Jelentkezz be Regisztrálj
Salgótarján
Írta 2007. szeptember 15. - 09:43
Írta 2007. szeptember 14. - 21:41
Nadrág tuti,csak kicsit vastag a betét,majd megszokom :-)
-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy
Írta 2007. szeptember 13. - 19:16
Nekem is volt egy útvonalam pár éve mikor még kicsit jobban mentem, mint most...
Ez nagyon jó ötlet! Tetszik.
Az viszont, hogy korábban jobban mentél nem jelenti azt, hogy ne járhassad be most is.
Hajrá!
Nekem ma úgy volt meg az egri melóm, hogy bicajjal mentem oda és azzal jöttem haza is. Reggel fél hetes indulás volt és délután ötre értem haza. A platói hegyibefutó most nagyon nehezen ment a végén. Úgy eléheztem, hogy otthon a feleségem nem gyõzte üríteni nekem a hûtõt. :-)
Írta 2007. szeptember 12. - 12:13
Péntek délután volt egy kis idõm tekereni. MTB-vel mentem, de nem volt kedvem sarazni, így inkább maradtam az országúton. Messzire nem akartam most menni (tartottam az elázástól), így amolyan salgótarjáni szintgyûjtõt találtam ki magamnak.
Az útvonal: Vízválasztó - Mátraszele - Kazár - Vizslás - Újlak -kerékpárút - Vizslás - Kazár - Béla-telep - Forgács - Pécskõ-nyereg - Inászó - Vízválasztó és persze slusszpoénnak a szokásos hegyibefutó a Platón.
Így 15 km-nél nem voltam messzebb sosem az otthonomtól és végül 63 km-re, 750 m lett a szint.
Az útvonal még bõvíthetõ a pesti kollégák ötlete alapján (õk "pilis összesnek" hívják a sajátjukat) és belekerülhet a bárnai-hegy, Zsidó-hegy, az etesi hegyek, a károlyi és természetesen a ceredi is és megszülethet a "salgótarján környéki összes". ;-)
Hátszelet!
Nekem is volt egy útvonalam pár éve mikor még kicsit jobban mentem, mint most...
ez ugy nézett ki hogy;
van 4 emelkedõ
- forgách-kazár közötti
- kazár-vizslás közötti
- vizslás-vizslás újlak közötti
- vizslás-pálfalva közötti.
na most ennek mindkét oldala, az 8 emelkedõ, és asszem 46 km-re jön ki a dolog, és ugy, hogy egy útvonalon kétszer mész, egyszer fel, egyszer le, de ugyanabban az irányban nem mész kétszer sehol...
Fõtér-Vizslásújlak-(1.)-Vizslás-(2.)-Pálfalva-Forgách-(3.)-Kazár-
(4.)-Vizslás-(5.)-Vizslásújlak-Pálfalva-(6.)-Vizslás-(7.)-Kazár-
(8.)-Forgách-Fõtér
És ugye ebben is a legtávolabbi pont kazáron a hidas elágazó, ami ugy 7km lehet a Fõ tértõl, meg Vizslás-Újlak, ami szintén kb annyi lehet.
Írta 2007. szeptember 12. - 09:04
Írta 2007. szeptember 09. - 08:00
Az útvonal: Vízválasztó - Mátraszele - Kazár - Vizslás - Újlak -kerékpárút - Vizslás - Kazár - Béla-telep - Forgács - Pécskõ-nyereg - Inászó - Vízválasztó és persze slusszpoénnak a szokásos hegyibefutó a Platón.
Így 15 km-nél nem voltam messzebb sosem az otthonomtól és végül 63 km-re, 750 m lett a szint.
Az útvonal még bõvíthetõ a pesti kollégák ötlete alapján (õk "pilis összesnek" hívják a sajátjukat) és belekerülhet a bárnai-hegy, Zsidó-hegy, az etesi hegyek, a károlyi és természetesen a ceredi is és megszülethet a "salgótarján környéki összes". ;-)
Hátszelet!
Írta 2007. szeptember 07. - 13:16
Írta 2007. szeptember 07. - 13:12
Írta 2007. szeptember 07. - 11:25
Jürgen Beneke
Fort William, Scotland, September 4-9, 2007
Nicsak, itt 36. !!! Vagy ez már az ifj. Beneke?
Írta 2007. szeptember 07. - 08:54
Ennyit tudok róla :
http://www.origo.hu/...0905viegri.html
Idén már a 6. alkalom, tavaly nem mentem, de most megpróbálok.
Köszi! Mi vasárnap délelõtt kiballagunk a Dobó térre.
Írta 2007. szeptember 06. - 16:52
Hol lesz és mikor? Hol van errõl valami infó? Hajnika most rá van kattanva a régi autókra. Tudod, Búvár zsebkönyv: Autók és Autók 2, ezeket olvassuk esti mesének
Ennyit tudok róla :
http://www.origo.hu/...0905viegri.html
Idén már a 6. alkalom, tavaly nem mentem, de most megpróbálok.
Írta 2007. szeptember 06. - 15:25
Boldog szülinapot Bálna!
Írta 2007. szeptember 06. - 14:53
Nem a fényesítés miatt, de az a felvétel 1996-os és azon a VK futamon indult egy srác a Salgótarjáni HKE égisze alatt. Rokonom a srác. :-))))
Öt magyar induló volt. Indián, Szilvió, Soma, Dave, Boge.
Én a célterületen voltam akkor és a projektoron láttam a bukást. Az nem tudom, hogy a felvételen megvan e nektek, hogy utána õ felült a bicajra (miután felvette a cipõjét) és még így is a legjobb húszban volt a célban.
Khhmm... Tudás???
AA LEGJOBBAKAT KÍVÁNOM BÁLNÁNAK!!!!!
Persze, h megvan!!! Akkora 8-as volt a kerekében, hogy a villa között alig forgott a kerék, de még leereszkedett:cool2:
És igen ám!!! Arra is emlékszek, h a ROKONOD:-))) akkor ott volt és indult!
Büszkék is vagyunk rá!
Csöcsparádé!!!
Írta 2007. szeptember 06. - 11:09
Jürgen Benekérõl van egy videóm, Kaprun, 1990akárhányból, downhill világkupa, eurosportról vettem még anno föl. Akorát esik, bazzeg, vagy hatvannal telibe trafálja a pálya melletti oszlopot, repül vagy 20 métert, meg egy az egybe leszakad az spd cipõ talpa, kegyetlen....
Csöcsparádé!!!
Nem a fényesítés miatt, de az a felvétel 1996-os és azon a VK futamon indult egy srác a Salgótarjáni HKE égisze alatt. Rokonom a srác. :-))))
Öt magyar induló volt. Indián, Szilvió, Soma, Dave, Boge.
Én a célterületen voltam akkor és a projektoron láttam a bukást. Az nem tudom, hogy a felvételen megvan e nektek, hogy utána õ felült a bicajra (miután felvette a cipõjét) és még így is a legjobb húszban volt a célban.
Khhmm... Tudás???
AA LEGJOBBAKAT KÍVÁNOM BÁLNÁNAK!!!!!
Írta 2007. szeptember 06. - 10:37
Vasárnap elmegyek Egerbe, veterám autó találkozó lesz
Hol lesz és mikor? Hol van errõl valami infó? Hajnika most rá van kattanva a régi autókra. Tudod, Búvár zsebkönyv: Autók és Autók 2, ezeket olvassuk esti mesének
Írta 2007. szeptember 06. - 10:03
Írta 2007. szeptember 05. - 22:57
Írta 2007. szeptember 05. - 22:39
És merre lesz az a DH pálya?
Besztercén az Indiánfalu?
Kár, hogy most lesz a mátra maraton, pedig Nándi indulhattunk volna, régi szép emlékeket felidézve.
Írta 2007. szeptember 05. - 19:31
Csöcsparádé!!!
Írta 2007. szeptember 05. - 18:26
Nevezés: 09:30-tól
Nevezési díj: 700 Ft.
Felszállítás: 10:00-tól
Helyszín: Salgótarján, Besztercse (Indián hegy)
Gyertek!!!