Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Bringás lányok márpedig vannak #3

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
4668 hozzászólás a témában

görögdinnye

görögdinnye

törzsvendég

• fórumtag
  • 629 hozzászólás
Defekt nekem???? :D
:toad:Az élet olyan tragikus, az egyik nap még itt van az ember, a másik nap meg szintén.

koszacica

koszacica

vendég

• fórumtag
  • 127 hozzászólás

vagy autóval?

Nézzük a jó oldalát; ha autóval jönnek, lesz ki levigyen minket ha defekt lenne - ami persze nem lesz :P

era

era

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.531 hozzászólás
:)
Hát, az csoda lenne, ha bringával tekernénk fel. Ugyan volt már rá példa, de azóta jócskán megöregedtem és elkényelmesedtem.

Lányok, nagyon büszke vagyok rátok. Csodálom a lelkesedésetek.

HAJRÁ!

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.939 hozzászólás

Képzeld Zsizsi, hozott nekem a Jézuska téli kesztyût :D Úgyhogy a másik maradhat egész nyugodtan rám amúgy is nagy volt.

Most akkor "kaptam" egy kesztyût!? :D

Végre sikerült felrakni a Pilisszentkereszt- obogókõ-Rám hegy- Pszentkereszt túránk képeit. (Zsizsi köszönet érte.)
http://picasaweb.google.com/paulovitsl

Grat Era! Ügyi vagy! ;)

ps.: meglehet, én is fenn leszek a HHH-n jan. 1-én. "Resssszkessetek!" :D

görögdinnye

görögdinnye

törzsvendég

• fórumtag
  • 629 hozzászólás
És ti bicajjal jöttök, vagy autóval? Mert ha bicajjal, nem tartatok velünk? Már hárman vagyunk: Kószacica, Ariadne meg szerénységem.
:toad:Az élet olyan tragikus, az egyik nap még itt van az ember, a másik nap meg szintén.

era

era

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.531 hozzászólás
Természetesen mi is ott leszünk Paullal. De csak bámészkodókként. :)

Végre sikerült felrakni a Pilisszentkereszt- obogókõ-Rám hegy- Pszentkereszt túránk képeit. (Zsizsi köszönet érte.)
http://picasaweb.google.com/paulovitsl

Kati.ca

Kati.ca

vendég

• fórumtag
  • 42 hozzászólás
Lányok, nagyon kemények vagytok! Röpködnek a mínuszok, ti meg úgy tervezitek a tekerést, mintha legalábbis 20 fok lenne és madárfütty az erdõben.
Nekem csak spinning szinten jut eszembe ilyenkor a tekerés :)
Szilveszterkor ismét a Bükk erdeiben fogok csatangolni, jó lesz az is!

TEKERÉSBEN ÉS HÁTSZÉLBEN GAZDAG, BOLDOG ÚJ ÉVET KÍVÁNOK MINDENKINEK!

görögdinnye

görögdinnye

törzsvendég

• fórumtag
  • 629 hozzászólás
Úgy tudom, hogy 13:00-kor kezdõdik a verseny, szerintem legalább egy fél órával elõtte fel kellene érni, különben szembe találjuk magunkat a versenyzõkkel! De jó, hogy te is jönnél!!! KIRÁLYSÁG!!!

koszacica

koszacica

vendég

• fórumtag
  • 127 hozzászólás
No lehet én is bevállalom. Nekem új cipõt hozott a jézuska - igaz nem téli, de szép :P -, úgyhogy azt föl kell avatni :D Hányra kéne felérni?

görögdinnye

görögdinnye

törzsvendég

• fórumtag
  • 629 hozzászólás
Akkor Ariadne! Gondold végig hol mikor talizzunk! Egy kis szenvedés a hidegben és egész évre le van zsírozva a tekerés!!!! Valaki még szurkolásnak álcázott jan. 1-ji bámészkodás lógás?? Kószacica???

görögdinnye

görögdinnye

törzsvendég

• fórumtag
  • 629 hozzászólás
Képzeld Zsizsi, hozott nekem a Jézuska téli kesztyût :D Úgyhogy a másik maradhat egész nyugodtan rám amúgy is nagy volt. A bicóm még most is itt áll defektesen, de jan. 1.re új embert, azaz új bicajt faragok ám belõle!!!

Ariadne

Ariadne

törzsvendég

• fórumtag
  • 303 hozzászólás

Figyelj Ariadene ! No para! Ezt mondtam a múltkor is Kószacicának, és lám kaptam két defektet :D EGyet se félj, max feltolod, lefelé meg lehoz a gép. Ha bevállalod mehetnénk együtt el teázunk míg a profik vért izzadnak. NOS???

