Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Bringás lányok márpedig vannak #3

- - - - -

• Please log in to reply
4668 replies to this topic

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5,944 posts
Era, pedig de!!! :)
Ennyit számít a perspektíva.
Kérlek SEGÍTSETEK!!! Ellopták Giant Anthem 1 (2008-as) 18 colos bringámat. Fekete/bronz színben - ebbõl csak ez az egy volt MO-on! Ez a bringa volt az: http://bikemag.hu/teszt/giant-anthem-1 Ha láttok ilyet apróban, légyszi szóljatok! Megtalálónak jutalom.

era

era

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,531 posts

Era, hát igen, az nem egy vizszintes szakasz ám! Bármennyire is látszik. Sõt ez a szakasz ez a szakasz:

http://img.tar.hu/na...mg/26443266.jpg

Nati, ne hülyéskedj, hogy a két kép ugyanazt a falat mutatja, az elõzõ az tök vízszintesnek néz ki. :)

Pixel, feltétlen ott leszünk az elõadáson.

szammer

szammer

törzsvendég

• fórumtag
  • 878 posts

dzsuvában is megyünk? mert sajna van rá sansz... obsi stipistopi másik hely! (ha szammer nem tud jönni máshogy akkor jövök vele vonattal!)

köszi miki az együttérzést.
nekem mindegy mivel megyünk, nem olyan nagy a pest-gyöngyös táv vonattal sem.
ha esik éjszaka v. reggel akkor tutkó nem megyek.
szam

clio

clio

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,281 posts

utazás: Nálam +2 fõ fér el paripával (szétszerelésre készülni)

VAn egy kölcsön bringaszállítóm. Most már lámpástúl ;). Akkor talán befér 4 bringa 4 ember is.

Vigyázat! Nagyfeszültség! :D
evvagyokén

ParadicsomHáz & TermeszetesTanya
TÉGY!

obsidian

obsidian

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,038 posts
dzsuvában is megyünk? mert sajna van rá sansz... obsi stipistopi másik hely! (ha szammer nem tud jönni máshogy akkor jövök vele vonattal!)
When the day is through, all I want to do is slow down...

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7,001 posts
Alex, Skiri, Obsi, Szammer és akit még érdekel:
Mátra Paratúr(h)a
2006.10.29. VASÁRNAP
kerékpárral indulás Gyöngyös-Vasútállomás, 10:00h
utazás: Nálam +2 fõ fér el paripával (szétszerelésre készülni) Skiri már bejelntkezett, vonattal keletibõl 7:15h-érkezés egy átszállással 9:40h
túra útvonal terv: Gyöngyös-Mátrafüred-Görgõbükki út-Galyatetõ-Szénpatak vgy-Gyöngyös

PARAFEREE.HU # bakancsos és kerékpáros túrák

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5,944 posts
Era, hát igen, az nem egy vizszintes szakasz ám! Bármennyire is látszik. Sõt ez a szakasz ez a szakasz:

http://img.tar.hu/na...mg/26443266.jpg
Kérlek SEGÍTSETEK!!! Ellopták Giant Anthem 1 (2008-as) 18 colos bringámat. Fekete/bronz színben - ebbõl csak ez az egy volt MO-on! Ez a bringa volt az: http://bikemag.hu/teszt/giant-anthem-1 Ha láttok ilyet apróban, légyszi szóljatok! Megtalálónak jutalom.

Keiko

Keiko

törzsvendég

• fórumtag
  • 419 posts
Sziasztok Mindenki!
Akkor úgy néz ki, többeket is érdekelne a mászás!
Részletek itt http://www.falmaszas.hu/frame.htm KLÉBIT nézzétek. 1000 Ft / alk, ez több óra mászás, hétköznap azt hiszem 18-22ig, hétvégén 16-19-ig. Beülõt adnak, mászócipõ nem feltétlen kell elõször, mert aki még nemigen mászott, nem biztos,hogy akarja majd csinálni és akkor meg minek beruházni :) A lényeg: kényelmes naci, vékony sima talpú cipellõ és izzadós tenyerûeknek túraboltból magnéziumkocka, vagy gyógyszertárból magnézium por. Örülnék, ha összejönne és akkor legalább heti egyszer mindig mennénk páran, mindig jönne, aki ráér.
Szóval mondjuk jövõ héten tehetnénk egy próbát akár vasárnap 16-tól!
Leényzóknak külön szólok, hogy gyertek, mert nem akarok egyedüli lány lenni :D Lensver, neked külön szólok, mert már ezerszer láttalak mindenhol és még egyszer sem sikerült bemutatkoznunk ;)

pixel

pixel

törzsvendég

• fórumtag
  • 250 posts

Igaz, erre a képre gondoltam: http://kep.tar.hu/na...2397/26443252#2

Pixel megnéztem a képeket, mikor jön a beszámoló?

