Tin: asszem ez nekem sok mára... Majd holnap nekiugrok és gyártok pár elméletet...

Dig: kabbe!!!

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
NE ÍGY! NE ÍGY!
Vazz, mindenki elment lefeküdni... Valaki meg még nem ébredt föl...
Már nem bírom ezt a szart tanulni, jövök ide és néma csönd. Pedig az elöbb még Digdugásról volt szó! Ejjj... ecskáztok?!
A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
NE ÍGY! NE ÍGY!
látod ezért jó öregnek lenni ....nekem simán jók a 15 évvel fiatalabbak is...és még azért sem büntetnek...
látod ezért jó öregnek lenni ....nekem simán jók a 15 évvel fiatalabbak is...és még azért sem büntetnek...1 tulajdonság már tuti közös a nõkben; nálam mind1ik yobbat érdemel:D
ezért keresem a fiatalokat és a Digeket,akik még nem feltétlen alkalmasak ezen axióma felismerésére
persze,azért +/- 2 év difinél nem le7 több!
God bless / God save stb
Kicsi vagy te hozzám mucus;)
Édesek vagytok így együtt, ilyen nagy egyetértésben.Kicsi vagy te hozzám mucus;)
Herripotter mi?
adják vhol a TVben?
8 éves a legszebb kor de 1x Diget is meg kéne Digni kívül széles,belül szûûûûûk:D
Pedig én tökéletesen jól érzem magam így ...nem rád gondoltam....2 posttal feljebb.....
Te csak szimplán jobbat érdemelnél....
nem rád gondoltam....2 posttal feljebb.....
Te csak szimplán jobbat érdemelnél....