Jelentkezz be Regisztrálj
Salgótarján
Írta 2007. február 28. - 17:23
Írta 2007. február 27. - 15:56
Lali király (lánykori nevén Boros Lajos) énekelte anno: hogyha fúj a szembeszél, okos ember nem beszél. Ezt már én teszem hozzá: meggyörnyed és hajt, és ez nem csak a bicajozásra igaz.
Írta 2007. február 26. - 18:39
Részemrõl az a tuti , hogy neki kell menni hiszez a bringán mindíg szembeszél van pláne országúton .A szélre is van tuti fortély. Szombaton inkább a hegyeket vettem célba, részben terepen. Át Baglyasról a hegyen a Mezei útra, keresztûl a városon Ponyi puszta, majd gyökeresen Zagyvaróna, onnan homokoson és kövesen Salgóbánya, Medvesen át, majd Inászó felõl Pécskõ. Itt nem nagyon zavart a szél. Az utak sarasak, de ezen az útvonalon nem volt gond.
:jogging:
Írta 2007. február 26. - 13:54
Írta 2007. február 25. - 20:36
Ma is bevállaltam szele kazár vizslás igaz este fél ötkor indultam el kár volt ugyanúgy fútt végig szembõ 35km szenvedés de máshogy nemmegyTényleg besz@rás volt...
Tarján-Kisterenye - Full szembeszél
Kisterenye-Rákóczi - Full szembeszél
Rákóczi-Mátraszele - Full szembeszél
Mátraszele-Tarján - Szélcsend -
- pedig vártam a hátszélre, de nem jött...
majd ma délután meglátjuk mi lesz...
:jogging:
Írta 2007. február 25. - 16:27
Írta 2007. február 25. - 13:45
Tegnap egy 60-as kínszenvedve de végigmentem jó volt a szél jól fújt szembõl mindíg Holland edzéstervbe jó ...
Tényleg besz@rás volt...
Tarján-Kisterenye - Full szembeszél
Kisterenye-Rákóczi - Full szembeszél
Rákóczi-Mátraszele - Full szembeszél
Mátraszele-Tarján - Szélcsend -
- pedig vártam a hátszélre, de nem jött...
majd ma délután meglátjuk mi lesz...
Írta 2007. február 25. - 12:35
Írta 2007. február 24. - 16:18
Történt is pár hete hogy vettem egyet, és ÚGY MEGY FEL A VÁRBA KÖZÉPTÁNYÉRON mint a K.RVAÉLET B@ZMEG. Hihetelnen. Volt a környéken pár turista, szerencsétlenek gyalog nem birnak felmenni, indurka pindurka Trek meg a 32esen kolbászolt felfelé... Kicsit átrendezte ott a dolgokat, de jóvanaz. Wuhuhuhúúúú. Naon cejetem
Most montizni fogok. Hétfõig :bananadan
Írta 2007. február 23. - 21:51
Írta 2007. február 22. - 22:25
Én mindíg mondom már hét éve , hogy kona kona kona..................................KONA NUNU újra akcióban - Episode II. Egy év pihenés után elõvettem Koná-mat, kicsit furcsa volt a tesztbicaj után a geometria. Rövidesen ismét meggyõzõdtem róla, hogy jó vétel volt, ismételt köszönet Pataki Janinak. Hamarosan meg muzeális darab lesz, mert ilyen néven már nem forgalmaznak Kona bicajt. Soon on the hills.
:soczek:
Írta 2007. február 22. - 18:17
Tihanykupára meg Tahitótfalura meglesz már az új mez? (márc közepevége feat. április 1:bananadan )
Nem valószínû... Április elsõ fele tûnik reálisnak.
Írta 2007. február 22. - 09:47
Írta 2007. február 22. - 00:01
Írta 2007. február 21. - 18:24
Egy dolgot elfelejtettünk a közgyûlésen : a diékolimpia eredményeket, meg Vertich, Bene mint a város legeredményesebb sportolói.
Írta 2007. február 21. - 10:54
Köszönet!
De azt csak nem írtátok, hogy melyik mez lett a nyerõ. És mit jelent az, hogy "várhatóan" lesz nadrág? Lesz vagy nem lesz?
Szeretnénk hogy legyen. Ha rajtunk múlik lesz is, az a függvénye csak hogy "elérhetõ" áron lesz-e, és minõségben.
De mindenféleképp ugy tervezzük.
Az meg majd szerintem felkerül a klub-oldalra, hogy melyik lett, de mivel megszavaztunk változtatásokat, plusz még egy-két dolog nem tuti (pl: városcímer, addig pontosat nem lehet felrakni). De azt lehetséges, hogy megkérjük Fricit csinálja meg az "alapmezt", és akkor azt fel tudjuk rakni, hogy mindenki láthassa.
Írta 2007. február 21. - 09:29
De azt csak nem írtátok, hogy melyik mez lett a nyerõ. És mit jelent az, hogy "várhatóan" lesz nadrág? Lesz vagy nem lesz?
Írta 2007. február 20. - 22:50
OFF
Aludtál végül valamit a hétvégén? :-)
ON
hát végül nem sokat...
Írta 2007. február 20. - 20:45
Még annyi, hogy volt eredményességi díjazás is, könyv- illetve pénzbeli,
valamint Jani feldobott 100e Ft-ot a bolt részérõl szabad felhasznánlásra...
jó volt, bár nem volt nagyon hangulatos, kicsit szárazra sikeredett, de ez van, így alakult.
(amugy korrekt volt a helyzetjelentés...)
Jogos!
Köszi a kiegészítést.
Túlságosan is vázlatos maradtam. :-)
OFF
Aludtál végül valamit a hétvégén? :-)
ON
Írta 2007. február 20. - 19:42
Igyekszem vázlatos maradni.
-Megválasztottuk a közgyûlés tisztviselõit.
-Meghallgattuk és elfogadtuk a beszámolókat.
-Megvitattuk a mezen található logó (áll a bringás, vállán a bicajjal) kérdését - maradt a régi.
-Megvitattuk a mezen található feliratok méretét és elnevezését. Ez kicsit más lesz, mint eddig.
-Megszavaztuk az új mezt. (Frici design.)
-Várhatóan lesz nadrág is.
-Klubos szinten lesz utazás a Salzkammergut Trophy-ra is.
-Az is elhangzott, hogy a klubtagok 15 százalék kedvezményt kapnak a Velsoport-ban (túracuccokra is igaz) és a Griff-ben is.
-Ettünk egy jót és közben vetítésre került az elõbb említett maratonról készült film is.
Még annyi, hogy volt eredményességi díjazás is, könyv- illetve pénzbeli,
valamint Jani feldobott 100e Ft-ot a bolt részérõl szabad felhasznánlásra...
jó volt, bár nem volt nagyon hangulatos, kicsit szárazra sikeredett, de ez van, így alakult.
(amugy korrekt volt a helyzetjelentés...)