Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Bringás lányok márpedig vannak #3

- - - - -

• Please log in to reply
4668 replies to this topic

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5,944 posts
Era, már meghirdettem levélben is, majd nézd meg!
Kérlek SEGÍTSETEK!!! Ellopták Giant Anthem 1 (2008-as) 18 colos bringámat. Fekete/bronz színben - ebbõl csak ez az egy volt MO-on! Ez a bringa volt az: http://bikemag.hu/teszt/giant-anthem-1 Ha láttok ilyet apróban, légyszi szóljatok! Megtalálónak jutalom.

era

era

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,531 posts
Óóóó KeX: Tudod, hogy na még egy utolsót nem szabad csinálni!
Viszont jó, hogy nem az elsõ napon történt.

A szerdát ne feledjétek, mindenkit szeretettel látunk, aki szeretne egy kis idõt bringások társaságában ezzel-azzal eltölteni.
Szerdán 6 utántól leszünk fogadóképesek.

szammer

szammer

törzsvendég

• fórumtag
  • 878 posts
Era!
Neked így utólag kívánunk boldog névnapot!!!
KeX:
Jobbulást, Te freerider.

szam.

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5,944 posts
Hali! Na milyen volt a mátrai túra? Meséljetek plíz! Esetleg fotók?
Kérlek SEGÍTSETEK!!! Ellopták Giant Anthem 1 (2008-as) 18 colos bringámat. Fekete/bronz színben - ebbõl csak ez az egy volt MO-on! Ez a bringa volt az: http://bikemag.hu/teszt/giant-anthem-1 Ha láttok ilyet apróban, légyszi szóljatok! Megtalálónak jutalom.

_Alex_

_Alex_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,086 posts
Kex jobbulást!
Tyito fuvar kéne, vagy autóval jössz?

Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_

Tyito

Tyito

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,067 posts
Kex: sajjna... vigyázz rá! SOHA ne mond, hogy "még egy utolsót" Aki volt már velem csúszni, tudja, hogy nem mondom én sem!

PéeF: ha valami nagy probléma nem következik be, megyünk!

Alex: nem is tudom. Embert keresek útitársnak és elkéreckedek... :hehe:

Üdv.: tyito a nem hegylakó! Peace ;)

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7,001 posts
holnapi mátra-túrûhoz csatlakozsóknak: részemrõl ó-kés.

mivel idáig csak autóval rendelkezõ egyének jelezték szándékukat, ezért az ütközési pont MÁTRAFÜRED, elsõ utca balra, 10:00 óra +/- 15perc ;-)

Ha vki mégis csatlakozna hozzánk, és véletlen nem tud jönni aftóval, jelezze felém!

Itt ragadom meg az alkalmat, hogy félve bár, de örömömet fejezzem ki, az orosházi hegyeket-évente-egyszer-látogatok-csapat résztvétele miatt :)

GYERTEK SKACCOK!

PARAFEREE.HU # bakancsos és kerékpáros túrák

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5,944 posts
Még jó, hogy a világon van egy csomó olyan ember, aki igenis hajlandó megmozdulni egy jobb és egészségesebb élet és jövõ reményében. Mert ha csak azokra hallgatnánk, akik azt hajtogatják, hogy semminek nincsen értelme, az emberiség már rég kihalt volna, vagy még mindig állati létben sínylõdne!

Íme (ismét) egy bizonyíték arra, hogy minden jó célú fellépésnek, megmozdulásnak és tüntetésnek VAN HASZNA!!!

http://index.hu/poli...est/hagyo8e833/

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5,944 posts
Kex, hú nagyon sajnálom, hogy de örülök, hogy nem rosszabb dolog történt veled! És szerencse, hogy így év elején, amikor még annyira nem szép az idõ, bár azért ez az év kivétel, és már most nagyszerûeket és hosszúakat lehet tekerni!

