CX Budapest bajnokság.
Résztvevõk össz létszáma 30 fõ!!! Pfffff.... Csak az SHKE tagok ,15-en voltak Kerekegyházán! Nemhiába ez mégis csak "szuperkrossz"!
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Salgótarján
Indította
Bálna
, 2005. október 11. 20:15
Írta 2010. november 29. - 18:55
Írta 2010. november 29. - 16:35
Boldog szülinapot a szülinposoknak !
Feltöltöttem én is 2 DH videót '96-ból, ez az itteni DH verseny volt, van egy pár esés rajta, majd ki k kellene vágni belõle sz összes buktát, zene alá, aztán mehet fel úgyis...
1. rész : YouTube - PepsiDHSalgotarjan96 1
2. rész : YouTube - PepsiDHSalgotarjan96 2 (az elején mindjárt Matu)
Feltöltöttem én is 2 DH videót '96-ból, ez az itteni DH verseny volt, van egy pár esés rajta, majd ki k kellene vágni belõle sz összes buktát, zene alá, aztán mehet fel úgyis...
1. rész : YouTube - PepsiDHSalgotarjan96 1
2. rész : YouTube - PepsiDHSalgotarjan96 2 (az elején mindjárt Matu)
Írta 2010. november 29. - 11:26
1. Gratulálok minden SHKE tagnak a hétvégi cyclocross versenyen elért eredményért, különösen Huszár Norbinak, Vertich Tominak, meg Csontinak a dobogós helyezésekért! Szép volt!
2. Illetve ha már itt vagyok és olvastam: boldog szülinapot Gergõnek!
2. Illetve ha már itt vagyok és olvastam: boldog szülinapot Gergõnek!
Írta 2010. november 29. - 09:44
Írta 2010. november 29. - 08:58
Írta 2010. november 29. - 08:55
Írta 2010. november 28. - 21:44
Mai napon a Kecskemét melletti Kerekegyháza adott otthont a Supercross sorozat soron következõ 3. állomásának. Az idõjárás és a pálya a körülményekhez képest remek volt. Ugyanis Kerekegyházán az elmúlt napokban nem esett hó, és az esõzések is felszáradtak.
A Pálya igen rövid, 2,1km hosszú volt, 2 szimpla akadállyal 1 homokággyal és 1 lépcsõsorral valamint sok kanyarral volt tûzdelve.
Ancsának ezúttal nem lett meg a dobogó ,de jó h. elhoztuk legalább hozott sütit
Huszi nagyot ment 2. helyre érkezett be, Vertich is eléggé haladt 2. helyre jött elõttem és remélem lessz jobb is, és összejön neki ami nekem nem . Geri is irgalmatlan tempoban kezdett végig csak a hátát láttam:)…volt h. azt se aztán féltáv körül kiállni láttam …Nagyon sajnáltam mert NAGYON ERÕS és 1 CX géppel simán nyerné a kategóriáját
Továbbá a Tarjáni színeket:Big P, Szabi, VéZSé, Zsóczi, Galcsik Robi, Jómagam, Bence, Huszi, Deszka,Rónay Tomi,Márk, Ais képviselték még.
A verseny az én részemrõl nem sikerült valami jól, de a múltheti “kis” megfázásom nem éppen a jó irányba mozdította a formám A rajtom már jobban sikerült mint az elõzõekben de aztán 2. kör felénél belassultam és csak az 5. körben tértem magamhoz…megint kb féltávnál éreztem úgy h bemelegedtem és értem föl az emberekre.
Aztán utsó 3 körön egyik elite versenyzõ akire éppen felértem tette rám a kereket és nem vezetett 1 m-ert se:(…pedig le is lassitottam h kerüljön ki és menjen õ is elõl de nem vállalt semmit a vezetésbõl… aztán utsó kör utsó 300m-én tempótváltott átvettem és utaztam rajta de a végén nem tudtam lesprintelni:(
Örülök h. megúsztuk sárdagasztás nélkül, folytatás jövõ7en Balassagyarmaton, ott már nem biztos h megússzuk szárazon
A Pálya igen rövid, 2,1km hosszú volt, 2 szimpla akadállyal 1 homokággyal és 1 lépcsõsorral valamint sok kanyarral volt tûzdelve.
