Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Üzenõfal (archív #2)

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
4413 hozzászólás a témában

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás
mer hülyék és csak a tecsó, metro, árkád, pláza létezik nekik....

mûfenyõ amúgy van nálunk is 15ezeré'..
üvegszálas világítással.
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
huh neekm is kicsit elegem van a karácsony körüli dolgokbol
nálunk pécsen nincs sok bevásárló központ,igy az egész csõcselék egy helyen lökdösõdik.na ez rém rossz.
ajándékok nagyábol megvannak mindenkinek,már csak a fenyõt kell meglovagolnom

sajnos idén nem cserepes fenyõnk leesz,mert az erdészet öszekeverte amit modtunk,igy van egy gyökeres 2,7mes meg egy nem gyökeres 2m körüli...
sux
bár az elmult évek cserepes/gyökerese sem maradt meg pedig minden spéci cuccal öntöztem,meg nyomattam bele a talajba való tápot,de semmi

mûfenyõt valahogy mindig is elleneztem,valahogy nem jönnek be..
jorciéra kiváncsi lennék,enyiért mit tud!?nyomatja afenyõ szagot is?meg néha spontán felgyullad :D

jah,dig huga nem is néz ki rosszul!!!
meg asszem ismeri a Vági Szili nevû lányt,nah õ is csinyos:)

voltunk megnézni a narnia filmet,hát gyûrûk ura,herry P vegyülete
mintha megmaradtak volna a díszletek,maszkok és abbol nyomattak egy filmet hogy ne vesszen kárba

viszont 31.én lesz kispál koncert a téren!!!
jó kis pezsgõzõs kiabálos,ha már a quimbyröl lecsúsztam
jee

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás

L_L akkor a pult másik felén álló Mber szóljon a górénak h fõnök cseréljük a táblát mert ezt a nyitva tartást nem tudjuk tartani'

Akarsz itt dolgozni vagy nem? ... igen? akkor miért szólsz bele, abba hogy mi ( a fönökség) hogy irányítjuk a szálakat. na Viszlát!

ennyi.
ha az áruházzal szemben van kifogásolnivalód, akkor kérd el a panaszkönyvet, vagy keresd fel az igazgatót.

Dig: kinyalni a vevõ seggét? igen, egy bizonyos szintig. Hidd el, hogy ezt csak azért mondod mert még "sose" probáltad igazán ezt a vevõseggnyalás dolgot.

egyik haverom mondta, hogy töik a Monster! igaz ez?
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda

Tommmas

Tommmas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.086 hozzászólás
pont a finneknél?
/// Demalgon /// mert balul ütött be az élet, pedig jobbat vártam ///
de hiszen mindeki tudja, h az életet nem érdemes végigélni
Expinálom a pinarámát.

ggx

ggx

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.613 hozzászólás
:) ez se rossz:
http://www.helsingin...1978004678.jpeg

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11.799 hozzászólás
A tûlevelei speciel vmiféle anyagból vannak. Mármint ien textilszerû vmibõl. Nincs is mûanyag alkatrésze. :)

Ne vmi iet képzelj el:

Feltöltött kép

"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"

burce

burce

bentlakó

• fórumtag
  • 8.694 hozzászólás
mûanyag fa mondjuk...

én alapból utálom a mûanyagokat körülöttem, ilyen nemtom milyen vagyok, nekem fa kell, kõ, vászon meg üveg, esetleg kerámia.

ezt nem bírom tecsóban, osanban, cbaban, a nyomorult szatyrok, amik csak úgy tapadnak az ember kezéhez (elektroszatika), összegyûröm kibomlik... fúj.

"Milyen állat, aki bennem él?
Aki helyettem élvez, helyettem fél
Aki helyettem fázik, ha hideg a tél"

burce

burce

bentlakó

• fórumtag
  • 8.694 hozzászólás
Egy cikk jutott eszembe 'errõl a témáról', idézet a Téköbká újságból, írta nemtomki.

Köszönöm

"Én a gyerekekre rá sem tudtam nézni soha. Nem érdekeltek, büdösek, hangosak, hisztisek, rosszak stb. Aztán meglett az enyém, akit a karomon ringattam, a Come Undone DuranDuran slágerre táncolva, majd a pocakomon aludt el, felvéve lélegzetem ritmusát, aztán álmában közelebb húzta a fejemet és azt mondta, APA, miközben egy álmos nyálbuborékot fújt.

Aztán ha nem voltunk együtt fél órát, totyogott felém, boldogságtól sugárzó arccal és lendületbõl ugrott a karomba.
Aztán órákig figyeltem amint elalszik, jószagú a szája ébredés után is, figyeltem, amint a Macit álmában is megtalálja hosszas tapogatódzás után és feje alá gyûri, innentõl kisimulnak a vonásai és halkan, elégedetten horkolni kezd.

Aztán apró papírfecniket ragaszt össze celluxszal, arcot rajzol rá, és azt mondja, Apa, csukd be a szemed, most kinyithatod és a kicsit kezében ott az ajándékod, amit õ készített, benne a szíve, a szeretete és te õrülten, gyönyörrel eltelve öleled magadhoz és sírod, hogy IMÁDLAK.

Ezekrõl mondasz le, amikor azt mondod, nem akarok gyereket."

Nem is vagy te olyan rossz gyerek. :)

"Milyen állat, aki bennem él?
Aki helyettem élvez, helyettem fél
Aki helyettem fázik, ha hideg a tél"

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11.799 hozzászólás
Évek óta mûfánk van. Szép. Mondjuk ien sznob 100+ ropis, tkp mindegy, bár elõször nehéz volt a manuál alapján összeberhelni, de most már rutinból megy.

