Jelentkezz be Regisztrálj
Salgótarján
Írta 2007. október 04. - 15:45
Huhh, annyi mindent kell leírnom!
Szal, megvettem életem elsõ autóját, jogsi még nincs, de jövõ hét szerdán meglátjuk:-)
Hena! Nagyon szívesen látlak, ha már öcsédet is kinyírtam:-) A számom: 20-222-8042, majd csörögj! Puszi
Érdekelne engem is ez a túra, de sajna jönnek le a cimbik pestrõl szombat-vasárnap szuhára, úgyhogy nagy valószínûséggel nem leszek beszámítható állapotban:-)
Isten veled T!!! Azé majd hozzá valami vásárfiát!:afro: :bananadan :clap: :cheers: :love1: :nospam: :lol1:
Írta 2007. október 04. - 14:23
Ha lemaradok, akkor meg mehetek egyedül is. Az útvonalat azért leírhatjátok, hátha összefutunk valahol egy bambira.
Írta 2007. október 04. - 12:26
A spanom Big Daddy meg én tervezunk egy bicajozast a matraba, terepen. Ha minden igaz vasarnap. Talan egy evvel:)
Aki akar jonni, az jojjon. De csak aki birja a tempot, aki lemarad az otthagyjuk.
A csapattal kezdeni k nagy hiba
Írta 2007. október 04. - 12:20
Írta 2007. október 04. - 09:44
Nagyon sajnalom, amiert sokatoktol nem vehettem bucsut szemelyesen, de hat ez van sajnos. Csak 1 T van, es elegge sok baratja. Pl P-tol, aki iden sokszor a csapatom volt, meg Tomikatol sem, meg Pityutol, meg as SHKE 99szazalekatol (kiirtam volna a szazalek jelet, de nemtudom hol van)
Hat, legyetek jo kispubik, nemsoka talalkozunk, olyan 15het mulva
Puuusz
Írta 2007. október 04. - 08:10
Írta 2007. október 04. - 07:16
Íme.:
"80. § (1) Az erdõterületen - annak rendeltetésétõl függetlenül - üdülés és sportolás céljából gyalogosan bárki saját felelõsségére ott-tartózkodhat, melyet az erdõgazdálkodó tûrni köteles, kivéve, ha az arra jogosult a látogatás korlátozását az e törvényben foglaltak alapján elrendelte. A fokozottan védett természeti területen levõ erdõben való tartózkodásra a természetvédelmi jogszabályok az irányadók."
Szóval, ha leszállok a bicajról és áttolom a területén, akkor elvileg nem szólhatna.
Khhmm... persze a valóságban, a medve nagyságú kutyák láttán nem biztos, hogy így döntenék.
Okosabb enged...
Írta 2007. október 03. - 17:09
A minap a túramozgalom keretében Dobogó-tetõ (Hollókõ mellett) felé akartam menni a kutasói elágazó felõl, ott is sorompó meg "magánterület, belépni tilos tábla" fogadott. Ez elvileg jelzett túrista út. De hát Somylón is ez a helyzet a régi sárga jelzésû úttal.
Írta 2007. október 03. - 09:21
Geri!!! Novemberben megyek haza egy hetre es feltetlenül fogdokira van szüksegem. Van egy mobilszamod vagy ilyesmi?
Írta 2007. október 03. - 08:27
Köszönöm Gábor a mai napot (remélem, tudod mirõl van szó).
Nagyon szívesen!
Majd jövõ hétfõn letudjuk a bringázásunk után. ;-)
Írta 2007. október 03. - 08:25
Na ezt akartam bejárni hétvégén, ami majdnem össze is jött, de Kazár után kerítés MAGÁNTERÜLET táblával /mevveszem vazze/ aztán Maconka és Terenynye között /a nádasban / a nem magyar származású magyarok ellopták a hidat, gondolom nem a vas miatt.Szóval volt egyszer egy ilyen út is.Magyar vagyok, meg büszke is vagyok rá, de meddig?
Gondolom, akkor a gyöngytyúkokkal is találkoztál. :-)
Egyébként - nagyjából - ezen az útvonalon rendezett az SHKE egy teljesítménytúrát is 2004-ben. A beszámoló a Bringa magazinban is benne volt.
Zergének sikerült átadnod a csomagot?
Írta 2007. október 02. - 21:40
Írta 2007. október 02. - 18:32
Csend honol e kietlen tájon, így megint velem kell beérni.
Bodrogi azonban azt is leszögezte, hogy 2008-ban Pekingben mindenképpen magyar színekben versenyez (már ha ott lesz), mert ebben az országban minden elõfordulhat. Hajtok sokat, hátha engem delegálnak.
Jó éjszakát, zárom a boltot, jön a buszom, ha még ezt is ki nem vette a Volán. Mindent az utasokért, nem? Aztán meg papolunk itt a környezetvédelemrõl. De tömegközlekedés csak azért van, mert a buszon tényleg nagy a tömeg, azon a néhány járaton, ami még megmaradt. Ja kérem, vegyünk mi is nagy fekete (kék, szürke stb.) BMW, Honda, Toyota, Mazda - nem kívánt rész törlendõ - terepjárót munkába járásra.
Köszönöm Gábor a mai napot (remélem, tudod mirõl van szó).
Írta 2007. október 02. - 12:28
Bodrogihoz szólva. Én a fórumokon olvastam, hogy az idei bajnokságon voltak sportszerûtlen dolgok, de azokat nem Bodrogi követte el, ráadásul bukott is, és majdnem nyert.
Nem voltam ott, tehát nem állítom, hogy ez így igaz.
Régi téma az is, hogy kérni fogja a francia állampolgárságot. Ez érthetõ is, amikor már ott él jó sok éve, és feltehetõen marad is. Viszont az eddigi eredményeit magyar színekben érte el, már eddig is sok dicsõséget szerzett, ráadásul még kiderül, hogy a szövetségtõl még biztatást is alig kapott (ha igaz). Mindenesetre kiváncsi lennék, hány szakvezetõ, meg kísérõ volt kint Stuttgartban, és õk is a saját költségükön mentek-e. Mert állítólag minden magyar versenyzõ a saját költségén utazott, hiszen nincs pénze a szövetségnek. Kérni kellett volna Zuschlagtól, elvégre sport célokra (is) vette igénybe azt pár milliót.
Írta 2007. szeptember 28. - 14:58
szept. 30.-án megrendezett idõfutamra (Esztergom-Dobogókõ) mikor kell megérkezni? 8 órára a Tesco parkolóhoz?
köszi
Írta 2007. szeptember 27. - 20:55
Király, és a legnagyobb tisztelet!
Respect!
Írta 2007. szeptember 27. - 16:33
Kohász-kék 2007 túra a Bikemag legújabb számában.
Írta 2007. szeptember 26. - 08:22
Hát õ izé elvileg petting vagymi péntek, dehát amber tervez, oszt lesz ami lesz, szoal péntek, addig juttasd bé a bótba.
Köszönöm!
Holnap délután (fél négy körül) tudom beadni a boltba.
Írta 2007. szeptember 26. - 07:25
Most ment el elõttem a klubos busz Kerekharaszton
-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy
Írta 2007. szeptember 25. - 18:35
Big-daddy!!!
Beszéltem Zergével. Azt mondja, hogy két héten belül találkoztok. Küldenék neki egy csomagot.
Hogyan tudnám neked odaadni? Adjam be a Velosprotba?
Köszi!
Kohasz
Hát õ izé elvileg petting vagymi péntek, dehát amber tervez, oszt lesz ami lesz, szoal péntek, addig juttasd bé a bótba.