Jelentkezz be Regisztrálj

Bringás lányok márpedig vannak #3
Írta 2009. január 07. - 15:02

Írta 2009. január 07. - 12:18

Úgym két-klubos közösszervezés

http://www.hbse.hu/p....php?progid=948
http://www.eqtrekking.info/program.php
Bár a két helyen a táv nem egyezik, de attól még ugyanarról van szó

Vigyázat! Nagyfeszültség!
evvagyokén,
Írta 2009. január 07. - 02:22

Amúgy, a Rám-hegyi kiruccanás a mostani hétvégén részemrõl nem jön össze, de ugyanezen az útvonalon, következõ hétvégén szívesen csatlakozom. Gyógyszert viszek..!
Ez jól hangzik, veled tartanék!
(hátha nem jön semmi közbe :S)
"Milyen állat, aki bennem él?
Aki helyettem élvez, helyettem fél
Aki helyettem fázik, ha hideg a tél"
Írta 2009. január 07. - 00:25

Kedves Zed ez a múlt hétvégére volt érvényes ezért ha csak nincs túl sok fölös szabadidõd ne várj ránk mi ugyanis vasárnap már ismét a Duna túloldalán leszünk ha minden: összejön:papa:
Akkó má' értem :mybad: Ezek szerint nem halucináltam, amikor Zsizsi Vitóját véltem Szentkereszten vizualizálni! Még csörögtem is, de offlájn volt a kolléga.
Írta 2009. január 06. - 21:58

Pont ilyesmit gondoltam, csak Dömös - Rám-szakadék - Dobkõ - Rám-hegy - Dömös variációban. Szóval vagy csatlakozunk, vagy találkozunk félúton
De ne felejtsd el hozzátenni, hogy gyógyszerfüggõ vagy
Gyógyszerfüggõ!? Hehehe..!!! Nem annyira, hukk! mint aztatata gondónád kiscsákó..! :jabol:
Amúgy, a Rám-hegyi kiruccanás a mostani hétvégén részemrõl nem jön össze, de ugyanezen az útvonalon, következõ hétvégén szívesen csatlakozom. Gyógyszert viszek..!

Írta 2009. január 06. - 17:37

Kedves Zed ez a múlt hétvégére volt érvényes ezért ha csak nincs túl sok fölös szabadidõd ne várj ránk mi ugyanis vasárnap már ismét a Duna túloldalán leszünk ha minden: összejön:papa:Pont ilyesmit gondoltam, csak Dömös - Rám-szakadék - Dobkõ - Rám-hegy - Dömös variációban. Szóval vagy csatlakozunk, vagy találkozunk félúton
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!
Írta 2009. január 06. - 16:54

A pálesz meg, hja kérem, az "csak" orvosság szinten fogy nálam.

Írta 2009. január 03. - 08:48

3 válalkozóHelló Mindenki!
Felötlött egy kis pilisi gyalogtúra gondolata vasárnapra. Két vállalkozó már van!
Írta 2009. január 03. - 00:01

Felötlött egy kis pilisi gyalogtúra gondolata vasárnapra. Két vállalkozó már van!

A tervezett indulás Pilisszentkeresztrõl lenne, és az egyik fix pont a túrán a Rám-hegy lesz. /Közbe lehet - és a hidegben célszerû is - ejteni Dobogó-kõt, ahol lehet olvadni./

Holnap késõ délután, este még pontosítunk. (Azért akkor, mert én holnap egy-két hasonszõrûvel tekerek egy kicsit.)
Szóval, aki kedvet érez, hogy ledolgozza az ünnepek alatt felszedett bejgli-kalóriák egy részét, és mindezt jó hangulatban, jó társaságban tegye - Norbi is megmondta, a fogyás társaságban könnyebben megy

Üdv!
Írta 2009. január 02. - 23:32

A pálesz meg, hja kérem, az "csak" orvosság szinten fogy nálam.

Írta 2009. január 02. - 22:07

pálinkás oldaladról ismeretlen vagy számomra!
mondjuk a bicajtárolóm úgy néz ki, hogy egy jobb érzésû VPOP-s rohamot kapna :-)
~
holnap megyek vmit.
min fehérnépet rábeszélem egy gyalogos projektre.
Írta 2009. január 02. - 21:31

Húzzál dupla bundát és húzzál ki a hegyekbe!áh, vaz.
én mostanság a kaját/szeszt részesítettem elõnyben...
el vok tompulva kerékpárilag.

Amúgy olyan szilva páleszt kaptam..!!! Hujjujjujjujjúúújjjjj.....!!!!
Csak kevés van belõle! Valaki nagyon tudott! Ha összejön huta, akkor addig kibírom, hogy ne igyam meg és viszem.
Írta 2009. január 02. - 21:25

Holnapra - 8 -11 fokot mondott. Örülök ha a munkahelyig elvonszolom tagjaimat a jöv. héten. Az ilyen hideghez tényleg nagyon spéci cuccok kellenek.... Úgyhogy...nektek jó mulatást. Vigyetek jelzõ rakétát.... arra az esetre ha valaki odafagyna valahová.
Persze spéci pálesz:lol1:
A mai nap után úgy érzem, elkélne valami spéci térdmelegítõ is.
Írta 2009. január 02. - 21:17

én mostanság a kaját/szeszt részesítettem elõnyben...
el vok tompulva kerékpárilag.
Írta 2009. január 02. - 21:08

Írta 2009. január 02. - 20:52

Írta 2009. január 02. - 20:49

Írta 2009. január 02. - 17:43

Mondtam hát!

Korelnök lennél a csapatban, vagy mi a fene! Szóval, csak tekintettel vagyok rád.

Mama bringáját meg ne nyúzzad, jó lesz a tiéd is.
Írta 2009. január 02. - 17:35

Írta 2009. január 02. - 17:32

Találkozó az UVH budai oldala, reggel 10 óra. Igen, kímélõ útvonal lesz, hiszen egy "öreg ember" is lesz közöttünk!Merre mennétek a Piliben? Ugye valami kímélõ útvonal???