Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Bringás lányok márpedig vannak #3

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
4668 hozzászólás a témában

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6.068 hozzászólás
OK, Zsizsi mester, akkor hárman már vagyunk. Azt azért elõre bocsájtom, hogy többnyire "vakon" közlekedek, tudom, hogy honnan akarok hová eljutni, de sosincs konkrét útvonaltervem, és nem is ismerem a legjobb ösvényeket meg turista utat, de a fent nevezett helyeket érinteni fogom. Bár így egy láncra fûzve a Kõhegy-Lajos forrás- Prédikálószék- Vadállókõ útvonal még nem volt meg nekem, úgyhogy nem sértõdõm meg ha esetleg útközben más irányt javasoltok. Viszont van már térképem. :)
Idézet Ronintól a Túrák magyarországon címû topicból
Amíg van más aki idegeskedjen helyettem, tegye meg az !
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!

görögdinnye

görögdinnye

törzsvendég

• fórumtag
  • 629 hozzászólás
Különben szerintem nem is kell teljes talpmelegítõ, bõven elég a lábujjmelegítõ!!!
ÉN beszerzek kézmelegítõt is.. nekem az fagyott szana-széjjel....
:toad:Az élet olyan tragikus, az egyik nap még itt van az ember, a másik nap meg szintén.

görögdinnye

görögdinnye

törzsvendég

• fórumtag
  • 629 hozzászólás
Merre mennétek a Piliben? Ugye valami kímélõ útvonal??? :)
:toad:Az élet olyan tragikus, az egyik nap még itt van az ember, a másik nap meg szintén.

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.939 hozzászólás
Szombat, Pilisi tekerés? Hm..?

Ariadne

Ariadne

törzsvendég

• fórumtag
  • 303 hozzászólás
Görögdinnyének és mindenki másnak, aki felmerészkedett, max respect. :clap:

Részemrõl így :pisze: telt az év elsõ napja, munkával... De amikor kidugtam az orrom egy rövid idõre, akkor legszívesebben :door:, saccra mínusz tíz biztos volt, nem semmi. Nekem a lábujjaim szoktak lefagyni ilyenkor, szóval el is határoztam, hogy beszerzek olyan melegítõ talpbetétet, amirõl ódákat zengtetek. :) Hátha lesz még a hóból hétvégén odafenn...

No meg boldog új évet kívánok mindenkinek, remélem ebben az évben megismerhetlek titeket végre, számítógép közelsége nélkül és kétkerekûek társaságában. :)
"In mountain biking, there is no destination - just a bike, a rider, and a place to ride" (The Collective : Roam)

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.939 hozzászólás

:wtf:ühüm

ah, Te szegény! El kel vigyünk magunkal a Börzsönybe, ott nincsenek is meredek lejtõk! :D

Áh én csak tátottam a szám, és lefelé KÓSZACICA (imába foglalom a nevét) lehozott autóval egy darabig, de még így is úgy éreztem 1/4 órán át, ahogy haza értem, mintha forró drotok lennének a kezembe...

és, nem voltak? :D

Pedig olyan jót lehetett tekerni a HHH környékén! Visszafelé nagyot élvezkedtem. Tetszett a havas terepen tekerés.

görögdinnye

görögdinnye

törzsvendég

• fórumtag
  • 629 hozzászólás
Áh én csak tátottam a szám, és lefelé KÓSZACICA (imába foglalom a nevét) lehozott autóval egy darabig, de még így is úgy éreztem 1/4 órán át, ahogy haza értem, mintha forró drotok lennének a kezembe...

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6.068 hozzászólás

T is indultál:chin:
Amíg van más aki idegeskedjen helyettem, tegye meg az !
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!

görögdinnye

görögdinnye

törzsvendég

• fórumtag
  • 629 hozzászólás

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.939 hozzászólás
görögdinnye!
Az a sok para a mai lejtõzésedre vonatkozik!? :D

görögdinnye

görögdinnye

törzsvendég

• fórumtag
  • 629 hozzászólás
:spioch:Naggyon hideg van brrrr

Ronin

Ronin

törzsvendég

• fórumtag
  • 844 hozzászólás

Elsejére hózáport mond, juhéj! Gyönyörû hóesésben bringázni! Hopp, viszont akkor kell készíteni valami védõöltözetet hidegen hulló hó ellen.

És tényleg esik a hó!
Úgy látszik rossz fordításban olvastam az idõjárás elõrejelzést. :)

Balu1

Balu1

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.726 hozzászólás

itt Zuglóban esik valami nyálkás izé, és bár a hó az oké egy ideig, de esõben nem szívesen indulnék el..

Sz'tem odafönn is tudják, hogy holnap, vagyis jövõ év elsõ napján szép idõnek kell lenni.

