Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Bringás lányok márpedig vannak #3

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
4668 hozzászólás a témában

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás

Tavaly arrol beszelgettunk a 24 oras utan, hogy majd iden megyunk paran es magunk teszunk rendet. Aki csajokat lokdos a bokorba meg nem enged el masokat, azokat majd a mi kis kommandonk rendezi. :)

Ok, ez jól hangzik. Lehet, hogy idén csak a bosszú segíthet, mert a Harang tavaly nem állt ki mellettünk. (mikor a csapattársam fellökték és véresen, zokogva jött be a pályáról).
Kérlek SEGÍTSETEK!!! Ellopták Giant Anthem 1 (2008-as) 18 colos bringámat. Fekete/bronz színben - ebbõl csak ez az egy volt MO-on! Ez a bringa volt az: http://bikemag.hu/teszt/giant-anthem-1 Ha láttok ilyet apróban, légyszi szóljatok! Megtalálónak jutalom.

Dagi

Dagi

törzsvendég

• fórumtag
  • 836 hozzászólás
SOS!!! Vasárnap sikerült egy eséskor letörni a jobb oldali XTR fékváltókaromnak az egyik váltókarját...:cry:
Ha van esetleg valakinek ilyen (ST-M950, 8 sebességes) komplett váltómechanika, amit a fékkarra kell csavarozni, vagy esetleg csak a mutatóujjas kar, legyenszíves jelentkezzen "fél karomat" jeligére...
Kösz!
Péter
Már nem keresek 13-15 centi körül mozgó, könnyû, tekerhetõ össztelós vázat...íme;)

dit

dit

törzsvendég

• fórumtag
  • 441 hozzászólás

Tavaly arrol beszelgettunk a 24 oras utan, hogy majd iden megyunk paran es magunk teszunk rendet. Aki csajokat lokdos a bokorba meg nem enged el masokat, azokat majd a mi kis kommandonk rendezi. :)

ez egész jól hangzik :) elõre is köszi :clap:

al01

al01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.364 hozzászólás

Enyim Paripa

Excuses are like assholes... Everybody's got one, and they all stink

Let the people speak

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás

Miért nem szóltok?Az ötleteket bizti tárt karokkal fogadják a versennyel kapcsolatban.

Hát azért ez sajna nem igy mûködik. A Harangnak mondhatsz bármit. Én már sokszor és sokféle dolgot mondtam neki, de ez úgy siklott le róla, mintha nyílt olajfürdõt vett volna. Csak a saját ötleteire hallgat, vagy legalábbis úgy tûnt akkor. Persze a verseny elõtt majd megint kérni fogom, hogy fektessen külön figyelmet pl. arra, hogy ne taszíthassanak bele a bokorba valakit csak úgy, meg hogy ne lehessen csalni a pályán.
Kérlek SEGÍTSETEK!!! Ellopták Giant Anthem 1 (2008-as) 18 colos bringámat. Fekete/bronz színben - ebbõl csak ez az egy volt MO-on! Ez a bringa volt az: http://bikemag.hu/teszt/giant-anthem-1 Ha láttok ilyet apróban, légyszi szóljatok! Megtalálónak jutalom.

montini

montini

vendég

• fórumtag
  • 59 hozzászólás

On:

