Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

Bringás lányok márpedig vannak #3
Indította
zOrg
, 2005. december 01. 10:53
Írta 2009. január 12. - 16:46

Kérdezném, hogy az oktató ilyenkor mit csinált ? Miért nem avatkozott közbe ?
Vagy neki már megvolt a vizsgája ? Hûûha !!
Vagy neki már megvolt a vizsgája ? Hûûha !!
Marci
Írta 2009. január 12. - 16:22

hát elég bizonytalanul sikeredett már az indulás is, olyan tipikus részeges-videónak tûnt, csak épp a részeg helyén egy bazi'nagy helikopáter lebeget... de egy kicsit hátra tántorodott... majd leült... majd megint neki indult ismét... hogy aztán megújjult erõvel nekiszaladjon a...a... fáknak??? :-/
egyébként szép volt...
egyébként szép volt...

PARAFEREE.HU # bakancsos és kerékpáros túrák
Írta 2009. január 12. - 15:05

egy kérdés foglamazódott megt bennem a filmet látva: mi volt a terv??
Sövénnyírás?

Pedig milyen gyönyörû volt...
Ausztria, Kenguruk földje!
Írta 2009. január 12. - 14:59

:lol1: Ez már Görögdinnye volt?:chin:

Amíg van más aki idegeskedjen helyettem, tegye meg az !
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!
Írta 2009. január 12. - 14:59

PARAFEREE.HU # bakancsos és kerékpáros túrák
Írta 2009. január 12. - 14:49

OK, kezdjük az oktatást. Én vezetem az elméletet, Zsizsi majd átveszi a gyakorlati résznél. Forgószárnyú repülõgépekkel kezdünk. Elsõ lecke:
- felszállás, lebegés és alap manõverek Mi-2-vel.
- lassú haladás kis magasságban
- fasorban repülés
- "leszállás"
Oktatófilmet is mellékelek:
- felszállás, lebegés és alap manõverek Mi-2-vel.
- lassú haladás kis magasságban
- fasorban repülés
- "leszállás"
Oktatófilmet is mellékelek:
Ausztria, Kenguruk földje!
Írta 2009. január 12. - 14:25

A Cavintonnak szólt a válasz (úgyhogy nehogy nekem itt megsértõdjön Zsiszi vagy más)...egyébként tényleg nem ártana valamit szednem, mert ebben az inger és oxigén szegény környezetben az agyhalál, mint Domoklész kardja lebeg felettem,már arra se emlékszem mikor kaptam utojára fizetést. De repülõgépet vezetni most már csakazértis megtanulok- aztán jöjjön aminek jönnie kell
:toad:Az élet olyan tragikus, az egyik nap még itt van az ember, a másik nap meg szintén.
Írta 2009. január 12. - 13:59

Pedig pont ENGEM öszekeverni, ráadásul pont a zsizsivel, mekkora sértés már!
De hogy melyikünknek, az még nem teljesen világos. :chin:
Amúgy szerintem nem találkoztunk, de nem minden buliról vannak tiszta emlékképeim.

Amúgy szerintem nem találkoztunk, de nem minden buliról vannak tiszta emlékképeim.

With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás

Írta 2009. január 12. - 13:06

Nem vagyok amnéziás, de milyen kesztyû
Találkoztunk mi már valahol??
Repülõgépet vezetni sitty-sutty megtanulok nem gond, mikorra kell- ezen ne múljon (igazi adrenalin növelõ kiruccanás lesz) Fraddy Krüger:spider:

Repülõgépet vezetni sitty-sutty megtanulok nem gond, mikorra kell- ezen ne múljon (igazi adrenalin növelõ kiruccanás lesz) Fraddy Krüger:spider:
:toad:Az élet olyan tragikus, az egyik nap még itt van az ember, a másik nap meg szintén.
Írta 2009. január 12. - 12:55

görögdinnyének Cavintont! 
Nálam a kesztyûje, amire azt mondta, hogy nem kell Neki, de azért még õrzöm. Hátha...

Nálam a kesztyûje, amire azt mondta, hogy nem kell Neki, de azért még õrzöm. Hátha...
Írta 2009. január 12. - 12:10

Most úgy õszintén apafej...eztetet Te megérdemled!?
Meg há'!

És ugye lehetek a Mitfahrer? -jótett helyébe jót várj alapon (ha még emléXel nálad a kesztyûm)
Aztán repülõt tudsz-e vezeteni, avagy kevéssé? (az a baj, hogy ebbõl a szempontból zsizsi még kvalifikálna is...

With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).

Írta 2009. január 12. - 10:21

És ugye lehetek a Mitfahrer? -jótett helyébe jót várj alapon (ha még emléXel nálad a kesztyûm)
Írta 2009. január 11. - 22:41

Írta 2009. január 11. - 21:22

Most úgy õszintén apafej...eztetet Te megérdemled!?
Most megy a csigatévén a Számkivetett.
Lehet olyanra kirándulásra megy és akkor nyugtunk lesz egy darabig.

Írta 2009. január 11. - 21:04

Most úgy õszintén apafej...eztetet Te megérdemled!?Én sajnos nem tudok menni, de ahol leszek, oda nem is kell téli bringáscucc. Sebaj, majd gondolok rátok a tengerpartról.

Írta 2009. január 11. - 19:00

Vigyetek engem is magammal ELEFÁNTNAK oda, ahol sajnálatos módon nem kell téli cucc
Ha nagy leszek meghálálom

Írta 2009. január 11. - 18:56

Én sajnos nem tudok menni, de ahol leszek, oda nem is kell téli bringáscucc. Sebaj, majd gondolok rátok a tengerpartról.

Írta 2009. január 11. - 18:53

Ez rettentesen hangzik, biztosan nagyon fogsz szenvedni
Téli cuccok híján, nincs értelme téli bringázást bevállalni (pedig a szállást én javasoltam, szóval csuklok, ha szidjátok), remélem idén még lesz ilyen bmft megmozdulás, amire már nem kell téli cucc

Írta 2009. január 11. - 17:48

A barlangos spinning, meg a fórumtalálkozó is érdekelne, de sajnos egyiken sem tudok ott lenni
mert Indiában és Nepálban leszek akkor

Írta 2009. január 11. - 15:52

Fórumtali lesz február 13-15-én a répáshutai kulcsosházban.
Bringás lányoknak a megjelenés kötelezõ!
A program a szokásos: közös eszem-iszom, bringázás, dumálás, meg ami még jólesik.
Részletek itt.
Bringás lányoknak a megjelenés kötelezõ!

A program a szokásos: közös eszem-iszom, bringázás, dumálás, meg ami még jólesik.

Részletek itt.
Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_