Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Bringás lányok márpedig vannak #3

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
4668 hozzászólás a témában

marton

marton

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.688 hozzászólás
Kérdezném, hogy az oktató ilyenkor mit csinált ? Miért nem avatkozott közbe ?
Vagy neki már megvolt a vizsgája ? Hûûha !!
Marci

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7.001 hozzászólás
hát elég bizonytalanul sikeredett már az indulás is, olyan tipikus részeges-videónak tûnt, csak épp a részeg helyén egy bazi'nagy helikopáter lebeget... de egy kicsit hátra tántorodott... majd leült... majd megint neki indult ismét... hogy aztán megújjult erõvel nekiszaladjon a...a... fáknak??? :-/

egyébként szép volt...
:)

PARAFEREE.HU # bakancsos és kerékpáros túrák

Zed

Zed

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.693 hozzászólás

:D egy kérdés foglamazódott megt bennem a filmet látva: mi volt a terv??

Sövénnyírás? ;)
Pedig milyen gyönyörû volt...
Ausztria, Kenguruk földje!

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6.068 hozzászólás
:lol1: Ez már Görögdinnye volt?:chin::D
Amíg van más aki idegeskedjen helyettem, tegye meg az !
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7.001 hozzászólás
:D egy kérdés foglamazódott megt bennem a filmet látva: mi volt a terv??

PARAFEREE.HU # bakancsos és kerékpáros túrák

Zed

Zed

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.693 hozzászólás
OK, kezdjük az oktatást. Én vezetem az elméletet, Zsizsi majd átveszi a gyakorlati résznél. Forgószárnyú repülõgépekkel kezdünk. Elsõ lecke:
- felszállás, lebegés és alap manõverek Mi-2-vel.
- lassú haladás kis magasságban
- fasorban repülés
- "leszállás"
Oktatófilmet is mellékelek:

Ausztria, Kenguruk földje!

görögdinnye

görögdinnye

törzsvendég

• fórumtag
  • 629 hozzászólás
A Cavintonnak szólt a válasz (úgyhogy nehogy nekem itt megsértõdjön Zsiszi vagy más)...egyébként tényleg nem ártana valamit szednem, mert ebben az inger és oxigén szegény környezetben az agyhalál, mint Domoklész kardja lebeg felettem,már arra se emlékszem mikor kaptam utojára fizetést. De repülõgépet vezetni most már csakazértis megtanulok- aztán jöjjön aminek jönnie kell
:toad:Az élet olyan tragikus, az egyik nap még itt van az ember, a másik nap meg szintén.

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás
Pedig pont ENGEM öszekeverni, ráadásul pont a zsizsivel, mekkora sértés már! :D De hogy melyikünknek, az még nem teljesen világos. :chin:

Amúgy szerintem nem találkoztunk, de nem minden buliról vannak tiszta emlékképeim. :)
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

görögdinnye

görögdinnye

törzsvendég

• fórumtag
  • 629 hozzászólás
Nem vagyok amnéziás, de milyen kesztyû :D Találkoztunk mi már valahol??
Repülõgépet vezetni sitty-sutty megtanulok nem gond, mikorra kell- ezen ne múljon (igazi adrenalin növelõ kiruccanás lesz) Fraddy Krüger:spider:
:toad:Az élet olyan tragikus, az egyik nap még itt van az ember, a másik nap meg szintén.

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.939 hozzászólás
görögdinnyének Cavintont! :D
Nálam a kesztyûje, amire azt mondta, hogy nem kell Neki, de azért még õrzöm. Hátha...

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás

Most úgy õszintén apafej...eztetet Te megérdemled!? :D

Meg há'! :D

És ugye lehetek a Mitfahrer? -jótett helyébe jót várj alapon (ha még emléXel nálad a kesztyûm)

Aztán repülõt tudsz-e vezeteni, avagy kevéssé? (az a baj, hogy ebbõl a szempontból zsizsi még kvalifikálna is...:D) Kesztyûd nincs nálam, de szívesen adok egyet, úgyis van ezernyi. Mindig elhagyom õket, majd újakat veszek, majd mind elõkerül - egyszerre, ahogy kell. :)
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).

görögdinnye

görögdinnye

törzsvendég

• fórumtag
  • 629 hozzászólás
És ugye lehetek a Mitfahrer? -jótett helyébe jót várj alapon (ha még emléXel nálad a kesztyûm)

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.939 hozzászólás
Azé mobilt vigyé, aztán, ha már nagyon unod, szóljál.
Érted megyünk! :D

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.857 hozzászólás

Most megy a csigatévén a Számkivetett.
Lehet olyanra kirándulásra megy és akkor nyugtunk lesz egy darabig.:)

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.939 hozzászólás

Én sajnos nem tudok menni, de ahol leszek, oda nem is kell téli bringáscucc. Sebaj, majd gondolok rátok a tengerpartról. ;)

görögdinnye

görögdinnye

törzsvendég

• fórumtag
  • 629 hozzászólás
Vigyetek engem is magammal ELEFÁNTNAK oda, ahol sajnálatos módon nem kell téli cucc :D Ha nagy leszek meghálálom

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás
Én sajnos nem tudok menni, de ahol leszek, oda nem is kell téli bringáscucc. Sebaj, majd gondolok rátok a tengerpartról. ;)

görögdinnye

görögdinnye

törzsvendég

• fórumtag
  • 629 hozzászólás
Ez rettentesen hangzik, biztosan nagyon fogsz szenvedni :) Téli cuccok híján, nincs értelme téli bringázást bevállalni (pedig a szállást én javasoltam, szóval csuklok, ha szidjátok), remélem idén még lesz ilyen bmft megmozdulás, amire már nem kell téli cucc :)

Kati.ca

Kati.ca

vendég

• fórumtag
  • 42 hozzászólás
A barlangos spinning, meg a fórumtalálkozó is érdekelne, de sajnos egyiken sem tudok ott lenni :( mert Indiában és Nepálban leszek akkor :)

_Alex_

_Alex_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.086 hozzászólás
Fórumtali lesz február 13-15-én a répáshutai kulcsosházban.
Bringás lányoknak a megjelenés kötelezõ! ;)
A program a szokásos: közös eszem-iszom, bringázás, dumálás, meg ami még jólesik. :)
Részletek itt.

Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_