Jelentkezz be Regisztrálj

Üzenõfal (archív #2)
Posted 2005. December 22. - 23:04

mûfenyõ amúgy van nálunk is 15ezeré'..
üvegszálas világítással.
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda
Posted 2005. December 22. - 23:02

nálunk pécsen nincs sok bevásárló központ,igy az egész csõcselék egy helyen lökdösõdik.na ez rém rossz.
ajándékok nagyábol megvannak mindenkinek,már csak a fenyõt kell meglovagolnom
sajnos idén nem cserepes fenyõnk leesz,mert az erdészet öszekeverte amit modtunk,igy van egy gyökeres 2,7mes meg egy nem gyökeres 2m körüli...
sux
bár az elmult évek cserepes/gyökerese sem maradt meg pedig minden spéci cuccal öntöztem,meg nyomattam bele a talajba való tápot,de semmi
mûfenyõt valahogy mindig is elleneztem,valahogy nem jönnek be..
jorciéra kiváncsi lennék,enyiért mit tud!?nyomatja afenyõ szagot is?meg néha spontán felgyullad

jah,dig huga nem is néz ki rosszul!!!
meg asszem ismeri a Vági Szili nevû lányt,nah õ is csinyos:)
voltunk megnézni a narnia filmet,hát gyûrûk ura,herry P vegyülete
mintha megmaradtak volna a díszletek,maszkok és abbol nyomattak egy filmet hogy ne vesszen kárba
viszont 31.én lesz kispál koncert a téren!!!
jó kis pezsgõzõs kiabálos,ha már a quimbyröl lecsúsztam
jee
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz!
Posted 2005. December 22. - 22:52

L_L akkor a pult másik felén álló Mber szóljon a górénak h fõnök cseréljük a táblát mert ezt a nyitva tartást nem tudjuk tartani'
Akarsz itt dolgozni vagy nem? ... igen? akkor miért szólsz bele, abba hogy mi ( a fönökség) hogy irányítjuk a szálakat. na Viszlát!
ennyi.
ha az áruházzal szemben van kifogásolnivalód, akkor kérd el a panaszkönyvet, vagy keresd fel az igazgatót.
Dig: kinyalni a vevõ seggét? igen, egy bizonyos szintig. Hidd el, hogy ezt csak azért mondod mert még "sose" probáltad igazán ezt a vevõseggnyalás dolgot.
egyik haverom mondta, hogy töik a Monster! igaz ez?
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda
Posted 2005. December 22. - 20:48

de hiszen mindeki tudja, h az életet nem érdemes végigélni
Expinálom a pinarámát.
Posted 2005. December 22. - 20:45

Posted 2005. December 22. - 15:01

Ne vmi iet képzelj el:

"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"
Posted 2005. December 22. - 14:59

én alapból utálom a mûanyagokat körülöttem, ilyen nemtom milyen vagyok, nekem fa kell, kõ, vászon meg üveg, esetleg kerámia.
ezt nem bírom tecsóban, osanban, cbaban, a nyomorult szatyrok, amik csak úgy tapadnak az ember kezéhez (elektroszatika), összegyûröm kibomlik... fúj.
"Milyen állat, aki bennem él?
Aki helyettem élvez, helyettem fél
Aki helyettem fázik, ha hideg a tél"
Posted 2005. December 22. - 14:57

Köszönöm
"Én a gyerekekre rá sem tudtam nézni soha. Nem érdekeltek, büdösek, hangosak, hisztisek, rosszak stb. Aztán meglett az enyém, akit a karomon ringattam, a Come Undone DuranDuran slágerre táncolva, majd a pocakomon aludt el, felvéve lélegzetem ritmusát, aztán álmában közelebb húzta a fejemet és azt mondta, APA, miközben egy álmos nyálbuborékot fújt.
Aztán ha nem voltunk együtt fél órát, totyogott felém, boldogságtól sugárzó arccal és lendületbõl ugrott a karomba.
Aztán órákig figyeltem amint elalszik, jószagú a szája ébredés után is, figyeltem, amint a Macit álmában is megtalálja hosszas tapogatódzás után és feje alá gyûri, innentõl kisimulnak a vonásai és halkan, elégedetten horkolni kezd.
Aztán apró papírfecniket ragaszt össze celluxszal, arcot rajzol rá, és azt mondja, Apa, csukd be a szemed, most kinyithatod és a kicsit kezében ott az ajándékod, amit õ készített, benne a szíve, a szeretete és te õrülten, gyönyörrel eltelve öleled magadhoz és sírod, hogy IMÁDLAK.
Ezekrõl mondasz le, amikor azt mondod, nem akarok gyereket."
Nem is vagy te olyan rossz gyerek.
"Milyen állat, aki bennem él?
Aki helyettem élvez, helyettem fél
Aki helyettem fázik, ha hideg a tél"
Posted 2005. December 22. - 14:45

Posted 2005. December 22. - 14:44

Az ajándékozásrol is kezd már a rokonság leszokni, szerencsére. Ha meg megakarok lepni valakit , ahoz nem kell karácsony. Így is olyan kötelezõ szerü az egész.
Szal én sem rajongok érte igazábol..
Posted 2005. December 22. - 14:41

Na ennel jobb erzes keves van. Ket evesen szakszeruen kihamozta az ajandekat, aztan ramolta ki a dobozbol. Es mikozben raktuk ossze neki a parkolohazat, mar brummogott az autokkal. Na ezert az erzesert megeri az egesz.
Nem is vagy te olyan rossz gyerek.

Posted 2005. December 22. - 14:36

ja ezel én is így vagyok...illetve ha veszünk akkor földlabdást és kiültetjük....bár lehet kissé túllihegett téma, mert igazából ezek a kis fák "erre a célra" termesztett cuccok de akkor is.....meg ha azokon a területeken pl "energiaerdõket" ültetnének akkor kissé kevesebb fát vágnának ki az erdészetek a "biomasszás" erõmûvek fûtése céljából...na mindegy ez már másik topik......
Más az az ember, aki elvbõl nem vesz fát, mert pl azzal árt a környezetnek..
amúgy meg, ahogy van úgy utálom az egész ki......tt karácsonyt.....
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Posted 2005. December 22. - 14:31

Posted 2005. December 22. - 14:17

Amugy en is hamar otthon voltam. Metro es vili is egybol jott.
aL: te meg "olyan" ember vagy ..
(egyébként tegnap kb 10 perc alatt otthonvoltam, egybõl jött a villamos és a hév is , jobban jártál volna )
Reszemrol nem erdekel a karacsony tema. Mikor baratnovel egyutt eltem, akkor volt fenyo, mert o szerette volna. Az egesz karacsonyfa, szenteste dolgot csak akkor tartom fontosnak, ha van gyermek. Egy gyerek az oviban, a suliban, stb. latja, hogy mi az a karacsony tema, szoval miattuk kotelezo szerintem. Ha egyszer lesz gyermekem - most sokan felszisszentek szerintem

Semmi gond nincs ezzel. Szerintem mindenkinek a magánügye.. De ha lesz családod, akkor lehet, hogy változik a dolog.. (Vagy nem.
)
Excuses are like assholes... Everybody's got one, and they all stink
Let the people speak
Posted 2005. December 22. - 14:13

tavaly a barátnõmmel gyökereset vettünk, aztán ment le a szüleihez, és ott kiültettük a kertbe..idén szerintem nem lesz kiültetés, mert ezek drágábbak sajnaVisszaváltható földlabdás fa...
Posted 2005. December 22. - 14:07

de hiszen mindeki tudja, h az életet nem érdemes végigélni
Expinálom a pinarámát.
Posted 2005. December 22. - 14:05

Semmi gond nincs ezzel. Szerintem mindenkinek a magánügye.. De ha lesz családod, akkor lehet, hogy változik a dolog.. (Vagy nem.
)
A mûfenyõ azért más, mert karácsony az kell, de nehogy már vegyünk fát, mert drága, meg macera. Nekem ez furcsa..
Én pl. utáltam a tüskéket takarítani, és folyton rászólni a gyerekre, hogy ne rázza a fát, mert potyog. Most nem potyog.

De több szempont miatt is a mûfenyõ maradt. Vettünk földlabdásat is, a barátnõm kiültette, de meghalt.
Posted 2005. December 22. - 14:04

Raxcoon,tudom h a fenyõ része nem nekem ment

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy
Posted 2005. December 22. - 14:03

Mer' egy állat vagyok !
Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.
Posted 2005. December 22. - 13:59

Semmi gond nincs ezzel. Szerintem mindenkinek a magánügye.. De ha lesz családod, akkor lehet, hogy változik a dolog.. (Vagy nem.Nekem ennyi eleg a karacsonybol, akkor en most milyen ember vagyok?

A mûfenyõ azért más, mert karácsony az kell, de nehogy már vegyünk fát, mert drága, meg macera. Nekem ez furcsa..