Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Salgótarján

- - - - -

  • Lépj be és szólj hozzá
10143 hozzászólás a témában

#10021
Bálna

Bálna

    fórumfüggõ

  • fórumtag
  • 1.708 hozzászólás
Nem neveztem ,még nem elérhetõ a topik a honlapjukon...
Azt írják hamarosan elérhetõ lesz... Oda mindig késõbb lehet nevezni, asszem olyan március 31-el zárul általában a legelsõ határidõ... Figyelem folyamatosan... Oda mindenféleképp hosszúra megyek, aztán ha megfeleõ saját magamnnak az eredmény amit elérek akkor mehet a szezon...
:)
Ha már tovább jutok el mint tavaly, az már egy jó pont lesz...

#10022
RSzabi

RSzabi

    törzsvendég

  • fórumtag
  • 565 hozzászólás

Na, Szabi, segítettél meggyõzni magamat, bevállaltam a hosszútávot...

Szuper!

A Szilvás szerintem is keményebb, nekem kimondottan nyomasztó. Különösen, hogy sajnos május nekem még nagyon az idény eleje.
Amúgy neveztél a Szilvásra is? Hogy? Én semmi infót nem találok, mingyá átballagok a Tarnaiékhoz a boltba, õk már csak tudják...

#10023
Bálna

Bálna

    fórumfüggõ

  • fórumtag
  • 1.708 hozzászólás
EZ ÍGY VAN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Aki nem hiszi járjon utána...
De aki utánam mer járni ill tekerni az idei maratonok akármelyikén is, az megkeserüli, még ha csak a gumink ér össze, azt is...
:rocketman
:lol1:

#10024
transzporter

transzporter

    törzsvendég

  • fórumtag
  • 363 hozzászólás
Ne panaszkodj Bálna, elmondhatod magadról hogy a tavalyi Szilvás maratonon Te értél be leghamarabb... :-)

#10025
Bálna

Bálna

    fórumfüggõ

  • fórumtag
  • 1.708 hozzászólás
Na, Szabi, segítettél meggyõzni magamat, bevállaltam a hosszútávot... Lesz ami lesz... De pár dolgot nem értek... Nézegettem az eredménylistákat, Szilvásváradot fõleg, szerintem az a keményebb. És nem mondok neveket de olyan emberek olyan idõkkel érnek be (pl olyan csaj aki kört kap xc-n) beér 50-60 körül 200-ból.. Azok a nevek, meg akiket keresek, sehol sincsenek csak hátrébb. Mert próbáltam belõni magam hogy hol lennék kb, de... Majd kiderül... Ha meggondolom magam, akkor meg buktam 2000-et, mint tavaly... Mondjuk a tavalyi év az más volt... A sötét erõk jóvoltából... :) :( De majd idén meglátjuk. Ugyhogy regisztráltam ,a pénzt meg már küldik -elvileg- a szponzorok. (Nagymama-Nagypapa Bt.) :)

#10026
Bálna

Bálna

    fórumfüggõ

  • fórumtag
  • 1.708 hozzászólás
Épp néztem a BükkMaraton nevezettek listáját... Jani meg Kornél már a zsét is befizették... Szerintem idén ekenik egy-két ember száját, aki nem is számítana rá... :) Meg természetesen már Janibá is leadta a nevezést... Ugyhogy úgy látom a Bükkön idén is igen sokan leszünk...!

#10027
Bálna

Bálna

    fórumfüggõ

  • fórumtag
  • 1.708 hozzászólás
A következõ elsõsorban Barnusnak szól, de mást is érdekelhet!
Szóval: megkérdeztem a Polgári Természetõri témát, hogy hogy áll a dolog. A lényeg az hogy nagyon valószínû hogy lesz, de nincs még konkrét idõpont. Annyit kértek, hogy akkor a Márk meg a te neveteket, címeteket, elérhetõségeiteket adjátok meg nekik személyesen (Tarján, SZMT-székház, hátsó bejárat, hátul az Áfész-nál a vasút mellett), vagy e-mailben: bnpnograd@chello.hu ! Ennyi a fejlemény. Ha kérdés van kérdezz... :)

#10028
RSzabi

RSzabi

    törzsvendég

  • fórumtag
  • 565 hozzászólás
Képeket! Képeket!

