kontrollert mi;)
Jajj, csak nem a kiverésre asszociáltál?

kontrollert mi;)
fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->
Jó éjt!
Nekem még ki kell vernem valahogy a kontrollert a férjem kezébõl.
Na, jóccakát!
U.I.: de/nem szõrös.
A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Én azt a szót rühellem, hogy "afektál"!!! Vazz, grendmutter folyamat ezt mondta régen. Ha meghallom, föláll a hátamon a szõr. Mellesleg sztem õ mindig afektál... Axiómákból kerekedett paradoxon.
Próbálom fiatalítani itt a sok öreg szottyot... Vazz, annyira nem para ám! Mikorra kéne?! Leugrok...
Amúgy van egy iszonyat jó füzetem, ha azt "odaküldöm", az segít?!
van
NE ÍGY! NE ÍGY!
A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Már az...És ha az lesz trendy, hogy valaki nem trendy?
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz!
inkabb nem
legfeljebb nem leszek trendy
van vkinek hiperkarma zeneje?
valki képben van amcsi autó ügyben!?
tapasztalat megosztás kellene,meik márkát szabad venni,miknek mik a tipikus hibái stb...
mit szabad és mit nem szabad venni
Tiny: Fõtt kaja Pécsre szállítása kicsit nehézkes, de mi kell pontosan?!
Még jó, hogy ebbõl leszigorlatoztam, mert elég retkes egy téma...
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz!