Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Salgótarján

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
10143 hozzászólás a témában

akusz

akusz

vendég

• fórumtag
  • 27 hozzászólás
Csak megemlítem, hogy Rákos Tamás vasárnap az Author-Dynamo Maratonon senior kategóriában 30km-en a harmadik helyezést érte el. Gratulálok neki!

kohasz

kohasz

törzsvendég

• fórumtag
  • 494 hozzászólás
Én mag majd egy olyan listát adok Nándinak, amin a jubileumi körön indulók szerepelnek. Külön a kitûzõben és emlékéremben részesülõkkel. Felteszi a honlapra.

Tegnap egyébként mentem egy amolyan terepszemlét a körön. Olyan mintha verseny lett volna. Végig szuperül megvan az ideális nyomvonal. A homokos részeken pedig látszódnak az egyéb próbálkozások is. A Tatár-árokban jó kis féknyomok vannak, fõleg a kettévágott fánál.
Belenéztem a másik ágba is. Ott is találtam nyomokat. Talán tényleg választották páran azt is. Egy idõben (vagy 8 éve) az jobban tetszett, de most már újra a "normál" a szimpatikusabb.

knandi

knandi

törzsvendég

• fórumtag
  • 332 hozzászólás
Szerintem is jó volt a tegnapi buli, ha szombaton lett volna, meg vittünk volna piát, még jobb lehetett volna...mondták páran.
Én is kicsit elkavartam a fennsíkon, már rég jártam arra, ezért is volt ez nagyszerû alkalom a bringázásra. Aki fényképeket csinált, behozhatná a boltba, s összegyüjtjük, de ne csak a mostaniakat, hanem az egész év folyamán készült bringás képeket.

akusz

akusz

vendég

• fórumtag
  • 27 hozzászólás
Csináltam pár képet, majd beviszem a Velosportba a hét elején.

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9.190 hozzászólás

Nem szégyen az, KNándi is eltévedt :)

na majd mondom Neki h kit nevessen ki a telefonban,mikor felhívtam h merre menjek :D

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy

RSzabi

RSzabi

törzsvendég

• fórumtag
  • 565 hozzászólás

kis eltévedéssel sikerült összehozni 54 km-ert :D

Nem szégyen az, KNándi is eltévedt :)

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9.190 hozzászólás
én három kört mentem,kis eltévedéssel sikerült összehozni 54 km-ert :D
a kaja nagyon jó volt
lehettünk volna többen is

-=B.B.B.=-

RSzabi

RSzabi

törzsvendég

• fórumtag
  • 565 hozzászólás
Valóban nagyon szuper volt a Jubileumi Rendezvény, köszönet érte minden szervezõnek, fõleg Gabesnek, Nándinak, nomeg Zeusznak a táplálékért.

Én idõ híjján csak két kört mentem terepen, de élmény volt. Az elsõben végig fülig ért a szám, mert olyan helyeken bicajozhattam, amiket nagyon szeretek, de vagy öt éve nem jártam arra, a másodikban végig röhögtem, mert Suttyóval mentem...

Hena, tényleg sajnálhatod...

Fényképek lesznek valahol?

Hena B.

Hena B.

vendég

• fórumtag
  • 32 hozzászólás
De szivesen elmentem volna én is!:(

kohasz

kohasz

törzsvendég

• fórumtag
  • 494 hozzászólás
Köszönöm mindenkinek, aki személyével emelte a tegnapi rendezvény sikerét.

Nagyon jó volt látni sok régi arcot is. Jó, hogy kellett írni nevezési lapot, mert így legalább ráismertem a sok éve nem látott Szepére. :-)

Összesen 59 fõ nevezett legalább egy körre. 11 embernek osztottam kitûzõt és heten várhatják majd az emlékérmet.

Szép hetet!

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9.190 hozzászólás

lesz

köszi

-=B.B.B.=-

FRIZ 22

FRIZ 22

törzsvendég

• fórumtag
  • 264 hozzászólás

a holnapi napról irna vki konkrétumot?
köszi :)

lesz

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9.190 hozzászólás
a holnapi napról irna vki konkrétumot?
köszi :)

-=B.B.B.=-

t-works

t-works

törzsvendég

• fórumtag
  • 964 hozzászólás
Hehe, hülyeség volt +kérdezni, sejthettem volna, hogy Tomicsek abszolválta már nagyon... :D

Szabi, 53-23. Egyébként elmeséltem mindenkinek, hogy milyen durva áttétellel kolbászolsz a hegyekbe is :D

RSzabi

RSzabi

törzsvendég

• fórumtag
  • 565 hozzászólás

Wááááwááááááwáááá, most jut eszembe... Ment már valaki fel Galyára bent, a belsõ úton, 53as lánckeréken, úgy, hogy nagytányéron ment végig???

