Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Salgótarján

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
10143 hozzászólás a témában

Zsóci

Zsóci

törzsvendég

• fórumtag
  • 429 hozzászólás
CX Budapest bajnokság.

Résztvevõk össz létszáma 30 fõ!!! Pfffff.... Csak az SHKE tagok ,15-en voltak Kerekegyházán! Nemhiába ez mégis csak "szuperkrossz"!
Emtébé Saltarján móóóre!

knandi

knandi

törzsvendég

• fórumtag
  • 332 hozzászólás
Boldog szülinapot a szülinposoknak !

Feltöltöttem én is 2 DH videót '96-ból, ez az itteni DH verseny volt, van egy pár esés rajta, majd ki k kellene vágni belõle sz összes buktát, zene alá, aztán mehet fel úgyis...

1. rész : YouTube - PepsiDHSalgotarjan96 1
2. rész : YouTube - PepsiDHSalgotarjan96 2 (az elején mindjárt Matu)

GIN30

GIN30

törzsvendég

• fórumtag
  • 262 hozzászólás
1. Gratulálok minden SHKE tagnak a hétvégi cyclocross versenyen elért eredményért, különösen Huszár Norbinak, Vertich Tominak, meg Csontinak a dobogós helyezésekért! Szép volt!
2. Illetve ha már itt vagyok és olvastam: boldog szülinapot Gergõnek!

Gerispeci

Gerispeci

törzsvendég

• fórumtag
  • 579 hozzászólás

Boldog szülinapot, Gergõ!

Nagyon köszi!
Neked is Tamás!

RTamás

RTamás

törzsvendég

• fórumtag
  • 263 hozzászólás

Csatlakozom!

Rena! Megelõzöd az idõt!

Rena

Rena

törzsvendég

• fórumtag
  • 367 hozzászólás

cerbona

cerbona

törzsvendég

• fórumtag
  • 512 hozzászólás
Mai napon a Kecskemét melletti Kerekegyháza adott otthont a Supercross sorozat soron következõ 3. állomásának. Az idõjárás és a pálya a körülményekhez képest remek volt. Ugyanis Kerekegyházán az elmúlt napokban nem esett hó, és az esõzések is felszáradtak.

A Pálya igen rövid, 2,1km hosszú volt, 2 szimpla akadállyal 1 homokággyal és 1 lépcsõsorral valamint sok kanyarral volt tûzdelve.

Ancsának ezúttal nem lett meg a dobogó ,de jó h. elhoztuk legalább hozott sütit :P

Huszi nagyot ment 2. helyre érkezett be, Vertich is eléggé haladt 2. helyre jött elõttem és remélem lessz jobb is, és összejön neki ami nekem nem . Geri is irgalmatlan tempoban kezdett végig csak a hátát láttam:)…volt h. azt se aztán féltáv körül kiállni láttam :( …Nagyon sajnáltam mert NAGYON ERÕS és 1 CX géppel simán nyerné a kategóriáját :(

Továbbá a Tarjáni színeket:Big P, Szabi, VéZSé, Zsóczi, Galcsik Robi, Jómagam, Bence, Huszi, Deszka,Rónay Tomi,Márk, Ais képviselték még.

A verseny az én részemrõl nem sikerült valami jól, de a múltheti “kis” megfázásom nem éppen a jó irányba mozdította a formám :( A rajtom már jobban sikerült mint az elõzõekben de aztán 2. kör felénél belassultam és csak az 5. körben tértem magamhoz…megint kb féltávnál éreztem úgy h bemelegedtem és értem föl az emberekre.

Aztán utsó 3 körön egyik elite versenyzõ akire éppen felértem tette rám a kereket és nem vezetett 1 m-ert se:(…pedig le is lassitottam h kerüljön ki és menjen õ is elõl de nem vállalt semmit a vezetésbõl… aztán utsó kör utsó 300m-én tempótváltott átvettem és utaztam rajta de a végén nem tudtam lesprintelni:(

Örülök h. megúsztuk sárdagasztás nélkül, folytatás jövõ7en Balassagyarmaton, ott már nem biztos h megússzuk szárazon :)

gaboca1

gaboca1

törzsvendég

• fórumtag
  • 2.348 hozzászólás

Mi ez a nagy hallgatás, már mindenki a sífelszerelést készíti elõ? Vagy ledöbbent a tegnapi nagy bejelentésen?

Kicsit le vagyok maradva, milyen nagy bejelentés történt? Megyek a pincébe léceket vaxolni, miután feldobtam a téli kerekeket!:)

t-works

t-works

törzsvendég

• fórumtag
  • 964 hozzászólás
Pár hete volt a Mythbusters-ben - igazolták :)

Galcsik1979

Galcsik1979

vendég

• fórumtag
  • 198 hozzászólás
YouTube - Orosz aqua park

Apróság a ruszkiktól, van mit tanulni, Költség csökkentett megoldás

"Minél Elõbb Maradsz Le - Annál Több Idõd Marad a Felzárkózásra. Én mindig a maximumot hozom ki magamból, a többi csak a szurkolókon múlik."

http://www.salgotarjanihke.hu

Gyuri bá

Gyuri bá

törzsvendég

• fórumtag
  • 847 hozzászólás
Ha már egered nem volt.
Hívnak a hegyek! :D

t-works

t-works

törzsvendég

• fórumtag
  • 964 hozzászólás
Mondok én Nektek híreket ha nincs basszus: beengedtem a puhos kóbormacskát, aki itt garázdálkodik a Kemerovón - adtam neki sütõtököt... és megette a g3c1. Hogy mik vannak...

Gyuri bá

Gyuri bá

törzsvendég

• fórumtag
  • 847 hozzászólás
Mi ez a nagy hallgatás, már mindenki a sífelszerelést készíti elõ? Vagy ledöbbent a tegnapi nagy bejelentésen?

Gyuri bá

Gyuri bá

törzsvendég

• fórumtag
  • 847 hozzászólás
Úgy látszik a sok bringázás meg a buszvezetés is bódulatot okoz.

Zsóci

Zsóci

törzsvendég

• fórumtag
  • 429 hozzászólás
És bódulatot okoz! La-la-la-lé!!!
Emtébé Saltarján móóóre!

Zsóci

Zsóci

törzsvendég

• fórumtag
  • 429 hozzászólás
A MagyarGépjármûMûvek sosem reklámozza a Scots-ot mert az egészségre káros...
Emtébé Saltarján móóóre!

Gyuri bá

Gyuri bá

törzsvendég

• fórumtag
  • 847 hozzászólás
Ma este az MGM-en fél kilenckor: The Flying Scotsman, bicajosoknak kötelezõ.

Gyuri bá

Gyuri bá

törzsvendég

• fórumtag
  • 847 hozzászólás
Nekünk tegnap megvolt. Én meg a Decathlon "mentünk" egy nagy szlovák kört. St-Cered-Tajti-Gömöralmágy-Jesenské-Fülek-St. 108 km bõ 4 óra. A szlovák oldalon az útminõség közepes, néhol egyentlen, de nagy kátyúk nincsenek. Tajti és Fülek között közel sík terep, néhány kis puklival.

Rena

Rena

törzsvendég

• fórumtag
  • 367 hozzászólás
Kéne...

RTamás

RTamás

törzsvendég

• fórumtag
  • 263 hozzászólás