Tetszik az ötlet, rendben. :)
"In mountain biking, there is no destination - just a bike, a rider, and a place to ride" (The Collective : Roam)

görögdinnye

görögdinnye

törzsvendég

• fórumtag
  • 629 hozzászólás
Figyelj Ariadene ! No para! Ezt mondtam a múltkor is Kószacicának, és lám kaptam két defektet :D EGyet se félj, max feltolod, lefelé meg lehoz a gép. Ha bevállalod mehetnénk együtt el teázunk míg a profik vért izzadnak. NOS???

Ariadne

Ariadne

törzsvendég

• fórumtag
  • 303 hozzászólás

Drága Ariadne!
Mi a baj azzal a jó kis cross géppel!? :) Görögdinnye a megmondhatója, fel lehet azzal tekerni a Kolossy-tér felõl is direktben, esõben, ködben! :D /mert hát ugye, egyforma gépünk volna/ Menni fog az! ;)

Lehetni lehet, csak nem szeretném, hogy jégszoborrá váljon mindenki a várakozásban, amíg felérek. :D Sajna párszor meg kell állnom pihenni, az biztos... :slimak:
Viccen kívül, gyengeségem folytán érzem az elõnyét annak az extra pár lefelé váltási lehetõségnek, amit a monti áttételei adnak. :)
"In mountain biking, there is no destination - just a bike, a rider, and a place to ride" (The Collective : Roam)

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.939 hozzászólás
Drága Ariadne!
Mi a baj azzal a jó kis cross géppel!? :) Görögdinnye a megmondhatója, fel lehet azzal tekerni a Kolossy-tér felõl is direktben, esõben, ködben! :D /mert hát ugye, egyforma gépünk volna/ Menni fog az! ;)

Ariadne

Ariadne

törzsvendég

• fórumtag
  • 303 hozzászólás

Ezt nem pesszimista hozzáállásnak hívják??? Egész évben hegyre fel, hegyrõl le...izé másnapos..? Ti nem is isztok csak vizet ugye ;) ? Ariadne, ha történetesen nem a HHH-n szilveszterznél, tekerjünk fel együtt, ha meg ott szilvesztereztek fent találkozunk :)

Oké. :) Mondjuk nagyon nem vagyok formában, 3 hónap kihagyás után tegnap ültem bringán újra, akkor is csak aszfaltoztam (Zugló - Budaörs retúr), szóval különösen felfelé elég gyenge a teljesítményem, pláne ha a montit nem tudom addigra rendberakni, és a cross-szal kell mennem...

Az eddig felfedezett leginkább extra light útvonal a HHH-ra a következõ: Folyondár uca - Remetehegyi út - Virágosnyereg - Guckleren szépen körbe fel, erre gondoltam esetleg. De holnap meglátogatom az én kis Specimmel a (bíííp) kerékpárüzletet, hátha meg tudják oldani az elsõ váltó gondomat, és akkor ha lassan is, de menni fog a dolog. :) És tudunk drukkolni a rockhopperes fitt és fürge kolléganõnek. :D

clio

clio

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.281 hozzászólás

Valaki, aki nem versenyez, tervezi, hogy megnézi a Buék Kupát? (Kószacica!!!????) Állítólag, amit az ember az év elsõ napján mûvel, azt fogja csinálni egész évben.....

Nálunk tervben van a versenylátogatás - nálam talán az indulás is, ha kellõen kevés lányzó nevez ;)

A kérdés az, hogy kiürül-e egyikõnk vérébõl annyira az alkohol, hogy legyen sofõr - Dunakeszin lesz a szilveszter és onnan azért nem tekernék be :)

Bicózás esetén egy fekete speci rockhopper reba-val az ismertetõjelem - meg az, hogy én leszek legzajosabb induló :D :D

Vigyázat! Nagyfeszültség! :D
evvagyokén

ParadicsomHáz & TermeszetesTanya
TÉGY!

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7.622 hozzászólás
Unikum annyira nem játszik, jéger inkább, no néha befigyel egy kis szilva is;)

Balu1

Balu1

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.726 hozzászólás

én is csak a gyógynövény "cefrét" kedvelem..

Unikum? :) ..netán dió barack, esetleg szilva? :D

Sohasem az a fontos mit hogy szoktak, mert az a múlt és a jelen.

Egy a lényeg: mi hogyan mûködhet még jól, még jobban mert az a jövõ !

A találmányok már csak ilyenek..

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7.622 hozzászólás
én is csak a gyógynövény "cefrét" kedvelem..