Montini, a Dunamarci valóban nagyszerû szervezés, rengeteg a rendezõ a pályán, jó a kijelölés, de ott nem is akarta Harang megváltani a világot. És már az elsõ DM is nagyon jó volt, a rendezvény gyakorlatilag azóta hibátlan. Az egyetlen szokatlan megoldás az egymástól távoli rajt-cél volt, ebbõl akadtak is bonyodalmak, pl: amikor Melts Andris bejött a 65-rõl, nem állt még a célkapu, nem volt hangositás, Andris 5 perc múlva odament Bíró Ádámhoz, hogy hello, valaki észrevette, hogy megnyertem a versenyt? Nem, senki nem vette észre...
A 24 órás pályáját csak addig véded, amíg nem láttál igazit, amiben van szint, mégis sokkal többet lehet pihenni. Az nem igaz, hogy "aki akarta kikerülte az elõtte menõt", ha még emlékszel, NJoy-t majdnem meglincselték a fórumon, mert paraszt volt, Lovas Gabi azzal büszkélkedett, hogy õ szándékosan nem engedte el a gyorsabbakat, amíg szerinte nem lett a pálya elég széles, márpedig a pálya 10%-a volt csak elég széles, Nati csapattársát belökték a bokorba, stb. Pedig Csillebércen elsõosztályú pályát lehetne kijelölni.
Ellenben az összes Harang versenyen jó a hangulat, a céltábor hangos és vidám. De azért rendeznek itthon más jó versenyt is: Szilvásvárad, két évvel ezelõttig az egri Bükk, Pilis-kupa, Kisnána, stb.

DM: hát igen:) alig értek le a szervezõk, amikor még külön helszínen volt a rajt-cél...én is voltam rendezõ-lyány:), de most már ez sem gond.
Nem védem a 24 órás pályát, de sajna hogy vannak lökdösõdõ egyének, meg "szándékos el nem engedõk". Miért nem szóltok?Az ötleteket bizti tárt karokkal fogadják a versennyel kapcsolatban.
Szilvás tényleg csúcs, de a szép környezet is bejátszik.Most a Pilisre vagyok kíváncsi...
Minél jobban fáj, annál jobban érzem, hogy élek!!!!.........Monti:)

kocsi

kocsi

vendég

• fórumtag
  • 180 hozzászólás
Én is voltam a Vértesben.Úgy hallottam, csak kicsit kerültük el egymást.

Képek

al01

al01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.364 hozzászólás
Kosz Zed & Tiger

Nem hiszem, hogy turan valaha is lockolnam, de az aszfaltos edzeseimnel ne mozogjon, ha nem muszaj. Ja igen, most jar az RS air villaihoz pumpa vagy nem? Anno ugy volt, hogy volt amihez adtak.

Lockout van az összes Motion Controlos villán (kivétel persze a Boxxer), a kérdés csak az, hogy remote-e vagy nem. A link alapján ez nem az, szóval a villavállon kell tekergetned. Érdekes, én nem igazán használom a lockoutot, lusta vagyok lenyúlkálni, de amíg remote-os villám volt, elég gyakran tekergettem.

Enyim Paripa

Let the people speak

vendég_rainman_*

vendég_rainman_*
  • vendég
Norbi volt a heckerrel?

Minden jelenlegi és ex kelly's-esnek. Ne vegyetek h.ujjú kelly's mezt mert nekem egy óra tekerés után kibolyhosodott a táskámtól, szal kritikán aluli...

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
Felkerültek a vértesi túra fotói: http://www.kep.tar.h...muri/50264791#2

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás

Lens, nem ize... teged lattalak ma a foldalattin?
nem voltam benne biztos, nem mertem odabiccenteni, mer felos vagyok :)

Tényleg pont most eszem. Meg nem is szoktam már nagyon használni a BKV-t, inkább bringán láthatsz. :) Azért szerintem egy köszönéstõl meg egy kedves mosolytól egyik lány se fogja magát szomorúnak érezni, úgyhogy csak nyugodtan. :)

Zed

Zed

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.693 hozzászólás
Lockout van az összes Motion Controlos villán (kivétel persze a Boxxer), a kérdés csak az, hogy remote-e vagy nem. A link alapján ez nem az, szóval a villavállon kell tekergetned. Érdekes, én nem igazán használom a lockoutot, lusta vagyok lenyúlkálni, de amíg remote-os villám volt, elég gyakran tekergettem.