Nagyarc ON

Te Té! Osztán hátul hány fogat használtál, mer azanemmindegy. Mer ha pl. 25-öt, akkor az ugyanaz mint 42-20, az meg lufing (mármint ilyen madárcsontúaknak, mint Te meg a LáncTamás).
Mondtam neked a hétvégén, hogy 10 éve még 42-21 volt a legkönnyebb áttételem (Rónaynak pl. 42-20), oszt mindenhol _bõven_ elég volt, mármint Magyaro.n (persze akkor még én is ilyen madárcsontú voltam, de nem 7-8 kilós volt bicaj).

Nagyarc OFF

Bálna

Bálna

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.708 hozzászólás
Kevesek vagytok, mint medvesajtban a brummogás... :D Én ott idáig MINDIG nagytányéron mentem föl...! -ja, monti nagytányérral... :ubytek:
Hallod, T! -ha vasárnap arra mentünk volna, szerintem toltam volna... komolyan... :)

Lancett

Lancett

vendég

• fórumtag
  • 18 hozzászólás
Wááááwááááááwáááá, most jut eszembe... Ment már valaki fel Galyára bent, a belsõ úton, 53as lánckeréken, úgy, hogy nagytányéron ment végig???[/QUOTE]

Hát asszem én már egy párszor felmentem ott!! (jut eszmbe):P

Gyuri bá

Gyuri bá

törzsvendég

• fórumtag
  • 847 hozzászólás
Az aszfaltbetyárt nem sértésnek szántam ám, fõleg mióta én is vettem országútit (ha nem is csúcsszuper minõségût). Tudom, hogy sokan megízlelték a montizás örömét is, így gondolom többen egyetértenek, hogy tereptõl függõen az országúti km-eket meg lehet szorozni legalább 1,5-2-vel az elfáradást tekintve. Magam is élvezem mindkét mûfajt. Úgy néz ki, hogy a következõ Bikemag-ben és a Bringában is szlovák túra - egy útvonal, két szerzõ, két magazin. Az SHKE tagjai megint leteszik névjegyüket.

kohasz

kohasz

törzsvendég

• fórumtag
  • 494 hozzászólás
t-works!
:-)
...és mentél már olyan aszfaltos úton, hogy 6,3 km-re 905 méter volt a szintemelkedése? Én próbáltam, de még a 30/32-es áttételem is elfogyott rajta. Emlegettünk, hogy biztosan tetszene, csak úgy edzésképpen.
Ja, és ott szoktak hegyifelfutókat is rendezni.

Szóval sikeresen megcsináltuk Ispán Pistivel és Somival (Vincze Gabi) az Alpok túránkat, így az SHKE megint otthagyta a nyomait. :-)
Abszolút hegymászásról (BIG mozgalom) szólt az egész túra. Vagy hegyrementünk fel vagy arról száguldottunk le. Vízszintes terep nem volt.
Élveztük ám nagyon.

A száraz adatok:
15 osztrák, 3 szlovén, 1 olasz csúcs (ebbõl három 2000 feletti)
450 km
15 500 m szintemelkedéssel
700 megányi képanyaggal

Lehetne legeket is gyûjteni, most inkább csak egy-két kiragadott példa.

Grosser Speikkogel 2120 méter magas és 460-ról kell felmenni úgy, hogy közben nincsen 8% alatti része. Erre van 16 km-ed.
Fentrõl aztán egy lenyûgözõ panoráma tárul fel.

Mangrtsko Sedlo 2077 méter magasan van. Szlovénia legmagasabb aszfaltos pontja. Pisti mondta, hogy ez a hely már nem is embernek, inkább marslakónak való. Fehér sziklák, félelmetes szakadékok, 3 méter széles út, óriási szél, de fantasztikus érzés és rengeteg bicajos.

Plöckenpass 1350 méteres hágó. Nagy és gomolygó felhõkkel fogadott az egykori elsõ világháborús csatahely. Bizony az Osztrák-Magyar Monarchia itt (is) kikapott az olaszoktól.
Idén a Giro is erre ment. Így mi sem hagyhattuk ki. :-)))

Vasárnap MINDEN klubtagra számítok, legalább egy kör erejéig. Már 8-tól lehet indulni.

Hátszelet!!!

t-works

t-works

törzsvendég

• fórumtag
  • 964 hozzászólás
Hihíííí, majd beütünk egy McFreezt Bálnus :D

Kettõ... próbáljuk ki - mármint aszfaltbetyárok a terepes feelinget... Hát, montim volt 6évig... TARMAC RACING RULEZ :bananadan

Wááááwááááááwáááá, most jut eszembe... Ment már valaki fel Galyára bent, a belsõ úton, 53as lánckeréken, úgy, hogy nagytányéron ment végig???