meglincselték a fórumon, mert paraszt volt, Lovas Gabi azzal büszkélkedett, hogy õ szándékosan nem engedte el a gyorsabbakat, amíg szerinte nem lett a pálya elég széles, márpedig a pálya 10%-a volt csak elég széles, Nati csapattársát belökték a bokorba, stb. Pedig Csillebércen elsõosztályú pályát lehetne kijelölni.
Ellenben az összes Harang versenyen jó a hangulat, a céltábor hangos és vidám. De azért rendeznek itthon más jó versenyt is: Szilvásvárad, két évvel ezelõttig az egri Bükk, Pilis-kupa, Kisnána, stb.
DM: hát igen:) alig értek le a szervezõk, amikor még külön helszínen volt a rajt-cél...én is voltam rendezõ-lyány:), de most már ez sem gond.
Nem védem a 24 órás pályát, de sajna hogy vannak lökdösõdõ egyének, meg "szándékos el nem engedõk". Miért nem szóltok?Az ötleteket bizti tárt karokkal fogadják a versennyel kapcsolatban.
Szilvás tényleg csúcs, de a szép környezet is bejátszik.Most a Pilisre vagyok kíváncsi...