Szóval, inkább jöttél volna velünk tekerni! :)

KeX

KeX

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,292 posts
Nos, hazajöttünk a remeknek ígérkezõ szlovák csúszásból. Hát mit mondjak... a "rosszabb már nem is lehetett volna" kicsit túlzás, de kétségtelen, nem úgy jöttek össze a dolgok, ahogy terveztük. A 4 nap alatt 4 hegyet próbáltunk besíelni, de egyiken csapnivalóbb volt a hó, mint a másikon. Sajnos túlbecsültem a szlovák viszonyokat is. Ha nincs jó hó, akkor NAGYOT szívsz. vizes-földes pályák, ezer ember a felvonóknál és ezer a péztáraknál, pályaállapotról tájékoztatáts zéró. Chopok délen elfelejtették bárhol is jelezni, hogy nem lehet átcsúszni az északi oldalra (holott hó az kivételesen volt elég), martinba (viszonylag nagy síterep) pedig potyára mentünk, hisz hetek óta nem lehetett elérni a pályát - persze errõl is csak úgy értesültünk, hogy a parkolóban nem voltak autók, a szerpentínen nem voltak keréknyomok és a pályára szállító felvonót láthatólag hetek óta nem nyitották ki. Hab a tortán az utolsó nap jött, donovaly-n. Égész jól csúszható részeket találtunk, egész hószerû volt a hó is, volt néhány jó kis "pályaelem is". Volt egy jó is letörés, amit aznap már számtalanszor beugrottam. így utoljára is, de a leérkezésnél le kellett tennem a kezem és persze megtaláltam a pálya egyetlen szikláját... õ volt az erõsebb - jött az adrenalinfröccs, nem fájt, de tudtam, hogy valami nagy para van. Negyed órára rá már egy integrált pingponglabda tulajdonosa lettem. Másnap sztk, röntgen - repedt kalózzászlónévõ csont és 3 hét gipsz. Doki szerint könnyen lehetett volna 3 hónap is...

Tanulság: szlovákiába csak 1. hétköznap 2. egy-két napra 3. friss hó esetén 4. pályanyitásra menni. Jah és az "utolsó menetet" nagyon lazára venni, hogy még véletlenül se történhessen semmi.
"The faster you are, the slower your life goes by" - Lucas Brunel

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7,001 posts
Hölgyeim és Uraim!

ELKÉSZÜLTEK!

Köszönöm a soksoksok türelmet. Naptár átvételi lehetõségekrõl bõvebben a topicjában.

P.S
Tyito: reggel összerakom a lovat, tekerek vele egy rövidet, hogy minden klappol, beszélek Skirivel, hogy elkészült-e a lova, és ha minden lámpa ZÖLD, akkor jelzem feléd!

PARAFEREE.HU # bakancsos és kerékpáros túrák

zitinha

zitinha

vendég

• fórumtag
  • 94 posts
Mi is sok boldogságot kívánunk, kedves Era!
A jövõ szerda jónak tûnik! :)

era

era

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,531 posts
Nagyon szépen köszönöm a sok jó kívánságot. A torta gyönyörû!
Tényleg boldoggá tettétek ezt a napomat.

Betegségem miatt a múlt hétre tervezett összejövetel elmaradt, de javasolom, tartsuk meg a jövõ hét szerdáján!
Mindenkit szeretettel várunk Paulnál!

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6,344 posts

Era: boldogot... mindent! :impreziar

PéeF: most túra, vagy nem túra?

Részünkrõl a lájtos...

Részünkrõl tutira lásjtos nem sarazós lesz!
De majd visszafogjuk parát...:D

_Alex_

_Alex_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,086 posts

Részünkrõl a lájtos...

Szivesen mennék én is, de sajna program van.
Majd jövõhéten bepótoljuk! :)
Apropó jövõhét, Tyito ti nem jöttök a talira?

Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_

konamano

konamano

vendég

• fórumtag
  • 175 posts
Én is csatlakoznék az elõttem szólókhoz...
Sok-sok boldogságot születésed napján Era!!!
:tort:

Tyito

Tyito

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,067 posts
Era: boldogot... mindent! :impreziar

Részünkrõl a lájtos...

Üdv.: tyito a nem hegylakó! Peace ;)

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11,904 posts
Én is kívánok Erának még sok Boldog Szülinapot!
"Ez a nap más, mint a többi, ezt Te is jól tudod" :)

Zed

Zed

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,693 posts
Era, Isten éltessen bokáig, süled érjen fokáig, vagy mi?!
Ausztria, Kenguruk földje!

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6,344 posts

oksa, de ismételten hangsúlyozom: kifejezetten rég-tekertem-stílusban, csak az élvezet kedvéért, nem pedig a begyûjtött kmekért és szintkülönbségekért... ;-)

Akkor ezeket szemelõtt tartva, hol mikor?
Üdv:Thy

ERA-nak pedig boldog szülinapot!