Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Salgótarján
Indította
Bálna
, 2005. október 11. 20:15
Írta 2010. november 20. - 17:43
Írta 2010. november 20. - 17:35
Embereeeek!
Gyöngyös mellett található a Sár-hegy. Na most! Azon keresztül megy a sárga jelzés! Ajánlom figyelmetekbe! De csak downhill védõcuccban Ja, és inkább a másik oldalról kell felmenni, és a Gyöngyös felõli oldalon lejönni, mert úgy az igazi! Naggyon betyár, bár érdemesebb szárazon próbálkozni, mert sarasan halálos:)
Gyöngyös mellett található a Sár-hegy. Na most! Azon keresztül megy a sárga jelzés! Ajánlom figyelmetekbe! De csak downhill védõcuccban Ja, és inkább a másik oldalról kell felmenni, és a Gyöngyös felõli oldalon lejönni, mert úgy az igazi! Naggyon betyár, bár érdemesebb szárazon próbálkozni, mert sarasan halálos:)
Írta 2010. november 18. - 23:48
Sajttaltöltött lófasz? Mondok jobbat. Sajttaltöltött lófaszos pizza. Ne kérdezd honnan van hozzá a szósz....
Írta 2010. november 18. - 21:46
A macskatápos nokedlit azt csak T tudja milyen de a babagríz télleg elsõ osztályú. Kofolával
Örülök hogy tetszik
Írta 2010. november 18. - 20:37
Írta 2010. november 18. - 20:21
Írta 2010. november 16. - 17:11
Írta 2010. november 16. - 09:23
Írta 2010. november 15. - 23:36
Írta 2010. november 15. - 20:32
(a teljesség igénye nélkül: Rácz Szabi + két lányka, Rákos Tomi + Aranka, Bajnóczi Misi + bringa, Rena, Kata) akiknek a szurkolását nagyon jó volt hallani! És akik ezt kagylózták: Fakukszy, Csonty, Gery, Kispaly, VéZsécy, Csõky, Huszy, Deszky, Beny, Ancsy és Zsócy (érdekesség, hogy mindenki neve y-ra végzõdik, mert egytõl-egyig SZTÁROK) Ja és volt még Szendy és a baráty-ja (sajnos az õ nevét nem tudom) Verpelétrõl!
Igaz, nem sok vizet zavart, de Boscy is ott.
Óóóóó suldigung! Tudtam, hogy VALAKIT kifelejtek! Bots!
Emtébé Saltarján móóóre!
Írta 2010. november 15. - 17:11
Írta 2010. november 15. - 11:10
(a teljesség igénye nélkül: Rácz Szabi + két lányka, Rákos Tomi + Aranka, Bajnóczi Misi + bringa, Rena, Kata) akiknek a szurkolását nagyon jó volt hallani! És akik ezt kagylózták: Fakukszy, Csonty, Gery, Kispaly, VéZsécy, Csõky, Huszy, Deszky, Beny, Ancsy és Zsócy (érdekesség, hogy mindenki neve y-ra végzõdik, mert egytõl-egyig SZTÁROK) Ja és volt még Szendy és a baráty-ja (sajnos az õ nevét nem tudom) Verpelétrõl!
Írta 2010. november 14. - 19:28
Látom mozgalmas bringás hétvége volt.Gratulálok az ózdi eredményekhez. Szombaton egyéb programok miatt nem tudtam menni, de ma már igen. Sikerült egy kalandos, sárdagasztós túrát teljesíteni a Mátrában. Gondoltam, a köves vagy burkolt utakon baj nem lehet. Szokásos útvonal Nagybátony-Alsókatalin-erdészeti út majd irány Mátraszentlászló felé. No itt kezdõdött a neheze, mivel a Mátraalmás felé vezetõ útról letérve már kis sár fogadott, az erdészeti teherautók miatt. Majd a szentlászlói elágazásnál a Rudolf tanya felé vezetõ útra tértem rá, az eleje még elment. Aztán olyan mélységû dagonya volt, amit se kerülni se átjhajtani nem lehetett, ezért maradt a tolás, bokáig érõ sárban. Még jó, hogy a víz nem folyt bele a cipõbe. Aztán szerencsére úgy 100 m után ez véget ért, onnan már egész jó volt a terep. 4 óra 76 km, hazaérkezés után teljes felszerelés mosása. Vettel meg világbajnok lett, de megérdemelte.
Hívnak a hegyek!
Írta 2010. november 14. - 09:42
Írta 2010. november 13. - 22:02
Ez jó! Mert akkor pont délre ideértek, letekerjük a mátrai kört, ez után kirándulás a Karancsra!!!
:-)
Hiszen 9-kor még nem süt a nap!!!
:-)
Hiszen 9-kor még nem süt a nap!!!
Írta 2010. november 13. - 21:45
Írta 2010. november 13. - 21:40
Gratulálok a versenyzõknek! Irigykedve gondoltam rátok a mai napon!
Holnap dél körül egy outi gördülést tervezek! Csatlakozók?
Én szívem szerint a Mátra felé venném az irányt ( Szuha, Mátralamás, Gyalyatetõ, Pásztó, Mverebély útvonalon )!
Nos...
Még többen, mégtöbben.. méééégtöööbben!!!
Holnap dél körül egy outi gördülést tervezek! Csatlakozók?
Én szívem szerint a Mátra felé venném az irányt ( Szuha, Mátralamás, Gyalyatetõ, Pásztó, Mverebély útvonalon )!
Nos...
Még többen, mégtöbben.. méééégtöööbben!!!
Írta 2010. november 13. - 20:27
Jaja, hazaértünk, bár Rónáról már szinte sötétben gurultunk le. Pityu le is tolt, hogy nincs nálam lámpa.
Medve sajna nem volt, csak egy szegény elhunyt õzet láttam az árokban
Gratulálok a mai versenyzõknek és dobogósoknak!
Ijesztõ volt Norbi esése, ahogy arcra érkezett és nem mozdult
Medve sajna nem volt, csak egy szegény elhunyt õzet láttam az árokban
Gratulálok a mai versenyzõknek és dobogósoknak!
Ijesztõ volt Norbi esése, ahogy arcra érkezett és nem mozdult
Írta 2010. november 13. - 20:25
Emtébé Saltarján móóóre!