nem azé, csak ameddig vársz a villamosra meg mire visszagyalogolsz a +állótól, addig gyalog 3x odaértél....sztemkoszonom, majd taxizom... :mexico:
a moszkvától
Jelentkezz be Regisztrálj

Üzenõfal (archív #2)
Írta 2005. december 22. - 13:54

Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Írta 2005. december 22. - 13:51

aL: te meg "olyan" ember vagy ..

Írta 2005. december 22. - 13:49

Írta 2005. december 22. - 13:45

de enis az vagyok nyugi
allitolag...
NE ÍGY! NE ÍGY!
lor-inc g-boxx designer. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...
Írta 2005. december 22. - 13:44

nem tom nekem így maradt meg, amúgy meg jah hát gyalog...oan jó kiskocsmák vannak arra a nyúl utca fele..
de hiszen mindeki tudja, h az életet nem érdemes végigélni
Expinálom a pinarámát.
Írta 2005. december 22. - 13:43

azér a probikehoz a moszkvárol nehogymá villamossal kelljen menni.....probikeba>villamossal mész 56ossal a moszkváról, a fogas végállomásáig, és a túloldalt van!
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Írta 2005. december 22. - 13:42

ilyen emberk is vannak, akiik megveszik az elõre feldíszített szart gumiból..szép karácsonyuk lehet ...
)
Excuses are like assholes... Everybody's got one, and they all stink
Let the people speak
Írta 2005. december 22. - 13:35

Hmm, sajnálom..akkor halt meg a Hugom és a võlegénye balesetben.egyáltalán a maga a fa állítása maradt volna így el

A mûfenyõset nem neked szántam, akkor még nem is volt ott, amit írtál.. Fránya edit...
Más kérdés, hogy volt már nekem is elég szar karácsonyom, és nem jutott eszembe, hogy ezért "csak" mûfenyõ legyen. Az igen, hogy egyáltalán ne legyen..
Írta 2005. december 22. - 13:16

Expinálom a pinarámát.
Írta 2005. december 22. - 13:15

probikeba várbusszal megyünk, végállomásig?
avagy mivel?
köszke
Írta 2005. december 22. - 13:13

akkor halt meg a Hugom és a võlegénye balesetben.egyáltalán a maga a fa állítása maradt volna így elés mi van a 18-val? hogy jön ehhez a mûfenyõ?
-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy
Írta 2005. december 22. - 13:06

Írta 2005. december 22. - 13:01

TripleB: mi is a gondocska?
A mûfenyõvel meg nem kell gonoszkodni. Lehet, hogy allergiás rá..
pl kari,bari stb szakszavak használata amitõl a hátam is borsódzik....

fõleg a Nagyfaluban látom,hallom elsõsorban,engem irritál
-=B.B.B.=-
Írta 2005. december 22. - 12:59

A mûfenyõvel meg nem kell gonoszkodni. Lehet, hogy allergiás rá..

Írta 2005. december 22. - 12:55

de õket nem érdekli a morgás, metr a magyarok úgyis árérzékenyek, tehát ott veszik meg a tecsó gazdaságos mûfenyõt még akkoris, ha várniuk kell.
(beszarás, a múltkor szemtanúja voltam: egy fiatal pár mászkált a tecsóban, egyáltalán nem voltak lepattantak, sõt. azon vitatkoztak, hogy az elõre feldíszített mûfenyõ megéri-e, mert 1500-al drágább. A csávó mondta, hogy ez nem jó, mert drágább, mint a másik, a csaj meg mondta, hogy ok, de ez már fel is van díszítve...nemhiszem, hogy pénzügyi megfontolásból akartak mûfenyõt, egyszerûen ilyen emberk is vannak, akiik megveszik az elõre feldíszített szart gumiból..szép karácsonyuk lehet ...)
a csúnya és feldíszített mûfenyõt én sem kedvelem

van aki vmilyen megfontoltságból vesz mûfát.mi pl tavaly ha nincs már 18.-án felállítva nem is foglalkoztunk volna vele...
-=B.B.B.=-
Írta 2005. december 22. - 12:55

Expinálom a pinarámát.
Írta 2005. december 22. - 12:42

(beszarás, a múltkor szemtanúja voltam: egy fiatal pár mászkált a tecsóban, egyáltalán nem voltak lepattantak, sõt. azon vitatkoztak, hogy az elõre feldíszített mûfenyõ megéri-e, mert 1500-al drágább. A csávó mondta, hogy ez nem jó, mert drágább, mint a másik, a csaj meg mondta, hogy ok, de ez már fel is van díszítve...nemhiszem, hogy pénzügyi megfontolásból akartak mûfenyõt, egyszerûen ilyen emberk is vannak, akiik megveszik az elõre feldíszített szart gumiból..szép karácsonyuk lehet ...

Írta 2005. december 22. - 12:32

kocsiba aktív láda, hangszórószett és erölködõ (SAL) 18e ft...
ilyet elektronikai boltban sem kapok:D
szalé jó helyek, csak tájékoztassanak rendesen!
és akkor nem lesz morgás sem-.
Írta 2005. december 22. - 12:28

egyébként k..a te..o, de én kedvelem, hogy egy csomó mindent megkapok egy helyen, plussz akármikor mehetek..persze vannak dolgok, amiket nem szabad ott megvenni..
Írta 2005. december 22. - 11:52

egyetértés. mi bementünk korábban, úgy hogy 23:55-re értünk a kasszához. épp bezárt. mondom mi a fasz, nem 0-24? dee, cska ilyenkor van elszámolás... mondom 23:55kor? neeem, már éjfél van. mondom nézzen fel a feje fölé az órára... mondja az nem pontos, enyém se. aha. jólvan. mennyi idõ is? negyed óra! gr.éjfélkor bementem a T*SCO-ba, venni egy két apróságot. erre a biztonsági õr ól, hogy csak fél egytõl tudok fizetni, mert technikai okok miatt nem mûködik a pénztár.
rohadt k*rva anyukat!!!!
Akkor minek írják ki, hogy 0-24?!
Utálom õket.
na jo, várok 0:10ig, amikor ugye letelik a negyed óra, de persze hogy nem nyitottak ki, csak 30 után, ami már legalább 35 perc volt.. ezt elfelejtették kiírni.
nem a dolgozót szídtam énsem.... hanem hogy miért hazudnak a nyitvatartással. az nem nyitvatartás hogy sétálhatok bent, az a nyitvatartás hogy ki is mehetek onnan!