#10029
transzporter

transzporter

    törzsvendég

  • fórumtag
  • 363 hozzászólás
Sziasztok!
Ebben a pár napban amíg nem voltam itthon, annyi hozzászólás lett, mint a kezdetektõl hónapok alatt... Hajrá! Nem csak a boltnak van Meridás ereklyéje, egy sima tarjáni mezt is aláírattunk velük :-)... (GunnRita, Nina Göhl, Hermida, Ralph Naf, Kotulla, Moritz Milatz). Hogy lehet ide képet beszúrni, na?! Fasza volt, minden nap tekertünk, én 250km-rel a legkevesebbet, de szombat-vasárnap is volt csapatfotózás meg mindenféle programok. Vékony hosszúcuccos idõ volt, ált 15-18 fok, hétfõ délelõtt volt a leghidegebb, árnyékos helyeken 6-7 fok. Laza (nekik...) délutáni bicajozáson 60km, 800 mászás, 30as átlag... 185ös pulzusnál átnézek GunnRita órájára, 125öt mutat és cseveg a Hermidával...Egyébként José tiszta idióta, olyan mintha be lenne b@szva egész nap és nem szinészkedik hanem alapból hülye. Nagyon nagy élmény volt, nem csak a társaság miatt hanem a környék leírhatatlanul szép. Svájcban még szakadt a hó, 2 óra mulva meg leszálltunk, virágzanak a fák és minden zöld. A tengerparttól 60km-en belül átmész egy szûk szerpentinen, 600-700as hegyen a sziget másik partjára és megint tenger... Közben autóval alig találkozol, mert ugye ezek kis alsórendû utak, de kátyú vagy úthiba az sehol. Az autósok soxor már idegesítõen elõzékenyek, senki nem dudál inkább beáll a sor végére ha nincs több100 méter üres szakasz a biztos elõzésre. De hülyék is lennének levágni az aranytojást tojó tyúkot, a sziget téli idegenforgalma 100%-ban a biciklisekre épül. Ráérõs német (osztrák, angol, cseh) társaságok, válogatottak, proficsapatok járnak oda. A szállodánkban lakott a Rabobank és a T-Mobile második vonala, persze elsõ vonalas C50es Colnagókkal és Giant-ekkel (egyébként õk is méretre készített karbon Giant vázzal mentek, ahol a lapított nyeregvázcsõ (csõ?) felér a nyeregig tehát fix méretû, se le-se fel... A norvég ifjúsági válogatott a kerékpárkölcsönzõbõl kapott egyen-karbon-Meridákkal edzett. Ilyet kaptunk mi is, tested by PappZ... :-)
Na egyelõre ennyi, majd még írok de már aludnom is kéne.

#10030
t-works

t-works

    törzsvendég

  • fórumtag
  • 964 hozzászólás
Pffffff

#10031
Bálna

Bálna

    fórumfüggõ

  • fórumtag
  • 1.708 hozzászólás
Nem garantáltam semmit, velem nem történtek ilyen kellemetlen dolgok két hete mikor arra voltam, csak nagyon hideg volt... Én is tekertem ma itt Sopronba, van itt egy k.va jó hegy, kétszer is felmentem... :)

#10032
t-works

t-works

    törzsvendég

  • fórumtag
  • 964 hozzászólás
Áh, nem is tom, hol kezjem... csupa rossz dolog történt ma.

Aszondja BálnaBambínó, hogy nyugodtan mehetek a szécsényi körre, mer nem lesz gáz. Hát gáz nem volt, de hó meg SÁR az volt. Eltömõdött a kerék, meg telement szeméttel a bowdenház, meg jött szembe a busz mint állat, ja, meg össze is baszot hólével.

Na, fasza, ettõl már rosszabb nem lehet. Oks, boldogan tartott az a hír, hogy Nandi mester (aki P szerint szarul jó bõr, csak mellbe lehetne erõsebb :P ) megheggesztette a pulzusmérõmet. Szal az úgy volt, hogy elõször felmarkoltam a cuccot a bótba, oszt vittem zsebbe egy szécsényi kört. Mint utólag kiderült, nem nagyon bírta a kiképzést, mert mire hazaértem, ugyanaz lett a kínja, mint ami volt :mad:

Ja, meg a South Park is tré volt.

Pffff, nagyon kész vagyok

#10033
Bálna

Bálna

    fórumfüggõ

  • fórumtag
  • 1.708 hozzászólás
Ötlet:
A fórumon van ugyebár a CriticalMass-es topik. Sõt több is. Ugyebár minket annyira nem érint, mert csak ezért sajnos nem jövünk fel Pestre... Viszont. Az idei ápr 22-én lesz, ami azt jelenti hogy a Pilis Kupa szombatján. Igazából azoknak szól tehát, akik versenyeznek majd, de majd beszélünk róla esetleg gyûlésen vagy valamikor, hogy lenne-e kedve a bagázsnak elindulni elõbb egy kicsivel, és részt tudnánk venni... Gondoljátok át...
BálnusBambínó voltam ahogy T mondaná... :)

#10034
knandi

knandi

    törzsvendég

  • fórumtag
  • 332 hozzászólás
Ja, amúgy a képemhez csak annyit, hogy szombaton, mikor az üzletben szerkesztettem (kivágtam, kicsinyítettem) pont jött Nagy Peti, s eképp szólt : "jó ez a bula, csak mellbe lehetne erõsebb", erre mondam neki, hogy ez én vagyok. Aztán már csendben volt...
T mester ! Kinyomattam a Békás idõfutam kiírását, az lesz, amit én mondtam, március 19-én, Tahitótfalunál, 18 km, de a www.bvkk.hu oldalon ott van. Te valami Békásmegyeri amatõr háztömbkerülgetõkkel beszélhettél...

