Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Salgótarján

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
10143 hozzászólás a témában

kohasz

kohasz

törzsvendég

• fórumtag
  • 494 hozzászólás

Wazzátokmeg, írjatok mán valami értelmeset is, hogy mi volt! Ebbõl semmit nem lehet kihámozni.

Igyekszem vázlatos maradni.

-Megválasztottuk a közgyûlés tisztviselõit.
-Meghallgattuk és elfogadtuk a beszámolókat.
-Megvitattuk a mezen található logó (áll a bringás, vállán a bicajjal) kérdését - maradt a régi.
-Megvitattuk a mezen található feliratok méretét és elnevezését. Ez kicsit más lesz, mint eddig.
-Megszavaztuk az új mezt. (Frici design.)
-Várhatóan lesz nadrág is.
-Klubos szinten lesz utazás a Salzkammergut Trophy-ra is.
-Az is elhangzott, hogy a klubtagok 15 százalék kedvezményt kapnak a Velsoport-ban (túracuccokra is igaz) és a Griff-ben is.
-Ettünk egy jót és közben vetítésre került az elõbb említett maratonról készült film is.

Van még kérdés? :-))))

Gyuri bá

Gyuri bá

törzsvendég

• fórumtag
  • 847 hozzászólás
Errõl a klasszikus jut eszembe: Most akkor kavarja ez a Piszkos Fred vagy nem kavarja. Megtudtuk, hogy kapitalizmus van, mint jeles poltikusunk, aki arra éredt egy szép napon: nicsak, mit ad Isten, itt meg kapitalizmus lett. Észre vette 16 év után. Akkor most mi van? Döntsük a tõkét, ne siránkozzunk? Vagy álmodom az egészet?
Úgy van ez, hogy a "lényegtelen" dolgokról nagy vita alakul ki, a fontos kérdésekben pillanatok alatt döntés születik. Ezt én nem gondolom a közgyûlés esetére, mivel szerintem korrekt módon zajlott le. Igaz, a mez kinézete sem mellékes dolog, de szerintem jó kompromisszumot sikerült kötni az ügyben. Nem tudom ki az a Puskás, de tény, hogy jól gazdálkodott a klubvezetés, tegyük hozzá, társadalmi munkában végzik feladatukat.

Des-ca

Des-ca

vendég

• fórumtag
  • 152 hozzászólás

Wazzátokmeg, írjatok mán valami értelmeset is, hogy mi volt! Ebbõl semmit nem lehet kihámozni.

meghalgattuk a beszámolókat szakáganként nem minden szakágét megszavaztuk az új mez designest na az vót a szép vita csodás módon pont a pénzügyi beszámolóval nem volt semmi gond sõtt szerintem csodás hogy a mai körülmények között így áll a clubb dííícséret Puskáséknak

RSzabi

RSzabi

törzsvendég

• fórumtag
  • 565 hozzászólás

Fakukac

Fakukac

vendég

• fórumtag
  • 229 hozzászólás
Hát bazzzzzeg, a fej csóválja a farkat (vagy az a szex?)
Vagy csócsálja?
Na mindegy...

Bálna

Bálna

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.708 hozzászólás

Komolyan nemtom b@zmeg, de majd megkérdezem Nándit meg Bálnát, majd akkor õk tuti elmondják

Nemtom Én sem mire "céloz" deszka...

t-works

t-works

törzsvendég

• fórumtag
  • 964 hozzászólás
Komolyan nemtom b@zmeg, de majd megkérdezem Nándit meg Bálnát, majd akkor õk tuti elmondják

Des-ca

Des-ca

vendég

• fórumtag
  • 152 hozzászólás

Én nemtudom, nem voltam, de majd kifejted, hogy hogy érted a kapitalizmus meg a fej/farok dolgot. Oszd meg akkor már lécci, hogy én is megértsem, meg ha már elkezdted. De gondolom lesz akkor még a témával kapcsolatba hozzászólás

Remélem hogy beindul az agy

t-works

t-works

törzsvendég

• fórumtag
  • 964 hozzászólás
Én nemtudom, nem voltam, de majd kifejted, hogy hogy érted a kapitalizmus meg a fej/farok dolgot. Oszd meg akkor már lécci, hogy én is megértsem, meg ha már elkezdted. De gondolom lesz akkor még a témával kapcsolatba hozzászólás

Balu.v.

Balu.v.

vendég

• fórumtag
  • 91 hozzászólás
http://www.videobomb...ideo/cycledrift

Des-ca

Des-ca

vendég

• fórumtag
  • 152 hozzászólás

Tudod, amin a 4 király van... Tomika, T, meg Schummacher meg Solberg :bananadan

Vegyé má vissza egyépként a gyûlés tisztára mint a régi munkaértekezletek a fej rángatná a farkat csak most a farok rángatja fejet végre a klubéletbe is betört a kapitalizmus .

t-works

t-works

törzsvendég

• fórumtag
  • 964 hozzászólás
Tudod, amin a 4 király van... Tomika, T, meg Schummacher meg Solberg :bananadan

RSzabi

RSzabi

törzsvendég

• fórumtag
  • 565 hozzászólás

Mit szólsz a 4-es sz. mezhez? (hihihi)

??????

Fakukac

Fakukac

vendég

• fórumtag
  • 229 hozzászólás
Amúgy én kihagyom a közgyûlést, úgyhogy inkább beszéljünk meg itt mindent! :)[/QUOTE]

Mit szólsz a 4-es sz. mezhez? (hihihi)

RSzabi

RSzabi

törzsvendég

• fórumtag
  • 565 hozzászólás
:kupa_smie

t-works

t-works

törzsvendég

• fórumtag
  • 964 hozzászólás
Szerintem meg az, ha vennétek versenybicajt, a vastagkerekût meg kitennétek a kuka mellé. Majd a cigók elviszik:bananadan

akusz

akusz

vendég

• fórumtag
  • 27 hozzászólás
Nem kell olyan sokáig várni, a tavalyi panzió kb 20 fõs.
Ez volt az egyik legolcsóbb és 10 percre van bicóval a rajt helyszínétõl.
Szerintem ez volna a legjobb választás.
Így néz ki:
http://www.tourist-goisern.at.tf/

kohasz

kohasz

törzsvendég

• fórumtag
  • 494 hozzászólás
Jövõre kibérelhetünk akár egy egész panziót.

A külföldi BIG túránkat arra a környékre terveznénk és természetesen, abban az idõpontban, amikor a Trophy van.

SHKE, minden mennyiségben. :-))

Bálna

Bálna

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.708 hozzászólás

Érdemes lenne elkezdeni szervezkedi. Öszzeírni hányan jönnének, hogyan mennénk stb... Aki tavaly volt bizos nem hagyja ki.

Információk:
http://www.salzkammergut-trophy.at/

Mivel idén nem "ütközik" semmilyen magyar versennyel, ezért lesz "klubos szervezés" a salzkammergut-ra...

akusz

akusz

vendég

• fórumtag
  • 27 hozzászólás
Érdemes lenne elkezdeni szervezkedi. Öszzeírni hányan jönnének, hogyan mennénk stb... Aki tavaly volt bizos nem hagyja ki.

Információk:
http://www.salzkammergut-trophy.at/