Rena 4
Írd már le a címet, ahol a szlovák cyclocross képek vannak, ne találtuk Pistával, szlovákul meg nem boldogultunk...
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Salgótarján
Indította
Bálna
, 2005. október 11. 20:15
Írta 2007. november 07. - 14:10
Írta 2007. november 06. - 20:19
Én meg kb augusztusban tekertem utóljára,úgyhogy semmi sírás......
-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy
Írta 2007. november 05. - 14:26
Gyuriba! Ez a 6odik hetem, hogy nem bringazok. Lassan kezd mar hullani a hajam a sok munkatol... Mmmmhh, veszek en egy bicajt, oszt lassan kezdek edzeni
9weeks to go, see U there, so...
9weeks to go, see U there, so...
Írta 2007. november 05. - 09:38
Talán ez évben elsõ hetem, hogy kimaradt a bicajozás. Volt kis pihi Szoboszlón, feltöltõdés miegymás. No de Kona Nunu újra száguld hamarosan (vagy a Decathlon).
Uncle George on the road soon!
Uncle George on the road soon!
Hívnak a hegyek!
Írta 2007. november 02. - 18:21
Holnap forgatok én is haza, valami jubileumi (olyan régen voltam má sajna) Salgó, Pécskõ, Kercseg, esetleg Ágasvár kört kéne menni (végülis mindegy csak ne aszfalton)! Gyenge vagyok mint a picsa, de akinek van kedve holnap de. kolbászolni az erdõben, az írjon má, mert jobb lenne régi arcokkal csapatni!
Zolkó
Zolkó
Írta 2007. október 31. - 21:26
Ja, azt elfelejtettem, hogy szombat 14 óra SBTC pálya, cyclocross közös edzés (ami ezekután renceres lesz)
Írta 2007. október 31. - 18:58
Írta 2007. október 30. - 14:43
Hát Pesta!
Leraktad már azt te ügyesen!
:scared: :kissmyass :rocketman :wallbange :wallbange :wallbange :snajper: :shit: :ed: :ax:
Leraktad már azt te ügyesen!
:scared: :kissmyass :rocketman :wallbange :wallbange :wallbange :snajper: :shit: :ed: :ax:
Írta 2007. október 30. - 12:18
Aztamindenit!
Teljesen elérzékenyültem attól amit a Nógrádban olvastam!!!
De komolyan!!!
Köszönöm!!!
Jól esett nagyon és remélem ,hogy még sok ilyenben részem lehet veletek!!!
Mellesleg holnapután hernád áttörés!!!
Ugyefiúklányok?
Ja, a szonyeget meg nem segitettel lerakni
Írta 2007. október 30. - 05:21
Szio Pearthy
Ha minden jol megy, januar kozepen kezdem a felkeszulest, erkezem tehat 14korul. Jah lehet veszek valami allat tv-t is, addig nyomjuk mig kiesik a szemunk.
Puuppp
Ha minden jol megy, januar kozepen kezdem a felkeszulest, erkezem tehat 14korul. Jah lehet veszek valami allat tv-t is, addig nyomjuk mig kiesik a szemunk.
Puuppp
Írta 2007. október 28. - 20:36
Hernád-áttörés teljesítve!
Cliffhanger!!! Rockhopper!!! Altitude, deep descent, uphill, downhill, tea, potraviny, podlesok, minden vót!
Cliffhanger!!! Rockhopper!!! Altitude, deep descent, uphill, downhill, tea, potraviny, podlesok, minden vót!
Írta 2007. október 28. - 20:32
Szia Hena!
Figyu
Megdumáltam, hát kicsit kétséges a dolog
Úgy tudnánk megoldani, ha hétfõn lejönnél, megvizsgálnánk, aztán ha minden okés, akkor csütörtökön menne az implantátum.
Bár a fõnök még húzta a száját, mert jó lenne azér a következõ héten is látni, h hogyan gyógyul...
De megpróbáljuk kihozni a maximumot! Egyébként már kerestelek, ill csak akartalak, csak nincs meg a számod.
Na puszi! Írj!
Figyu
Megdumáltam, hát kicsit kétséges a dolog
Úgy tudnánk megoldani, ha hétfõn lejönnél, megvizsgálnánk, aztán ha minden okés, akkor csütörtökön menne az implantátum.