Valamikor tartanánk vetítést (vannak videók is már tavalyról - jobb később mint soha). Ha megvan a hely/idő, szólok.

era

era

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,531 posts

Era, nem linkelted be, hogy melyikre gondoltál. A lánc azonban nem véletlenül van ott! Gyanakszom mely képek közül választhattál ki egyet, nost az ott nem vízszintes, hanem függõleges!!! A fényképezés olykor csalóka játékokat ûz velünk!

Igaz, erre a képre gondoltam: http://kep.tar.hu/na...2397/26443252#2

Pixel megnéztem a képeket, mikor jön a beszámoló?

obsidian

obsidian

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,038 posts
odautazás engem is érdekel! :)
When the day is through, all I want to do is slow down...

szammer

szammer

törzsvendég

• fórumtag
  • 878 posts

Hölgyeim és Uraim!
AKkor most már hivatalosan is meghírdetem most vasárnapra az õszi/téli szezon elsõ MÁTRA túráját. Útvonal terv Galyatetõ és a Szén-patak érintésével Gyöngyös vagy Mátrafüred kiindulási és érkezési pontokkal.

Start 10:00h

Jelentkezni csak folyvást és folyvást...

Tyito: ha leesik a hó idén is ott leszek a mátrában ;-) (tavaly is voltunk Alex és KeX társaságával...)

engem érdekel a dolog!! honnan indultok? gyöngyösre vonat? idõjárás milyen lesz?
szammer

trifo

trifo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,175 posts
A vasárnapi 24 ökrös hegyi túra tényleg issssssteni volt, már nem is emlékszem mikor tekertem utoljára ennyire nagyszerût! Mellesleg megjegyzem, hogy a Moszkva térrõl Csillaghegyig csaknem egy órába tellett az út, annyira szét voltam hullva a végére. Na meg extázisban voltam tõle még másnap is.

Hétfõn egy ismerõssel voltam aszflaton tekerni, Párkányban sörözni, meg ilyenek. No, Kóspallagon szépen elszakadt a láncom, úgyhogy Szobig kellett rollerezni, hogy kerüljön egy srác, aki épp bringát szerelt. Volt neki egy franciakulcsa, egy csavarhúzója és egy kalapácsa. Nem az a kifejezett precíziós láncbontó szerszám, de bevállt. Azért volt bosszantó, mert épp mostanában akartam venni láncbontós marokszerszámot a régi helyett. Na, most megvettem.

Párkány fõtere nagyon jól néz ki. A sör is jó. A knédli is.

--Trifo

_Alex_

_Alex_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,086 posts
Gyönyörû képek, gratula!

Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_

pixel

pixel

törzsvendég

• fórumtag
  • 250 posts

A déhátelós fullyt tologató izmos lábú bácsik a katonák?
Télleg csinos a lányzó. Pix, szerintem te jövõre szingapúrba mész bringázni ;)

A helyzet az, hogy télleg vannak ilyen irányú távlati tervek :-) A szingapúri lányok nem kicsit varázsoltak el minket. Ha 30 felett (!) így néznek ki, milyenek lehetnek a húszévesek? :-)

A katonák duplavállas borzalomtelós gépekkel voltak. 20 kilós szörny, az emberek egyenes háttal imbolyogva tekertek rajtuk, de olyan erővel, hogy az hihetetlen. És víz nélkül.

A dagadt arcúnak volt valami műtétje korábban, beplasztikázták az arcát, de nem tudom, mi volt az oka. Mez az kint nem nagyon van, aki nem tud külföldről szerezni, annak csak póló jut. Tőlünk is kértek mezeket ajándékba.
Hogy Norbi miért nem az 1-es számot kapta, azt nem tudom, de bár ez lett volna az egyetlen hiányosság.

Zed

Zed

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,693 posts
A déhátelós fullyt tologató izmos lábú bácsik a katonák?
Télleg csinos a lányzó. Pix, szerintem te jövõre szingapúrba mész bringázni ;)

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5,944 posts
Én meg azt nézem, hogy szép kis országok vannak már a gyûjteményedben Pix!!! Tök jó! :)

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5,944 posts
Pix végignéztem, nem semmi! Egész jól néznek ki a srácok hinduként! :D

Norbi szörnyen sovány némely fotón!

Látom megint nagy látványosság voltatok - több képen megy a kamerázás.

A 17-es rajtszámú csajszi kifejezetten helyes! Jó lenne csapattagnak!

Van egy srác, akinek a fejének az egyik oldala duplájára van dagadva. Azzal mi az isten történt?

Az egyik fotón 4 "versenyzõ" teker, de egyiken sincs mez! Nagyon komoly. :D

Látom a végén azért levadásztatok 2 ferdeszemût!

Csúcs a szamár a garázsban a kocsikkal!

Zed

Zed

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,693 posts
Most kezdtem el nézni, máris feltûnt egy furcsaság: miért nem az 1-es rajtszámot kapta Norbi?

pixel

pixel

törzsvendég

• fórumtag
  • 250 posts
Felkerültek az idei indiai képek: www.pbase.com/exseven