Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Bringás lányok márpedig vannak #3

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
4668 hozzászólás a témában

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
Era, nem linkelted be, hogy melyikre gondoltál. A lánc azonban nem véletlenül van ott! Gyanakszom mely képek közül választhattál ki egyet, nost az ott nem vízszintes, hanem függõleges!!! A fényképezés olykor csalóka játékokat ûz velünk!
Kérlek SEGÍTSETEK!!! Ellopták Giant Anthem 1 (2008-as) 18 colos bringámat. Fekete/bronz színben - ebbõl csak ez az egy volt MO-on! Ez a bringa volt az: http://bikemag.hu/teszt/giant-anthem-1 Ha láttok ilyet apróban, légyszi szóljatok! Megtalálónak jutalom.

Zed

Zed

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.693 hozzászólás

Tényleg: hóban jó a sárgumi?

Porhóban minél ballonosabb annál jobb, friss, ropogós letaposotton szinte mindegy, ami meg már megolvadt, vizes, na oda jó a sárgumi.

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.272 hozzászólás

Sielássel nekem is ez a bajom - sajnos bõven elég (sok is) két technikai sport (bringa / hegymászás), nem bír el a kassza egy harmadikat is...

és egyébként is öreg Ferjáncz +mondta hogy a "sielés veszélyes, se gáz, se fék, se kormány " :)
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás
Nem voltál még igazi szélben, ugye? :) Ezért. :D 150 km/h és nagyon, de nagyon hálás leszel egy láncért.

Charon - szerintem azért nem, mert nem elég ballonos. Sosem próbáltam még, DE - nyáron a sárgumi extraprecíz kanyarodást és manõverezést kíván, nem lehet vele mindent csak úgy telibeverni. A hó alatt meg sok meglepi lehet.

Téli Mátra tényleg nagyon jó. Sielássel nekem is ez a bajom - sajnos bõven elég (sok is) két technikai sport (bringa / hegymászás), nem bír el a kassza egy harmadikat is...
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

era

era

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.531 hozzászólás
Zed: Köszönöm. :)

Lensver: Nagyonszép helyen voltatok. Szerencsétek volt az idõvel is!
Ezt a képet viszont nem értem, minek lánc a vízszintes úton?

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég

Van olyan is, hogy a megolvadt, visszafagyott régi hóra ráesik az új, és elég meglepõ lehet.... ..hacsak nincs szögesed.

Na ez az amit nagyon gyorsan és fájdalmasan saját kárán tanul meg az ember. Ezért nem merek olyan helyre menni télen, ahol nem ismerek minden falevelet a hó alatt...Feltöltött kép

Tényleg: hóban jó a sárgumi?

Zed

Zed

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.693 hozzászólás
Era, a szöges gumma addig jó, míg terepen vagy. Aszfalton kegyetlenül zörög - mintha fenthagytad volna a hóláncot az autón - és a tapadása is a nulla felé tendál, úgyhogy kanyarodni csak óvatosan lehet vele, fékezéskor is figyelni kell. Emellett folyamatosan hagyja el a szögeket, és ami benne marad, az is nagyon gyorsan kopik. Úgyhogy szöges gumma csak úgy, hogy autóval kimész a vadon széléig. Igaz a Schwalbének van egy õsrégi szögese, aminek csak az oldalmintázatában van szög, így egyenes haladáskor és lassú kanyarban nem ér le, de annak elég kaki a mintája. Azt hiszem az a Snow Stud. Van nagyon jó mintás full szöges, az Ice Spiker, de az csak jégre-hóra.
Amúgy hóban semmit nem számít a szöges, csak jégen ér valamit, ott viszont elég hatásos. Van olyan is, hogy a megolvadt, visszafagyott régi hóra ráesik az új, és elég meglepõ lehet.... ..hacsak nincs szögesed.

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
Téli Mátra TT minden télen alap. :-)

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
A hétvégén a lengyel Tátrában jártunk: http://kep.tar.hu/natx/50382397?o=0#2

8 kilcsi alatt megtett szint 1045m volt meg hasonlók. A Sasok útjából másztunk meg egy darabot, valami hihetetlen és meghatározó élmény volt!!!

Téli Mátra TT-ben szerintem benne lennék. Sieléshez meg nincs elég pénzem. :( Marad a cangázás télen, meg a szöges gumma.
Kérlek SEGÍTSETEK!!! Ellopták Giant Anthem 1 (2008-as) 18 colos bringámat. Fekete/bronz színben - ebbõl csak ez az egy volt MO-on! Ez a bringa volt az: http://bikemag.hu/teszt/giant-anthem-1 Ha láttok ilyet apróban, légyszi szóljatok! Megtalálónak jutalom.