Tailor

Tailor

törzsvendég

• fórumtag
  • 665 hozzászólás
Tavaly mi is földlabdásat vettünk, hogy majd milyen szép utána elültetve a kertben, persze nem birta ki. Idén nem lesz fa.

Az ajándékozásrol is kezd már a rokonság leszokni, szerencsére. Ha meg megakarok lepni valakit , ahoz nem kell karácsony. Így is olyan kötelezõ szerü az egész.
Szal én sem rajongok érte igazábol..

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11.799 hozzászólás

Na ennel jobb erzes keves van. Ket evesen szakszeruen kihamozta az ajandekat, aztan ramolta ki a dobozbol. Es mikozben raktuk ossze neki a parkolohazat, mar brummogott az autokkal. Na ezert az erzesert megeri az egesz.

Nem is vagy te olyan rossz gyerek. :)

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.272 hozzászólás

..

Más az az ember, aki elvbõl nem vesz fát, mert pl azzal árt a környezetnek..

ja ezel én is így vagyok...illetve ha veszünk akkor földlabdást és kiültetjük....bár lehet kissé túllihegett téma, mert igazából ezek a kis fák "erre a célra" termesztett cuccok de akkor is.....meg ha azokon a területeken pl "energiaerdõket" ültetnének akkor kissé kevesebb fát vágnának ki az erdészetek a "biomasszás" erõmûvek fûtése céljából...na mindegy ez már másik topik....

amúgy meg, ahogy van úgy utálom az egész ki......tt karácsonyt.....
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

obsidian

obsidian

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.038 hozzászólás
Dig, ha vagy netközelben, jelentkezz! Bagoly, bagoly... :D
When the day is through, all I want to do is slow down...

al01

al01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.364 hozzászólás
De nem, mert a Hevtol nekem bazi sokat kell gyalogolnom es ahhoz hideg van :D
Amugy en is hamar otthon voltam. Metro es vili is egybol jott.

aL: te meg "olyan" ember vagy ..:D (egyébként tegnap kb 10 perc alatt otthonvoltam, egybõl jött a villamos és a hév is , jobban jártál volna )

Reszemrol nem erdekel a karacsony tema. Mikor baratnovel egyutt eltem, akkor volt fenyo, mert o szerette volna. Az egesz karacsonyfa, szenteste dolgot csak akkor tartom fontosnak, ha van gyermek. Egy gyerek az oviban, a suliban, stb. latja, hogy mi az a karacsony tema, szoval miattuk kotelezo szerintem. Ha egyszer lesz gyermekem - most sokan felszisszentek szerintem :) - akkor biztosan minden evben szepen feldiszitett fa lesz es alola veszi majd el az ajandekat szenteste. Tegnapelott voltam nagyon kedves barataimnal, ahol a ket eves fiuknak vittem ajandekot. Na ennel jobb erzes keves van. Ket evesen szakszeruen kihamozta az ajandekat, aztan ramolta ki a dobozbol. Es mikozben raktuk ossze neki a parkolohazat, mar brummogott az autokkal. Na ezert az erzesert megeri az egesz.

Semmi gond nincs ezzel. Szerintem mindenkinek a magánügye.. De ha lesz családod, akkor lehet, hogy változik a dolog.. (Vagy nem. :))

Enyim Paripa

Excuses are like assholes... Everybody's got one, and they all stink

Let the people speak

Kislust

Kislust

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.507 hozzászólás

Visszaváltható földlabdás fa...

tavaly a barátnõmmel gyökereset vettünk, aztán ment le a szüleihez, és ott kiültettük a kertbe..idén szerintem nem lesz kiültetés, mert ezek drágábbak sajna
Van állásom...:bananadan

Tommmas

Tommmas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.086 hozzászólás
jah az muris mikor még júniusban is hallod h a porszivócsõve szívja fel a tüskéket a parketták közti kis résekbõl..
/// Demalgon /// mert balul ütött be az élet, pedig jobbat vártam ///
de hiszen mindeki tudja, h az életet nem érdemes végigélni
Expinálom a pinarámát.

Tin

Tin

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.011 hozzászólás

Semmi gond nincs ezzel. Szerintem mindenkinek a magánügye.. De ha lesz családod, akkor lehet, hogy változik a dolog.. (Vagy nem. :))

A mûfenyõ azért más, mert karácsony az kell, de nehogy már vegyünk fát, mert drága, meg macera. Nekem ez furcsa..

Én pl. utáltam a tüskéket takarítani, és folyton rászólni a gyerekre, hogy ne rázza a fát, mert potyog. Most nem potyog. :)
De több szempont miatt is a mûfenyõ maradt. Vettünk földlabdásat is, a barátnõm kiültette, de meghalt.

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9.190 hozzászólás
Kislust,Raycoon,én csak a gondolatmenetemet próbáltam úgymond indokolni,köszi az együttérzést :witaj:

Raxcoon,tudom h a fenyõ része nem nekem ment ;) mi azért állítunk mûfát,mert sajnálom kivágni,pedig otthon is van pár fenyõ

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6.613 hozzászólás
Visszaváltható földlabdás fa...

Mer' egy állat vagyok !

Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.

raycoon

raycoon

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.206 hozzászólás

Nekem ennyi eleg a karacsonybol, akkor en most milyen ember vagyok? :)

A mûfenyõ azért más, mert karácsony az kell, de nehogy már vegyünk fát, mert drága, meg macera. Nekem ez furcsa..