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.272 hozzászólás

Koszi az infot Zed. :) Az LX nem fog valtozni, mert az van most es igazabol nem erzem, hogy cserelni akarom, nekem eddig bejott. Az lehet, hogy a monobody-s tarsak jobban fognak, de annyival nem, hogy nekem most megerje ezt is cserelni. Reba race-en gondolkodom, mert ez igy nagyon baba ar lenne, csak nem vagyok benne biztos, hogy ezen most van lock out vagy nincs (mert zarojelben van irva a kompresszio allitas moge):
http://ebike.hu/term...implavallas/821

mindegyiknek van
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

al01

al01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.364 hozzászólás
Koszi az infot Zed. :) Az LX nem fog valtozni, mert az van most es igazabol nem erzem, hogy cserelni akarom, nekem eddig bejott. Az lehet, hogy a monobody-s tarsak jobban fognak, de annyival nem, hogy nekem most megerje ezt is cserelni. Reba race-en gondolkodom, mert ez igy nagyon baba ar lenne, csak nem vagyok benne biztos, hogy ezen most van lock out vagy nincs (mert zarojelben van irva a kompresszio allitas moge):
http://ebike.hu/term...implavallas/821

Akkor én is off:

al01, a Reba úgy mozog, mint egy rugós villa, igazi etalon. Nekem most 800 km van az R7-ben, már nem tapad le úgy, mint új korában, de még mindig van egy kis ellenállása az elindulásnak. Az R7 könnyebb, cserébe a Reba ócsóbb és merevebb, bár az R7 merevsége is bõven elég XC-re. Szerintem mindkét villa jó választás, amit viszont elfelejtenék, az az LX fék. Érezhetõbben gyengébb, mint a monobody-s társai (XTR, XT, Saint). Inkább kuporgass még XT-re, vagy Juicy-ra.

Enyim Paripa

Let the people speak

szinuhe

szinuhe

törzsvendég

• fórumtag
  • 911 hozzászólás
akko' jo, hogy nem mutogattam :]
mostly harmless
toltesen tuliak tarsasaga - powered by patakmeder

Zed

Zed

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.693 hozzászólás
Szerintem Lens épp otthon reggelizik, így nem valószínû.

szinuhe

szinuhe

törzsvendég

• fórumtag
  • 911 hozzászólás
Lens, nem ize... teged lattalak ma a foldalattin?
nem voltam benne biztos, nem mertem odabiccenteni, mer felos vagyok :)
mostly harmless
toltesen tuliak tarsasaga - powered by patakmeder

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás

a teknõ tetején a kerítés után nem a vasút felé viszi azonnal az utat, hanem le, a KFKIhoz, akkor lett volna benne egy hosszabb, nem túl unalmas, de nem is veszélyes lejtõ/emelkedõ, ahol csapatni is lehet, meg elõzni is.

Jaja, az szimpi lett volna. Jó lenne ha idén benne lehetne!

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás
Nem értem, mi a baj a Csbércre áthelyezett 24 órással! Hiszen hosszabb lett pálya, hogy jobban elférjetek! :D Nem tudom, ennek milyen engedélyvonzata lett volna, de ha kicsit el mer a nyomvonalat illetõen távolodni a tábortól, és mondjuk a teknõ tetején a kerítés után nem a vasút felé viszi azonnal az utat, hanem le, a KFKIhoz, akkor lett volna benne egy hosszabb, nem túl unalmas, de nem is veszélyes lejtõ/emelkedõ, ahol csapatni is lehet, meg elõzni is.

raycoon

raycoon

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.206 hozzászólás

Sõt! Nálunk is készülõben van egy bringás baba!!
Érkezés: kb november közepe.

Raycoon!
Gratula tõlem is, adatokat légyszi!!!

Hú, akkor ti épp az elején vagytok, szép idõszak elõtt álltok, drukkolok, hogy gondtalan legyen..
Adatok? Mit szeretnél tudni? Azt hiszem a lényeget már leírtam, de mint friss lányos apa szerintem órákat tudnék mesélni.. Mit órákat, addig tudnék beszélni, amíg biciklire nem tud ülni.. :D Csak, hogy ne nagyon legyek off.. :)