Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Bringás lányok márpedig vannak #3

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
4668 hozzászólás a témában

dit

dit

törzsvendég

• fórumtag
  • 441 hozzászólás

Ja: Csobánkai temetõ, Szántói-nyergi dögkút :D

Edit, ez olyan túra lesz, ami még nyáron sem számít könnyûnek, hosszú, van benne szint, és sár lesz, így nem árt a technikai tudás sem. Az útvonal:
Pilisborosjenõ (már ezelõtt is lesz dagonya) - Egri vár - itt jön a legcsúszósabb szakasz - Csobánkai-nyereg - Hosszú-hegy - Szántói-nyereg - itt jön a következõ dagonya - Pilis tetõ - ami itt jön az pár száz méter k. csúszós koripálya - Két Bükkfa-nyereg - Dobkõ - Kakashegyi-út - Királykúti-nyereg - innen opcionálisan le Dömösre és vissza Prédikálószék felé, vagy fel prédi útvonalán, és a régi Duna marci útvonalon le Szentlászlóra - Dömörkapu - Szentendre - Cziniel.

Ok,vettem :)
Valóban nem kezdõknek való útvonal és nem akarom elrettenteni Gyöngyit.
Na,majd elviszem õket másfelé.
"Soha ne félj kimondani azt, amirõl egész lelkeddel tudod, hogy igaz." Márai Sándor

www.szaguldoviragok.hu

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13.254 hozzászólás
  • LocationSvájc
Sok boldogat! Tortaevõs iszogatos este nem lesz? :D

fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->

https://www.veloinfanger.ch/

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
Bulldog tortátot Era!

hozé

hozé

bentlakó

• fórumtag
  • 5.747 hozzászólás
Boldog Erát Torta!
:)

"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7.001 hozzászólás
Boldog 20. Születésnapot Kedves Era!

:-*

PARAFEREE.HU # bakancsos és kerékpáros túrák

_Alex_

_Alex_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.086 hozzászólás
Boldog szülinapot Era!

Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_

burce

burce

bentlakó

• fórumtag
  • 8.694 hozzászólás
Boldog Tortát Era! :)

"Milyen állat, aki bennem él?
Aki helyettem élvez, helyettem fél
Aki helyettem fázik, ha hideg a tél"

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás
Sok Boldog Era napot ;)

Feltöltött kép
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda

Zed

Zed

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.693 hozzászólás

Természetesen leszakadási lehetõségek adódnak majd útközben.

Ja: Csobánkai temetõ, Szántói-nyergi dögkút :D

Edit, ez olyan túra lesz, ami még nyáron sem számít könnyûnek, hosszú, van benne szint, és sár lesz, így nem árt a technikai tudás sem. Az útvonal:
Pilisborosjenõ (már ezelõtt is lesz dagonya) - Egri vár - itt jön a legcsúszósabb szakasz - Csobánkai-nyereg - Hosszú-hegy - Szántói-nyereg - itt jön a következõ dagonya - Pilis tetõ - ami itt jön az pár száz méter k. csúszós koripálya - Két Bükkfa-nyereg - Dobkõ - Kakashegyi-út - Királykúti-nyereg - innen opcionálisan le Dömösre és vissza Prédikálószék felé, vagy fel prédi útvonalán, és a régi Duna marci útvonalon le Szentlászlóra - Dömörkapu - Szentendre - Cziniel.
Ausztria, Kenguruk földje!

dit

dit

törzsvendég

• fórumtag
  • 441 hozzászólás

Hali! Akinek van kedve velünk tartani hosszabb túrákra a hétvégén, az nézzen át a Túrák MO-on topikba a Megmozdulásokban. Szombatra kb.100-130 km-es aszfaltos börzsönyös túra szervezõdik, vasárnap hosszú terepre megyünk a Pilisbe. Természetesen leszakadási lehetõségek adódnak majd útközben.

Nati,szerinted a vasárnapira eljöhetne a két új virág ?
A Gyöngyinek ugye már megvan a bringája és a Kati is bejelentette,hogy jó lenne már bringázni egyet vasárnap :)
Mit gondolsz?
"Soha ne félj kimondani azt, amirõl egész lelkeddel tudod, hogy igaz." Márai Sándor

www.szaguldoviragok.hu

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
Hali! Akinek van kedve velünk tartani hosszabb túrákra a hétvégén, az nézzen át a Túrák MO-on topikba a Megmozdulásokban. Szombatra kb.100-130 km-es aszfaltos börzsönyös túra szervezõdik, vasárnap hosszú terepre megyünk a Pilisbe. Természetesen leszakadási lehetõségek adódnak majd útközben.
Kérlek SEGÍTSETEK!!! Ellopták Giant Anthem 1 (2008-as) 18 colos bringámat. Fekete/bronz színben - ebbõl csak ez az egy volt MO-on! Ez a bringa volt az: http://bikemag.hu/teszt/giant-anthem-1 Ha láttok ilyet apróban, légyszi szóljatok! Megtalálónak jutalom.