Ancsának ezúttal nem lett meg a dobogó ,de jó h. elhoztuk legalább hozott sütit
Huszi nagyot ment 2. helyre érkezett be, Vertich is eléggé haladt 2. helyre jött elõttem és remélem lessz jobb is, és összejön neki ami nekem nem . Geri is irgalmatlan tempoban kezdett végig csak a hátát láttam:)…volt h. azt se aztán féltáv körül kiállni láttam …Nagyon sajnáltam mert NAGYON ERÕS és 1 CX géppel simán nyerné a kategóriáját
Továbbá a Tarjáni színeket:Big P, Szabi, VéZSé, Zsóczi, Galcsik Robi, Jómagam, Bence, Huszi, Deszka,Rónay Tomi,Márk, Ais képviselték még.
A verseny az én részemrõl nem sikerült valami jól, de a múltheti “kis” megfázásom nem éppen a jó irányba mozdította a formám A rajtom már jobban sikerült mint az elõzõekben de aztán 2. kör felénél belassultam és csak az 5. körben tértem magamhoz…megint kb féltávnál éreztem úgy h bemelegedtem és értem föl az emberekre.
Aztán utsó 3 körön egyik elite versenyzõ akire éppen felértem tette rám a kereket és nem vezetett 1 m-ert se:(…pedig le is lassitottam h kerüljön ki és menjen õ is elõl de nem vállalt semmit a vezetésbõl… aztán utsó kör utsó 300m-én tempótváltott átvettem és utaztam rajta de a végén nem tudtam lesprintelni:(
Örülök h. megúsztuk sárdagasztás nélkül, folytatás jövõ7en Balassagyarmaton, ott már nem biztos h megússzuk szárazon
Írta 2010. november 27. - 09:11
Mi ez a nagy hallgatás, már mindenki a sífelszerelést készíti elõ? Vagy ledöbbent a tegnapi nagy bejelentésen?
Kicsit le vagyok maradva, milyen nagy bejelentés történt? Megyek a pincébe léceket vaxolni, miután feldobtam a téli kerekeket!
Írta 2010. november 26. - 18:33
Írta 2010. november 26. - 14:51
"Minél Elõbb Maradsz Le - Annál Több Idõd Marad a Felzárkózásra. Én mindig a maximumot hozom ki magamból, a többi csak a szurkolókon múlik."
Írta 2010. november 25. - 20:15
Írta 2010. november 25. - 18:43
Mondok én Nektek híreket ha nincs basszus: beengedtem a puhos kóbormacskát, aki itt garázdálkodik a Kemerovón - adtam neki sütõtököt... és megette a g3c1. Hogy mik vannak...
Írta 2010. november 25. - 17:05
Mi ez a nagy hallgatás, már mindenki a sífelszerelést készíti elõ? Vagy ledöbbent a tegnapi nagy bejelentésen?
Hívnak a hegyek!
Írta 2010. november 22. - 17:01
Úgy látszik a sok bringázás meg a buszvezetés is bódulatot okoz.
Hívnak a hegyek!
Írta 2010. november 22. - 14:51
Írta 2010. november 22. - 14:50
A MagyarGépjármûMûvek sosem reklámozza a Scots-ot mert az egészségre káros...
Emtébé Saltarján móóóre!
Írta 2010. november 21. - 17:15
Ma este az MGM-en fél kilenckor: The Flying Scotsman, bicajosoknak kötelezõ.
Hívnak a hegyek!
Írta 2010. november 21. - 16:02
Nekünk tegnap megvolt. Én meg a Decathlon "mentünk" egy nagy szlovák kört. St-Cered-Tajti-Gömöralmágy-Jesenské-Fülek-St. 108 km bõ 4 óra. A szlovák oldalon az útminõség közepes, néhol egyentlen, de nagy kátyúk nincsenek. Tajti és Fülek között közel sík terep, néhány kis puklival.
Hívnak a hegyek!