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás

Kircsi 5let a mászás, de szerdán spinning.. Hétvégén lenne csak jó nekem. Vki jön velem spinningre??:D :D

Na az engem télen érdekelne majd - azaz nagyon hamarosan, mert lámpával nem tutkó edzeni. Most még határeet van, kimegyek simán. De a görgõ baromi unalmas, tehát ki kell majd találni valamit. Sokba kerül? :)
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég

leesik a hó idén is ott leszek a mátrában ;-)

Egy pillanatra azt hittem, hogy már van hóa Mátrában :-/

era

era

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.531 hozzászólás

Tudtátok, hogy a Száguldó Virágok immár nemzetközivé lett? Ezt a szingapúri példányt Indiában lõttem:[/IMG]

Szia Pixel. Nagyon csinos a lány, a bicaj is tetszik. :D
Megjöttetek már? Mikor lesz beszámoló?

clio

clio

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.281 hozzászólás

Mindenki: megmozdulni, ha lenne kedvetek, egy kis síelés topik beinduláson lenne!
Ha össze tudnánk röffenni páran, síelhetnénk egy jót valahol?

Hajrááá. Van már topik?

Vigyázat! Nagyfeszültség! :D
evvagyokén

ParadicsomHáz & TermeszetesTanya
TÉGY!

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7.001 hozzászólás
Hölgyeim és Uraim!
AKkor most már hivatalosan is meghírdetem most vasárnapra az õszi/téli szezon elsõ MÁTRA túráját. Útvonal terv Galyatetõ és a Szén-patak érintésével Gyöngyös vagy Mátrafüred kiindulási és érkezési pontokkal.

Start 10:00h

Jelentkezni csak folyvást és folyvást...

Tyito: ha leesik a hó idén is ott leszek a mátrában ;-) (tavaly is voltunk Alex és KeX társaságával...)

PARAFEREE.HU # bakancsos és kerékpáros túrák

era

era

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.531 hozzászólás
Szöges gumi?
Ne máár. Szabálytalan elõnyhöz jutsz így.

Egyébként az a szöges gumi hogy mûködik?
Gombnyomásra kidugja a karmait, mint a macska? Vagy az aszfaltnál lecserélitek a külsõt?
Lehet ezzel aszfalton menni?

Srácok, a vasárnapi 24 ökrös hegyi túra tök jól sikerült. Nagyon jól éreztem veletek magam. Az útvonal nagyon szép volt, jó sok single track-kel, (sajnos nem mindig a jó/gurulós irányból). Nem mentünk 50 kilcsit, de annyi szint volt benne, hogy belepusztultam. Mikor hazaértünk megint a 100 éves nagymama szerepét alakítottam.
Örülök, hogy együtt bringáztunk Skiri, Trifó, Warpig (Marci), Gergõ!

Tyito

Tyito

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.067 hozzászólás
Ors: igen! természetesen Reád gondoltam!

Mindenki: megmozdulni, ha lenne kedvetek, egy kis síelés topik beinduláson lenne!
Ha össze tudnánk röffenni páran, síelhetnénk egy jót valahol?

...... vagy a BMFT talit szervezzünk? keróval a sípályán?.....

Mátrás, régi, téli túra emlékére?

Már 2pár szöges gumim van!! :)

Üdv.: tyito a nem hegylakó! Peace ;)

ors

ors

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.533 hozzászólás

Orsi: szeretném kívánni, hogy Névnapod alkalmából a hosszú életed minden napja örömteli és vidám legyen!

Révi: köszönöm a linket! Errõl az egyoldalas kerékfelfüggesztésûrõl írtak egy német újságban... Jugóban néztem Marionál! Kicsit húzós az ára (1600 Eur)
Majd kitalálódás...

Kedves Tyito, ha rám gondoltál köszönöm :openarms:

:love1:

kahlesz

kahlesz

törzsvendég

• fórumtag
  • 369 hozzászólás
Keiko: Én benne lennék a falmászásban szerdánként, de totál nem értek hozzá. Nincs cipõm sem. Viszont van kocsim. Én kb hét után érek rá meló után.
Ráadásul haverom is a minap felhívott, hogy nem mászunk e valahol falat, mert jön valami külfödni kollegája akit pesztrálni kéne. Szóvallehet,hogy többen is lennénk.

spinner

spinner

vendég

• fórumtag
  • 87 hozzászólás
Üdv Pixel!!!!!:)
Spinner :slonko:

pixel

pixel

törzsvendég

• fórumtag
  • 250 hozzászólás