Tyito

Tyito

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.067 hozzászólás

oksa, de ismételten hangsúlyozom: kifejezetten rég-tekertem-stílusban, csak az élvezet kedvéért, nem pedig a begyûjtött kmekért és szintkülönbségekért... ;-)

Ágicámmal, ha télleg rég tekertem a stílus, esetleg bevállaljuk + Csubeetól is pozitív elõrejelzést kaptam! Rá fér a mozgás petyhûdt testünkre!

más: a régi telcsiszámom is él, (13év eltelte után nem szivesen válik meg az ember tõle) de ÚJ, inkább ezt használatos számom lett.
Aki úgy érzi, hogy jó, ha megvan Neki: +3670/340-8719

Üdv.: tyito a nem hegylakó! Peace ;)

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7.001 hozzászólás
oksa, de ismételten hangsúlyozom: kifejezetten rég-tekertem-stílusban, csak az élvezet kedvéért, nem pedig a begyûjtött kmekért és szintkülönbségekért... ;-)

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6.344 hozzászólás

Ahoy Poplacsek

Most vasárnapra tervezünk Skirivel egy nagyon lájtos mátrai tekergõzést, kifejezetten rég-tekertem-stílusban, csak az élvezet kedvéért, nem pedig a begyûjtött kmekért és szintkülönbségekért...

Ha van vkinek kedve, ideje, kerékpárja, stbje csatlakozni hozzánk, jelezze!

Beszélek Ors-al, de lehet megyünk...csak én most lassú vagyok, mert ma épültem ki a dögrovásból+SX:D

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7.001 hozzászólás
Ahoy Poplacsek

Most vasárnapra tervezünk Skirivel egy nagyon lájtos mátrai tekergõzést, kifejezetten rég-tekertem-stílusban, csak az élvezet kedvéért, nem pedig a begyûjtött kmekért és szintkülönbségekért...

Ha van vkinek kedve, ideje, kerékpárja, stbje csatlakozni hozzánk, jelezze!

pixel

pixel

törzsvendég

• fórumtag
  • 250 hozzászólás
Eltelt egy hónap, ideje bejelentkeznem a dán suliból. Sikerült kijönnöm, és már bringán is ültem, igaz, utána nyomhattam is a gyógytornát rendesen, mert befájdult tőle megint mindenem. Állandóan zenélek, amikor nem, akkor pedig a hasam tömöm. Elég laza kaják vannak, lazacfilé, steak, salátahegyek, életemben ennyi finomat nem ettem.
Bringailag elég jó itt a helyzet, a településeken mindenhol van kétoldalon bringaút, nem ritkán kétsávos, az autópályánál alsóbb rendű utak nagy részén is van rendes bringasáv az út szélén, remélem, tavasszal tudok tenni majd néhány túrát. Az egyik zenetanárom fanatikus országutis. A montit viszont hírből sem ismerik, a Trek túrabringámra is úgy néznek, mint szódás a lovát.
Ha valakit érdekel, a pbase-en talál pár képet.
Remélem, jókat tekertek, és jól vagytok.

Oliv

Oliv

vendég

• fórumtag
  • 116 hozzászólás

Sziasztok!
Nem tudja vki véletlenül, h. a Transalpról hol lehet megnézni videót? Korábban láttam róla egy kb. 5 perces filmet, amit a netrõl lehetett letölteni, de most sehol se találom. Ha vki tud segíteni, elõre is köszi, és küldje már el priviben!!! Thanks!!!!!

Megtaláltam!:) Megtaláltam:)!!!

Oliv

Oliv

vendég

• fórumtag
  • 116 hozzászólás
Sziasztok!
Nem tudja vki véletlenül, h. a Transalpról hol lehet megnézni videót? Korábban láttam róla egy kb. 5 perces filmet, amit a netrõl lehetett letölteni, de most sehol se találom. Ha vki tud segíteni, elõre is köszi, és küldje már el priviben!!! Thanks!!!!!

trifo

trifo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.175 hozzászólás
Jóvan :) Asszem ideje túllendülni a flame-en :)

--Trifo

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6.344 hozzászólás
A gyp-sek alatt azokat értettem, akik száguldoztak, egykerekeztek, centiztek a tömegben, és ezek nem a békés túrázók közül kerültek ki, hanem a futár/dirt/street/városiletoltgatyásfaszkalap/dh szubkultúrákból...mielõtt belekötne valaki mondom, hogy az esetek 99%-ban:)
Gondoltam, hogy nem lesz 20-as átlag, de sajna alacsony a toleranciaküszöböm az ilyenekkel szemben:)