hûûû engem érdekelne a dolog, de pont aznap vizsgázom
estleg máskor is lesz ilyen?
hûûû engem érdekelne a dolog, de pont aznap vizsgázom
estleg máskor is lesz ilyen?
Szia Engem érdekel, csak nem tom, hogy menniybe kerül. Te Bp-i vagy?
Siiiimán. Nézzé má' fel kiccsákó!
PARAFEREE.HU # bakancsos és kerékpáros túrák
a szilveszteri mókarácián készült képekbõl egy kis csemegét készítettem...
azt hiszem a fõhöseink sem bánják, ha itt is közkincsé teszem...
http://picasaweb.goo...639774158986082
enjoy...
Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_
Szerinted lehet a gringókkal viccelni?azt hiszem a fõhöseink sem bánják, ha itt is közkincsé teszem...
"Milyen állat, aki bennem él?
Aki helyettem élvez, helyettem fél
Aki helyettem fázik, ha hideg a tél"
Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_
PARAFEREE.HU # bakancsos és kerékpáros túrák
"Milyen állat, aki bennem él?
Aki helyettem élvez, helyettem fél
Aki helyettem fázik, ha hideg a tél"
egyébként a rám szakadéki létrázás is megoldható kutyával...A Rám-hegyi kiruccanásra gondoltam. Csak mert nekem a a Rámról mindig a Rámszakadák jut eszembe - ahol létra van...állítólag...
koszacica! Erre gondoltál?Zsizsi: az alább leírt útvonal mennyire járható kutyával - gondolok itt holmi létrákra...
Mert ebben nincsenek létrák - bár a Rám-hegyre sem vezet jelzett túrista útvonal - könnyen járható.Helló Mindenki!
Felötlött egy kis pilisi gyalogtúra gondolata vasárnapra. Két vállalkozó már van!
A tervezett indulás Pilisszentkeresztrõl lenne, és az egyik fix pont a túrán a Rám-hegy lesz. /Közbe lehet - és a hidegben célszerû is - ejteni Dobogó-kõt, ahol lehet olvadni./
Holnap késõ délután, este még pontosítunk. (Azért akkor, mert én holnap egy-két hasonszõrûvel tekerek egy kicsit.)
Szóval, aki kedvet érez, hogy ledolgozza az ünnepek alatt felszedett bejgli-kalóriák egy részét, és mindezt jó hangulatban, jó társaságban tegye - Norbi is megmondta, a fogyás társaságban könnyebben megy- az ne hezitáljon! Bakancsot fel!
Üdv!