Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Salgótarján

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
10143 hozzászólás a témában

Rena

Rena

törzsvendég

• fórumtag
  • 367 hozzászólás
Boldog tegnapi szülinapot, Bálna!:cheers:

Bálna

Bálna

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.708 hozzászólás

HAPPY BORZDAY Bálnus

Köszönöm!

vázze de fiatal vagy :D

Errõl nem tehetek! :D

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9.190 hozzászólás
HAPPY BORZDAY Bálnus ;)
vázze de fiatal vagy :D

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy

Gyuri bá

Gyuri bá

törzsvendég

• fórumtag
  • 847 hozzászólás
Mindenkinek gratula. Ugyanakkor a múltkor aszfalton (montival) tettem egy 140 km-es túrát, benne Kékessel meg Galyatetõvel. Nem rohantam, az is tény, de nem ért fel az 85 km-es extrém teljesítésével. Nem véletlen volt a maratonon 150-es átlag pulzusom, meg közel 4000 kalória fogyasztásom. Ki kell próbálni, aszfaltbetyárok. (No jó, a koromra is foghatjátok, puhány már ez a Gyuri bá.)

Bálna

Bálna

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.708 hozzászólás

..... és azoknak a bátor lovagoknak(lovaghölgy) akik felkereked(z)tek országúti paripáikkal, hogy megküzdjenek a Mátra félelmetes emelkedõivel és hû apródjuknak Bálnának.
Így oké?

Ákos b@zzeg... hû apród... Thanks... Jössz te még az én utcámba!!! :D

t-works

t-works

törzsvendég

• fórumtag
  • 964 hozzászólás
Ja, kircsi:air:

akusz

akusz

vendég

• fórumtag
  • 27 hozzászólás
..... és azoknak a bátor lovagoknak(lovaghölgy) akik felkereked(z)tek országúti paripáikkal, hogy megküzdjenek a Mátra félelmetes emelkedõivel és hû apródjuknak Bálnának.
Így oké?

t-works

t-works

törzsvendég

• fórumtag
  • 964 hozzászólás
Feltételezem, hogy a gratuláció azoknak is jár, akik Salgótarján dicsõ városából kerékpárszerrel indultak, bevették Recsk erõdítményét, majd megküzdöttek a Szabi vezette egri sárkányos hadtesttel:D

Amúgy Bálnus tök jól tartotta magát, de hát az országút, meg a monti, há' azé nem ugyanaz...

akusz

akusz

vendég

• fórumtag
  • 27 hozzászólás
Hát az a meredek tényleg nem hiányzot, pláne, hogy nem is számítottam rá. Annyira meglepõdtem mikor megláttam, hogy váltani sem volt idõm, így tolással kezdtem és azzal is folytattam. Amúgy minden jó volt különösen a babgulyás.Gratula mindenkinek aki ott volt, külön azoknak akik a hosszútávon indultak.

Gyuri bá

Gyuri bá

törzsvendég

• fórumtag
  • 847 hozzászólás
Megvolt a MÁtra maraton. Az SHKE delegáció sikeresen szerepelt, több dobogós khelyezés volt. Gergõ külön díjat is kapott az elsõ helyezés mellé (classic távon). Magam az extrém távot teljesítettem, helyezés nem ismert, de nagyon kemény volt, különösen Mátraszentlászló után. A végén Rudolftanya után is betettek még egy kemény kapatót, az már nem hiányzott. A Kékesre pedig végig a sípályán kellett felmenni, tavalyelõtt sokáig aszfalton mentünk felfelé. Mégis a Kékesre legalább többnyire lehetett hajtani (a jobbak végig kihajtottak), nem úgy, mint Galya elõtt.

Bálna

Bálna

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.708 hozzászólás
Hát jó volt a mai tekerés! Elindult 4 magyar, (néha 5), Bálna nem egybõl, de összvissz vagy 10szer biztos leakadt... :D

Bálna

Bálna

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.708 hozzászólás

Szia Szabi!

"Rendessel" Kékesre, úgytûnik 9-kor indulunk (igaz, Bálna?:) )

Ejnye-bejnye Nándi!

Miko? 9ko? Akko 9ko vagy kicsive után körforgalo...
:D

Bálna

Bálna

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.708 hozzászólás
...

Rena

Rena

törzsvendég

• fórumtag
  • 367 hozzászólás
Szia Szabi!

"Rendessel" Kékesre, úgytûnik 9-kor indulunk (igaz, Bálna?:) )

Ejnye-bejnye Nándi!

Bosco

Bosco

vendég

• fórumtag
  • 35 hozzászólás
Szasztok!
9 óra jó.
Majd még jelentkezem.Nagyon rosszul vagyok.Tegnap nem megfelelõ
folyadékkal oltottam a szomjúságomat.Soha többet...

RSzabi

RSzabi

törzsvendég

• fórumtag
  • 565 hozzászólás
Hová indultok holnap? Táncsak nem a Mátrába? Mikor lesztek hol? Milyen jármûvel, MTB-vel vagy rendessel? Mer én is terveztem egy mátrai menetet (Eger-Abasár-Mfüred-Mháza-Parád-Eger) holnap.

Fakukac

Fakukac

vendég

• fórumtag
  • 229 hozzászólás
Igaza van Bálnának, öten egy csajra, egyet felejtett el a gyarek, hogy a csaj az maga Bálna (õ maga)

9-kor el kéne indulni

Lesz ott minden: Bálna új biciklijének felavatása (pl. bicajhajítás), na de majd hónap!!!:clap:

Bálna

Bálna

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.708 hozzászólás
Frici! Tegnap éjjel láttam az asszonyt a városba!!! A n@gyf@rkú néger sráccal volt! :D

Igen,igen Bosco, ez ugyanaz a csávó, akivel Szilvike a múlt héten a Saciba volt!!! :D

Bálna

Bálna

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.708 hozzászólás
Fakukac, Rena, Transzporter, T-works, Bosco!!! :) mindenki fönnt van a fórumon, mikor induljunk holnap???

Meg kell, hogy nyugtassam a brigádot, a csúcs a Pécskõ és egy csajra voltunk négyen (sajna).

Nálunk így egy csajra öten vagyunk, és a csúcs a kékes...

Van egy olyan érzésem hogy Bálna lesz a leggyengébb láncszem... Pedig emlékszem rá, annak idején, réges-régen még otthagytam NagyPetit meg Báoscot Kékesre fölfelé... :P

FRIZ 22

FRIZ 22

törzsvendég

• fórumtag
  • 264 hozzászólás

Meg kell, hogy nyugtassam a brigádot, a csúcs a Pécskõ és egy csajra voltunk négyen (sajna).

De a csaj jól bírta:) ………………………………….mármint a csúcsot.