Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Salgótarján

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
10143 hozzászólás a témában

Gyuri bá

Gyuri bá

törzsvendég

• fórumtag
  • 847 hozzászólás
A hír nem teljesen idetartozna, de a nevezett személy az SHKE oszlopos tagja, alapítója. Íme a hír: Szervezet cikk
Egyszer már volt a megyei Közigazgatási Hivatal vezetõje, ez most ennél több, a sajtó egy része szerint "fõispán", valójában kormánymegbízott a hivatalos megnevezés, mondhatnánk francia példával prefektusnak is. Szó mi szó, ez már igen komoly beosztás, ha jól tudom helyettes-államtitkári besorolással (szabin vagyok, még nem néztem meg az aktuális jogszabályt).
Magam részérõl gratulálok, és nem csak azért mert január 1-tõl a fõ fõnököm lesz.
Hívnak a hegyek! :D

RTamás

RTamás

törzsvendég

• fórumtag
  • 263 hozzászólás

Szerda 14 óra, SBTC pálya.
Jó lenne minnél többen, lesz hólapát is, ha valaki bringa nélkül jön, de a legtöbb jót bringával tudjuk tenni a pályával.
Ma is ki lett lapátolva a pálya jó nagy része, de a genyó havazás tett róla, hogy kezdhessük elõlrõl.
Szóval mindenki gyertek

Meglátom, hogy milyen állapotban leszek holnap! Ha hadrafogható, akkor ott leszek!

RTamás

RTamás

törzsvendég

• fórumtag
  • 263 hozzászólás

Oké!

Helló!
Megtalált a "dolog"?
Talán én mégsem megyek csütörtökön síelni! Többen lemondták akikkel mentem volna ( illetve volt olyan is akinek eleve nem jó)! Látván a közlekedési "iszonyokat", és figyelembe véve azt a tényt, hogy holnap Tamás nap, így meglehetõsen rázós napom lesz. Talán jobb ha halasztom!

Fakukac

Fakukac

vendég

• fórumtag
  • 229 hozzászólás
Szerda 14 óra, SBTC pálya.
Jó lenne minnél többen, lesz hólapát is, ha valaki bringa nélkül jön, de a legtöbb jót bringával tudjuk tenni a pályával.
Ma is ki lett lapátolva a pálya jó nagy része, de a genyó havazás tett róla, hogy kezdhessük elõlrõl.
Szóval mindenki gyertek

cerbona

cerbona

törzsvendég

• fórumtag
  • 512 hozzászólás
YouTube - Papa Roach - Last Resort (Uncensored Version)

cerbona

cerbona

törzsvendég

• fórumtag
  • 512 hozzászólás
YouTube - Papa Roach - Getting Away With Murder

gaboca1

gaboca1

törzsvendég

• fórumtag
  • 2.348 hozzászólás

Gabóca1!
Kösz, a rugalmas együttmûködést. Küldöm az ellenértékét, és jelzem azt is!

T

Oké!

RTamás

RTamás

törzsvendég

• fórumtag
  • 263 hozzászólás
Gabóca1!
Kösz, a rugalmas együttmûködést. Küldöm az ellenértékét, és jelzem azt is!

T

RTamás

RTamás

törzsvendég

• fórumtag
  • 263 hozzászólás

Nálunk +25 fok, és kellemes meleggel tölt el a betegek szájából szétfröccsenõ nyálhalmaz....
Inkább síelnék...

Csütörtökre intézz szabit, és gyere síelni!

gaboca1

gaboca1

törzsvendég

• fórumtag
  • 2.348 hozzászólás

Tudom tél, meg Karácsony meg minden, de kicsit besokalltam már a sok hótól így lapátolásilag. Sajnos vagy 25 m a garázsig az út az utcától, ha meg használni akarom az autót, akkor le kell takarítani. Bár autóm nincs (a feleségem nevén van), a karbantartás, mosás, hólapátolás marad nekem, igaz, hogy fõznöm meg nem kell.

Elégé szubjektív, hogy mi a sok!:)

Decemberi hrekordok dlnek meg szak-Amerikban

Gyuri bá

Gyuri bá

törzsvendég

• fórumtag
  • 847 hozzászólás
Tudom tél, meg Karácsony meg minden, de kicsit besokalltam már a sok hótól így lapátolásilag. Sajnos vagy 25 m a garázsig az út az utcától, ha meg használni akarom az autót, akkor le kell takarítani. Bár autóm nincs (a feleségem nevén van), a karbantartás, mosás, hólapátolás marad nekem, igaz, hogy fõznöm meg nem kell.

Gerispeci

Gerispeci

törzsvendég

• fórumtag
  • 579 hozzászólás
Rácz Szabi! Kéne a telefonszámod!

Gerispeci

Gerispeci

törzsvendég

• fórumtag
  • 579 hozzászólás

No, Te meg honnan írsz??
Itt meg +23 fok van, és senki ( semmi ) nem simogatja az arcomat! Lehet, hogy azért nem, mert az irodában ülök???

Nálunk +25 fok, és kellemes meleggel tölt el a betegek szájából szétfröccsenõ nyálhalmaz....
Inkább síelnék...

RTamás

RTamás

törzsvendég

• fórumtag
  • 263 hozzászólás

Friss mély hó? Weh - szar lehet. Itt 10fok van, lágy délnyugati szél simogatja a pofikám... :)

No, Te meg honnan írsz??
Itt meg +23 fok van, és senki ( semmi ) nem simogatja az arcomat! Lehet, hogy azért nem, mert az irodában ülök???

cerbona

cerbona

törzsvendég

• fórumtag
  • 512 hozzászólás

Friss mély hó? Weh - szar lehet. Itt 10fok van, lágy délnyugati szél simogatja a pofikám... :)

benn nem vészes :D

t-works

t-works

törzsvendég

• fórumtag
  • 964 hozzászólás

RTamás

RTamás

törzsvendég

• fórumtag
  • 263 hozzászólás
Bálna!
Boldog névnapot!
T

http://forum.index.h...ticle?t=9119822[/IMG]

RTamás

RTamás

törzsvendég

• fórumtag
  • 263 hozzászólás
Hali!
Gratula: az anyukának, apukának, nagynéni és nagybácsinak, no meg a mamának és papának!
Jó egészséget nekik!

Gyuri bá

Gyuri bá

törzsvendég

• fórumtag
  • 847 hozzászólás
Ma meguntam a punnyadást, ezért (a hólapátoláson túl) mentem egy "Baglyas kört" gyalog. Nagyon jó volt a friss mély hóban menni kb, 10 km-t. El is fáradtam kicsit, most jó a melegen.

Zsóci

Zsóci

törzsvendég

• fórumtag
  • 429 hozzászólás

Békés, Nagyon Boldog Karácsonyt kívánunk mindenkinek!
Jaaaaa, és képzeljétek! Tényleg nagybácsi lettem!
Hugicám világra hozta Zsombit! Fasza kis csákó! :)

Hejjjj, nagybácsi! Jó egészséget kívánunk a legújabb kisbicajosnak és a kismamának!!!
Minden frankó? Súly, méret, ilyesmi? (ez ám a kari ajándék!!!)
Emtébé Saltarján móóóre!