#10035
knandi

knandi

    törzsvendég

  • fórumtag
  • 332 hozzászólás

Wááááá Nándi Mester Guru Császár, hullakirály vagy:bananadan

T mester !Inkább a királyt valásztanám, mint a hullát...
Amúgy bocs, de én beírogatok mindenféle "biznisz" üzenetet is, na jó, nemteszem ide az üzlet épp alciós dolgait, csak ha valakinek konkrétam üzenek valamit. Ha nem tetszik, majd Bálna moderátor kirúg...
Ja, hazajött Babka Szabi a Merida Press Camp-ról Mallorcáról. Szabi, írhatsz az élményeidrõl ! Márha voltak.. Kiküldtünk vele egy Merida világbajnoki mezt, alá dedikálta Gunn Rita, Hermida, meg még mások is, csak elfelejtettemmég kik. Kitesszük a boltba, szerintem nem sok embernek lehet ilyen "erekjéje". pontos vagy ly kellett volna ?

#10036
t-works

t-works

    törzsvendég

  • fórumtag
  • 964 hozzászólás
Wááááá Nándi Mester Guru Császár, hullakirály vagy:bananadan

#10037
FRIZ 22

FRIZ 22

    törzsvendég

  • fórumtag
  • 264 hozzászólás

Frici ! Eladtuk a hajtómûvedet ! Gyere majd be, Jani vagy én lerendezzük.


OK :clap:

#10038
Bálna

Bálna

    fórumfüggõ

  • fórumtag
  • 1.708 hozzászólás
ja, ok... Tehát: ahhoz hogy értékeltesd magad ezekben a kategóriában, kell a licenc! -csak akkor értékelnek mk és ob szempontból. Licenc nélkül is lehet indulni, viszont magának a verseny értékelésénél leszel csak ott. Pontot pedig csak az szerezhet a klubjának, aki érvényes licenccel indul, olyan kategóriában ahol van mk ill. ob... Mi esetünkben tehát: felnõtt férfi ember akkor tud pontot szerezni a klubnak - meg természetesen saját magának maratonon ha hosszútávon indul... Nem ilyen bonyolult csak úgy hagzik... :)

Ja, és kutya nem nézi nevezésnél hogy kit kellene mk ill ob szempontból értékelni, ha Te nem mész oda a nevezésnél és nem lebegteted a licencedet, akkor nem ér semmit az egész, a végén úgy vesznek mint "sima" tekerõt... Tehát úgymond be is kell jelenteni... -Akkor lesz ott a neved azon a listán hogy pl XCM MK 4. - eredménylista... Mert ugye nem olyan egyértelmû mint a xc, mert ugyebár ez tömegsport, xc-ben meg már csak licencesek mehetnek (kivéve hobby...)

#10039
RSzabi

RSzabi

    törzsvendég

  • fórumtag
  • 565 hozzászólás

Lehet tudni, persze... Mit a normál xc - rendszerbe, itt is minden célba érkezõ kap pontot, még a 25678. is ha van ilyen, 1-et... De mondom az a gond, hogy csak a magyar kupa ill. ob kategóriák érnek pontot... Ezek pedig U17-ben Rövidtávon, U19-ben Középtávon, a Többiben pedig hosszútávon vannak... A többi ilyen szempontból nem ér pontot...
(-> www.mountainbikesport.hu -> XC naptár -> változások...)

Azt írják, hogy "de Magyar Kupa pontot csak az kap, akinek van érvényes versenyengedélye", és az innen nem derül ki, hogy az egyesületek közötti versenyre ez ne lenne érvényes, B.B.B. meg ezt kérdezte. Szóval most kell licensz vagy nem?

#10040
RSzabi

RSzabi

    törzsvendég

  • fórumtag
  • 565 hozzászólás
Bálna!
Nem kérdés, gyere a hosszú távra! Az az igazi cselendzs. Meg már csak azért is, mert jobban esik a testmozgás, ha többen vagyunk.
Az eddig megtett 2000 km-ed alapján számítva augusztusra már 12000 felett fogsz járni, mire nem elég az? Én örülni fogok a 4000-nek... Nyáron meg nincs is suli, tekerhetsz eleget. Amúgy meg lesz rá egy egész napunk, nem kerget senki, enni-inni adnak...