Húhh görögdinnye, ezt jól kiszámoltad! :) Köszönjük

Kívánok én is Sok Boldog Újévet mindenkinek!

Sohasem az a fontos mit hogy szoktak, mert az a múlt és a jelen.

Egy a lényeg: mi hogyan mûködhet még jól, még jobban mert az a jövõ !

A találmányok már csak ilyenek..

görögdinnye

görögdinnye

törzsvendég

• fórumtag
  • 629 hozzászólás
Holnap 11:30 Kolossy tér! Én mindenképpen megyek, ha nem jöttök akkor lehet késõbb indulok. Ha nem jönnétek dolbjatok egy SMS-t, mert akkor késõbb indulok:gafa:
Mindenkinek kívánok:
12 hónap egészséget
52 hét szerencsét
365 nap nyugalmat
8760 óra szerelmet
525600 boldog percet

B.Ú.É.K.!

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7.622 hozzászólás
nyomás tekerni!

Ariadne

Ariadne

törzsvendég

• fórumtag
  • 303 hozzászólás

Szerintem elég 11:30-kor találkozni a Kolossy téren. Fél óra alatt még hóviharban is felérünk. Még akkor is fagyoskodhatunk bent a házban iszogatva :D egy óra hosszat a rajtig, de ha Kószacicával mindkettõtöknek a 11:00 szimpi akkor én is ott leszek. Én meg lefelé vagyok nagggyon lassú és majrézós, úgyhogy én azért bocs....(Felfelé jobban megy, ezt én se értem miért van így.)

Hajaj, mára azért már nem áll olyan jól a szénám menésileg... Egyrészt itt Zuglóban esik valami nyálkás izé, és bár a hó az oké egy ideig, de esõben nem szívesen indulnék el, igazi esõcuccom nincs. Másrészt kaptam tegnap munkát, pár napos határidõvel, hát, nem tudom, hogy tudok haladni vele, még ma meglátom. Ehh...
"In mountain biking, there is no destination - just a bike, a rider, and a place to ride" (The Collective : Roam)

Balu1

Balu1

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.726 hozzászólás

Én meg lefelé vagyok nagggyon lassú és majrézós, úgyhogy én azért bocs....(Felfelé jobban megy, ezt én se értem miért van így.)

Fõleg ha kicsit fagyos az út akkor érdemes óvatosabban "száguldani" lefelé.

Az sohasem baj ha mindíg éber benned a józan megfontoltság.
Persze nem a forraltbor után gondolom a józan-t. :D
Inkább az óvatosságot értem alatta. :)

Sohasem az a fontos mit hogy szoktak, mert az a múlt és a jelen.

Egy a lényeg: mi hogyan mûködhet még jól, még jobban mert az a jövõ !

A találmányok már csak ilyenek..

görögdinnye

görögdinnye

törzsvendég

• fórumtag
  • 629 hozzászólás
Szerintem elég 11:30-kor találkozni a Kolossy téren. Fél óra alatt még hóviharban is felérünk. Még akkor is fagyoskodhatunk bent a házban iszogatva :D egy óra hosszat a rajtig, de ha Kószacicával mindkettõtöknek a 11:00 szimpi akkor én is ott leszek. Én meg lefelé vagyok nagggyon lassú és majrézós, úgyhogy én azért bocs....(Felfelé jobban megy, ezt én se értem miért van így.)

Ronin

Ronin

törzsvendég

• fórumtag
  • 844 hozzászólás

No, akkor háromfõs lesz a különítmény? Szép látvány leszünk majd, szoborcsoportként odafagyva az aszfalthoz... :D

Elsejére hózáport mond, juhéj! Gyönyörû hóesésben bringázni! Hopp, viszont akkor kell készíteni valami védõöltözetet hidegen hulló hó ellen.

Én azt az infót kaptam, hogy egész héten nem lesz:snieg: , ellenben a padlófûtést nem árt majd bekapcsolni a HHH-n, nehogy a kedves szurkolók odafagyjanak a verseny útvonala mentén.

Ariadne

Ariadne

törzsvendég

• fórumtag
  • 303 hozzászólás

No lehet én is bevállalom. Nekem új cipõt hozott a jézuska - igaz nem téli, de szép :P -, úgyhogy azt föl kell avatni :D Hányra kéne felérni?

No, akkor háromfõs lesz a különítmény? Szép látvány leszünk majd, szoborcsoportként odafagyva az aszfalthoz... :D

Ezer éve nem voltam a HHH-n "direktben", legalább 11-kor preferálnám az indulást a Kolosy tértõl, vagy még hamarabb. Azér' kezdek kicsit parázni, elõreláthatólag hideg, csúszós és vizes élmény lesz... És elõre is sorry végtelen lassúságomért felfelé...