Idézet Ronintól a Túrák magyarországon címû topicból
:wtf:ühüm
és, nem voltak?Áh én csak tátottam a szám, és lefelé KÓSZACICA (imába foglalom a nevét) lehozott autóval egy darabig, de még így is úgy éreztem 1/4 órán át, ahogy haza értem, mintha forró drotok lennének a kezembe...
T is indultál:chin::wtf:ühüm
Elsejére hózáport mond, juhéj! Gyönyörû hóesésben bringázni! Hopp, viszont akkor kell készíteni valami védõöltözetet hidegen hulló hó ellen.
Sz'tem odafönn is tudják, hogy holnap, vagyis jövõ év elsõ napján szép idõnek kell lenni.itt Zuglóban esik valami nyálkás izé, és bár a hó az oké egy ideig, de esõben nem szívesen indulnék el..
Sohasem az a fontos mit hogy szoktak, mert az a múlt és a jelen.
Egy a lényeg: mi hogyan mûködhet még jól, még jobban mert az a jövõ !
A találmányok már csak ilyenek..
Szerintem elég 11:30-kor találkozni a Kolossy téren. Fél óra alatt még hóviharban is felérünk. Még akkor is fagyoskodhatunk bent a házban iszogatva
egy óra hosszat a rajtig, de ha Kószacicával mindkettõtöknek a 11:00 szimpi akkor én is ott leszek. Én meg lefelé vagyok nagggyon lassú és majrézós, úgyhogy én azért bocs....(Felfelé jobban megy, ezt én se értem miért van így.)
Fõleg ha kicsit fagyos az út akkor érdemes óvatosabban "száguldani" lefelé.Én meg lefelé vagyok nagggyon lassú és majrézós, úgyhogy én azért bocs....(Felfelé jobban megy, ezt én se értem miért van így.)
Sohasem az a fontos mit hogy szoktak, mert az a múlt és a jelen.
Egy a lényeg: mi hogyan mûködhet még jól, még jobban mert az a jövõ !
A találmányok már csak ilyenek..
No, akkor háromfõs lesz a különítmény? Szép látvány leszünk majd, szoborcsoportként odafagyva az aszfalthoz...
Elsejére hózáport mond, juhéj! Gyönyörû hóesésben bringázni! Hopp, viszont akkor kell készíteni valami védõöltözetet hidegen hulló hó ellen.
No lehet én is bevállalom. Nekem új cipõt hozott a jézuska - igaz nem téli, de szép
-, úgyhogy azt föl kell avatni
Hányra kéne felérni?