Bár a fõnök még húzta a száját, mert jó lenne azér a következõ héten is látni, h hogyan gyógyul...
De megpróbáljuk kihozni a maximumot! Egyébként már kerestelek, ill csak akartalak, csak nincs meg a számod.
Na puszi! Írj!
Írta 2007. október 26. - 19:18
Írta 2007. október 26. - 15:03
Aztamindenit!
De komolyan!!!
Köszönöm!!!
Ugyefiúklányok?
De komolyan!!!
Köszönöm!!!
Ugyefiúklányok?
Írta 2007. október 25. - 22:17
Írta 2007. október 24. - 17:07
Szasz T-mester!!!
Mikor jössz haza??? Jaja, majd nyomjuk a wrc-t!!!! Brrrüüümmm-brrümmm!!!
Mikor jössz haza??? Jaja, majd nyomjuk a wrc-t!!!! Brrrüüümmm-brrümmm!!!
Írta 2007. október 24. - 17:05
Gratulálok a 23-án elért eredményhez!!!
Sajnálom, hogy kimaradtam belõle...
Gyuri bának is a teljesítményhez, én is voltam hétfõn, csak nem biciklivel, hanem skarpóba meg öltönyben SOTE bulin, az én teljesítményem: két pohár bor, 4 Jager, 1 pohár pezsgõ, 5 korsó málnasör öngóóól:bananadan
Csöcsparádé!!!
Sajnálom, hogy kimaradtam belõle...
Gyuri bának is a teljesítményhez, én is voltam hétfõn, csak nem biciklivel, hanem skarpóba meg öltönyben SOTE bulin, az én teljesítményem: két pohár bor, 4 Jager, 1 pohár pezsgõ, 5 korsó málnasör öngóóól:bananadan
Csöcsparádé!!!
Írta 2007. október 24. - 15:16
Csak gratulálni tudok a 23-i futás résztvevõinek, közremûködõinek. Én hétfõn voltam tetjesítménytúra keretében Dobogó-tetõn (Hollókõ mellett.) Esõ nem esett, de a szél kemény volt. Útvonal: St-Kisbárkány-Zsúnypuszta (erdõn át a kõbányász kutyák miatt)-Hollókõ-Dobogó-tetõ-Nógrádsipek-Szécsény-St.
Hazafelé volt nagy a szembeszél, odafelé meg sok hegy.
Láttam a tv-ben a VB 4. futamot. Jó hosszasan beszámoltak róla.
Hazafelé volt nagy a szembeszél, odafelé meg sok hegy.
Láttam a tv-ben a VB 4. futamot. Jó hosszasan beszámoltak róla.
Hívnak a hegyek!
Írta 2007. október 24. - 09:16
3. lett tegnap az egyesület az Október 23. emlékfutás váltóján, bár kicsit nehezen jött össze a csapat : Pilu-Veritch Tomi-Kiss Dani-Kiss Máté-Csontos Laci-Varga Bazsi.
Kisgyufa, Gyurma, Brunci, Kiss Máté egész nap felvezetett a futóknak az esõben, úgyhogy kemények voltak a fiúk !
Kisgyufa, Gyurma, Brunci, Kiss Máté egész nap felvezetett a futóknak az esõben, úgyhogy kemények voltak a fiúk !
Írta 2007. október 24. - 08:38
Sziasztok:love1:
Remelem jol elvagytok es bringaztok amennyit csak lehet. Ahogy sejtem, most Safranek osztja az eszt meg a Ridley... hat igen. Gyors, gyors:)
Itt a helyzet valtozatlan, sok a paraszt ir, neha esik is meg fuj is.
Kb ennyi. Ja, figyelj Pearhty... Vettem PS3at, nyomunk majd WRC-t
Legyetek jok
Puuppp
Remelem jol elvagytok es bringaztok amennyit csak lehet. Ahogy sejtem, most Safranek osztja az eszt meg a Ridley... hat igen. Gyors, gyors:)
Itt a helyzet valtozatlan, sok a paraszt ir, neha esik is meg fuj is.
Kb ennyi. Ja, figyelj Pearhty... Vettem PS3at, nyomunk majd WRC-t
Legyetek jok
Puuppp